Προτεινόμενα

Σκορδά με μαγιό: Λες ΛΟΥΖΕΣΑΙ με ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Είναι αυτή η έκφραση της χαράς! Σαν παλιά διαφήμιση σαμπουάν. Την ώρα που η κοπέλα τινάζει όλο ευτυχία – για την επιλογή της μάρκας – το μαλλί της.

Η Φαίη Σκορδά είναι χαρούμενο κορίτσι και γι αυτό πάντα με χαμόγελο ποζάρει στο φακό. Είτε φορά μαγιό είτε όχι.

Εξ ‘αλλου για το σώμα της θα αισθάνεται πoλύ περήφανη. Οπότε οι πόζες βγαίνουν κι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

 

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοιτάει την χαμένη τηλεθέαση. Την ξεπέρασαν οι κούκου, τώρα την ξεπερνάει και η Καινούργιου. Και μια ώρα την ξεπερνάει και η Κουτσελινη. Κάτσε να ρθει και ο Λιαγκα του χρόνου. Ε ρε γέλια στον αντένα.

  2. Όλα τα γυναικεία πόδια ανεξαρτήτου ύψους αναδεικνύονται με τακούνια. Οι γαμπες δείχνουν πιο γραμμωμένες ο κώλος πιο στητος κλπ

  3. Σηκώνεται στις μυτες των ποδιών για να φαίνεται πιο γυμνασμένη και αδύνατη. Τελικά και 1.80 και 60 κιλά πάλι ανασφάλειες έχουμε οι γυναίκες.
    Ο Μ.Μ. γιατι γλύφει την παρουσιάστρια; επειδή έλεγε ότι τα έχει με αυτόν της αντιπροσωπείας peugeot και εκείνη διαρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν τα εχει μ’ αυτον;

  4. Για δες χαρά η Σκορδά, τι είδε απέναντί της και εκτασιάστηκε;Μην είδε το Λιάγκα γυμνό (ούτε στα όνειρά της); μην είδε τον παπαράτσο να της στέλνει φιλιά;μην είδε ένα τεκνό;Αυτό που δεν έβλεπε και δε φανταζόταν τότε, είναι η κατρακύλα της στον αντένα, όλα τ’ άλλα παίζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close