Σκορδά – ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ: “ΦΡΙΚΑΡΕ” που της γράφουμε για τον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! Όλες οι αντιδράσεις!

Κοιτάξτε πως έχει η ιστορία: Όταν η Φαίη ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, οι δημοσιογράφοι επαιρναν και την ίδια και το Λιάγκα και εισέπρατταν μια ΔΙΑΨΕΥΣΗ εγκυμοσύνης, “ΝΑ”! Με πάθος. σιγουριά.

Επτά μήνες σχεδόν μετά, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έγιναν γονείς. Κανείς δεν τους έκραξε.

Το ίδιο φέρθηκαν και στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Το …αστείο ήταν, όχι το ότι δεν απαντούσαν (που πολύ καλά θα έκαναν) αλλά το ότι έλεγαν ψέματα. Για κάτι που θα φαινόταν άμεσα. Καμία ευαισθησία για τους…συναδέλφους τους.

Χθες λοιπόν η Φαίη “ξέσπασε” – όπως βαρετά λένε στον τηλεοπτικό αέρα ή στα κείμενα. Ξέσπασε επειδή γράφονται τόσα ψέματα για την προσωπική της ζωή.

Παντού φαντάσματα, εχθροί που επιβουλεύονται. Λες και κατέβηκε από τον Άρη. Λες και κείνη δεν κάνεο ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ. Τι να πουν οι κακόμοιρηδες που τους περιλαμβάνει μαζί με το πάνελ της; Εμείς, πως να την πιστέψουμε, όταν λέει στην εκπομπή της: “Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον έχω δει μία φορά μόνο” μιλώντας για τη φημολογούμενη σχέση της με μεγαλοεισαγωγέα;

Επίσης, πως να την πιστέψουμε όταν μπροστά μας ενώ τη φωτογραφίζαμε, μιλούσε για συγκεκριμένα σημεία του σώματος της και λέει – χωρίς να τη ρωτήσει κανείς – πως δεν τα χει πειράξει, …λες και δεν ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ!

Μα και αλήθεια να λεγε, δεν θα την πιστεύαμε

Ακόμα, ακούσαμε από την πανελίστρια της που δηλώνει τηλεκριτικός (αλλά δεν κρίνει το πάθος της να βγαίνει στο γυαλί, ούτε αν εκπέμπει ελάχιστη τηλεοπτική συμπάθεια) πως πίσω από τέτοια δημοσιεύματα, υπάρχουν σκοπιμότητες.

Όταν διαβάζουν κάτι που δεν γουστάρουν μιλούν για σκοπιμότητες, άνθρωποι που αναφέρονται σε διάσημους και όχι μόνο, εν τη απουσία τους, Που λένε ότι τους κατέβει, χωρίς κανείς να μπορεί να ελέγξει αν τα σχόλια που κάνουν έχουν ειλικρινή βάση, και κυρίως, αν έχουν το δικαίωμα να τα κάνουν.

Η Φαίη έχει φτάσει στο σημείο ν’ απορεί πως γυναίκες επισκέπτονται γνωστό δικηγόρο, επειδή δεν της άρεσαν οι τοποθετήσεις του στο facebook.

Ούτε που καταλάβαινε πόσο πολύ συκοφαντούσε κάποιον που δεν γνώριζε καν; Κάποιον επαγγελματία; Κάποιον για τον οποίο όλη η Ελλάδα την έβλεπε να μιλά έτσι;

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό αλλά…ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ παραδειγμα του πως φέρεται η Σκορδά στον αέρα. Σαν βασιλιάς που παίρνει κεφάλια όσων δεν πηγαίνει, γιατί…έτσι!

Γυναίκες όπως η Σπυροπούλου ή τη Μπέλλα, της “σφάζει’ με το γάντι και χωρίς το γάντι.

Έχει ξεφύγει τόσο από τη θέση που κάθεται που έχει τη πόζα, το ύψος δικαστή. Το πιστεύει κιόλας.

Αν ανατρέξουμε στις εκπομπές της, υπάρχουν ατέλειωτα “ωραία” περιστατικά.

Η Φαίη λοιπόν που μας έλεγε από μόνη της- αυτό είναι το ωραίο – χωρίς να τη ρωτήσουμε πως δεν πρέπει να κάνει πλαστική στο στήθος, την ώρα που εμείς τη φωτογραφίζαμε και το βλέπαμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ, μας λέει, πως ΜΙΑ ΦΟΡΑ έχει δει το συγκεκριμένο κύριο, με τον οποίο ακούγεται πως έχει σχέση.

Μα και έτσι να είναι, γιατί χτυπιέται; Γιατί το κάνει θέμα; Εκείνη είναι από τις πρώτες διδάξασες ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΑΓΡΙΟΥ. Ξέχασε το ALTER, ή μήπως δεν βλέπει το “τώρα”;

Δεν το κάνει επειδή κάπως πρέπει να γεμίσει την εκπομπή της. Το κάνει επειδή πιστεύει πως ο κόσμος γυρίζει γύρω της (άποψη μας).

Βασικά την έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση και γι αυτό είπαμε να γεμίσουμε και μεις μία ακόμα ανάρτηση με κάποια που έχουν “πρώτη μούρη” στην τηλεόραση!

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή της!