Δημοφιλή

Σκορδά: ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την ΚΡΥΦΗ ΣΧΕΣΗ!

Είστε έτοιμοι; Είστε έτοιμοι; Νέα στοιχεία θα σας δίνουμε κάθε τρεις και λίγο, μέχρι να ρθει η στιγμή ν’ αποκαλυφθεί το love story της χρονιάς!

Η Φαίη Σκορδά που λέτε, διανύει εδώ και πολύ καιρό μια εξαιρετική από αισθηματικής πλευράς περίοδο στη ζωή της. Αν το ξέρει ο Λιάγκας που την περιμένει να γυρίσει ενώ εκείνη είναι αλλού; Ξέρει. Αλλά δεν θέλει να το πιστέψει. Για την ακρίβεια,ξέρει ποιος είναι η καινούργια σχέση της πρώην συζύγου του και τον ΓΝΩΡΙΖΕΙ ξαναλέμε και δεν θέλει να πιστέψει.

Η Φαίη όπως βέβαια θα χετε παραητρήσει, εξακολουθεί να τονίζει τη…ΜΟΝΑΞΙΑ της με αφορμές που δημιουργεί ακόμα και στον αέρα.
Αχ τι κρίμα να είναι μόνη. Δύσκολο πράγμα να μεταμφιέζεται. Έλα όμως που την γνωρίζουν, από…

Η Φαίη μιλώντας για μοναξιά, νομίζει πως θα πιστέψουμε πως και ανάγκη την έει και θα «καλογερέψει».

Μπορεί να εννοεί οτιδήποτε άλλο, όπως το ότι δεν θέλει να κυκλοφορήσει μαζί του. Έχει μάθει να ζει εδώ και καιρό, μ’ αυτή τη κουραστική προσπάθεια.
Υπάρχουν όμως πολλά μέρη για να βρεθείς με κάποιον. Μέρη απροσπέλαστα. Αλλά, δεν γίνεται να είσαι και αόρατη.

Η Φαίη προσπαθεί πολύ γι αυτό. Ξεχνά όμως πως από τη στιγμή που άνθρωποι σε βλέπουν αναγκαστικά, κάποια στιγμή το μυστικό, παύει να είναι μυστικό.

Το συγκεκριμένο story, έκανε τον κύκλο του και τώρα πια, ούτε ασφαλές είναι, ούτε μυστικό. Το ξέρουν όμως τόσοι και κυρίως εκείνοι που είναι «κοντά».
Είναι θέμα χρόνου και εδώ, να ΣΚΑΣΕΙ η είδηση!

Εδώ όμως θα δείτε τις αποκαλύψεις.
Τώρα επεξεργαζόμαστε την επόμενη ανάρτηση. Μείνετε συντονισμένοι…

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φράγματα που στην Ελλαδα?Δεν έχει τέτοια πράγματα εδώ, όσο για τη τι λέει ποιος ξέρεω Τέτοια γυναίκα και μόνη προκαλεί εντύπωση

  2. Οι γυναίκες είναι σαν τις μαϊμούδες: αν δεν πιαστούν από το επόμενο κλαδί, δεν εγκαταλείπουν το προηγούμενο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button