Δημοφιλή

Σκόρδα για Λιάγκας: Τον…ΣΟΥΤΑΡΕ από το πρωινό και μετά ΕΚΡΑΖΕ τον Αντ1 που τον είχε στο ..πάγο!

Εκείνη έδειχνε να τον …σουτάρει από το πρωινό, μετά έκραξε στον αέρα, live, τον Αντ1, που τον άφησε στο πάγκο αλλά έτρεμε να τον αφήσει να πάει απέναντι!! Ολόκληρο λογίδριο έβγαλε. Λογίδριο τσαμπουκά στο ίδιο της το κανάλι. “Αν τολμάς, άστον να πάει “απέναντι”! Τέτοια ανεξήγητα έλεγε η Σκορδά, αλλά έλα που τα…ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ!

Η ζωή είναι ένας μόνιμος αγώνας. Για την τηλεόραση δεν θα λέγαμε το ίδιο, αφού τα θέλεις για να τα πάθεις. Αν δεν ανακατευτείς τόσο με την ανάγκη να σε αναγνωρίζουν – άρα κάτι ανώτερο είσαι – μπορείς αν θέλεις να κάνεις κάποια…κανονική δουλειά!

Ο Γιώργος Λιάγκας περνάει μία ακόμα φουρτούνα στα τηλεοπτικά του. Τώρα καλείται ν’ αποδείξει ξανά πως εκείνος ευθύνεται για την καλή πορεία που είχε στα πρωινάδικα και όχι η…βοήθεια από το μεγάλο όνομα των καναλιών με τα οποία συνεργαζόταν. Πόσο αληθινό μπορεί να είναι όμως το πάω απέναντι από τη Φαίη μόνο μία ώρα; Πας ή δεν πας; Πηγαίνεις έστω και λίγο. Ένα αυτό.

Δεύτερο και βασικότερο: Θέλεις να χάσεις εκείνη τη μία ώρα; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, στο λέω με σιγουριά. Άρα, δεν πας να χάσεις, πας να κερδίσεις. Είσαι σε…συναδελφική – που λέει ο λόγος – εμπόλεμη φάση. Μη δουλευόμαστε τώρα λες και μόλις προσγειωθήκαμε Ελλάδα!

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι ζήτημα χρόνου ,νομίζω. Ιδίως για την ξεμωραμένη την Σκορδά που κομπάζει και ποζάρει , λες και είναι καμιά σοβαρή προσωπικότητα. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!!

  2. Όσο και αν επιμένουν αυτοί οι δυο για να ναι στην τηλεόραση, θα τους ξεράσει το ίδιο το κοινό τους. Οι παλιές οι …δόξες που ήξεραν πέρασαν ανεπιστρεπτί.

  3. Τους σιχαθήκαμε και τους δυο. Η μία αγγούρω όσο δεν παίρνει άλλο, ο Λιάγκας πάλι έχει πέσει στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού, λόγω υπέρμετρης αλαζονίας , αθυροστομίας, αγένειας, απρέπειας ΄κοινως ένα γαιδούρι και μισό”

    1. ενω οι αλλοι παρουσιαστεσ βλεπεισ ειναι μεσ στη ευγενια . τουλαχιστον ο λιαγκασ ειναι μορφωμενοσ και μιλαει καλα ελληνικα σε αντιθεσει με την αλλη που εαν δεν ειχε πανελ δεν θα μπορουσε να βγαλει εκπομπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close