Hit enter after type your search item

Σκορδά – ΣΧΕΣΗ: Ο Λιάγκας ΓΝΩΡΙΖΕ και τον ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και τον Ηλιόπουλο και τον…Πολίστα

/
/
img

Όλους, τους είχε γνωρίσει ο Γιώργος όπως καταλάβατε και από τον τίτλο αλλά και όπως έχετε ξαναδιαβάσει. Το αν γνώριζε και πως η Φαίη έκανε σχέση μαζί τους, δεν το ξέρουμε, δεν μας το λέει!

Αλλά πότε μας είπε αλήθεια εκείνος ή η Σκορδά;

Δεν είχε καιρό για έρωτες. Έτσι δεν έλεγε σε συνέντευξη της; Προτεραιότητα είναι τα παιδιά της. Πουθενά φυσικά το κακό. Μόνο στο ότι η Φαίη, απέδειξε πάλι, πως ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ!

Οι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ΝΕΟΥ ΕΡΩΤΑ της Σκορδά!  Ευκαιρία να μαθαίνετε πως γίνονται οι δουλειές! Προσέξτε: Αν κάποιο περιοδικό έβγαζε αυτές τις φωτογραφίες που τραβήξαμε το καλοκαίρι θα έκανε μια τρύπα στο νερό. Η Φαίη θα τους έκραζε κιόλας, επειδή τόλμησαν να παρουσιάσουν έναν φίλο της που μπήκε σπίτι της, σαν σχέση της. Το ΕΚΑΝΕ και στις δυο ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ της. Τώρα δεν θα το έκανε;

Ναι, χρειάζεται, παρά το ότι νομίζετε πως το θέμα μας είναι άλλο, να κάνουμε μια σύντομη αναδρομή: Όλοι ήξεραν λοιπόν τότε, πως είναι έγκυος τότε η Σκορδά. Αλλά αφού η ίδια και ο Λιάγκας το διέψευδαν, τι να κάνεις; Μπορούσες να το γράψεις; Θα σε διέψευδε και θα σε έτρεχε.

Τότε, έτυχε πάλι, να χουμε φωτογραφίες της. Από που; Την στιγμή που έβγαινε από την κλινική του κουμπάρου της και γυναικολόγου. Τα περιοδικά δεν τις αγόρασαν, επειδή τις ακύρωσε με τις δηλώσεις της! Της έλεγαν “είσαι έγκυος”; – Τι ναι αυτά που λέτε βρε παιδιά! Άντε μετά να γράψεις το παραμικρό!

Το ίδιο είχε κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη της! Δεν την ένοιαζε φυσικά το ότι σε λίγο καιρό θα φούσκωνε η κοιλιά – όπως και έγινε – και αποδείχτηκε πως ήταν τόσο προχωρημένη η εγκυμοσύνη της, όσο και οι φωτογραφίες μας!

Το καλοκαίρι είδαμε, φωτογραφήσαμε το σύντροφο της! Ξέραμε πως εκείνη και  ο σύντροφος της μένουν μόνοι στο σπίτι της. Ακριβώς εκείνες τις μέρες, που έλειπαν τα παιδιά της με το Λιάγκα στην Τήνο! Κανείς δεν μας πίστεψε, τότε αφού όλοι το πέρασαν στο ντούκου. Παρά το ότι γράψαμε αυτό ακριβώς που είδαμε! (κάντε κλικ στο λινκ να δείτε το δημοσίευμα) 

Ξαναπροσέξτε: Γίνεται ο Καβατζίκης που είναι στο πάνελ της να βγάζει αυτό το θέμα χωρίς να το ξέρει η Φαίη; Γίνεται οι φωτογραφίες αυτές να είναι τραβηγμένες στο στούντιο; Εκεί, που οποιοσδήποτε θα μπορούσε να βρεθεί δίπλα της και η Φάιη να υποστηρίξει πως τον είδε και για πρώτη φορά!  Όλες αυτές οι ερωτήσεις μας είναι ηλίθιες όμως. Μόνο μία ΔΙΝΕΙ ΟΛΕΣ τις απαντήσεις και δείχνει ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Η Φαίη:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗ;

Τι σημαίνει το ότι δεν το κάνει; Θέλετε ανάλυση; Σημαίνει πως δεν έδχει θυμώσει με το συνεργάτη της αφού δεν την πρόδωσε. Σημαίνει πως η σχέση είναι, αν όχι αληθινή, εκείνη που η Σκορδά θέλει να παρουσιάσεισαν αληθινή! Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες εξ επαφής, οπότε δεν γίνεται ν’ αγνοεί την ύπαρξη τους!

υ.γ.  Σε λίγο θα δημοσιεύσουμε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από το καλοκαίρι όταν ο σύντροφος της έμπαινε σπίτι της και έμενε εκεί! Όχι στο δικό του.

Ακόμα, στη φωτογραφία που βλέπετε τώρα, δεν είναι ο καινούργιος έρωτας, αλλά ο ενδυματολόγος της, Βαγγέλης που του μοιάζει. Οι φωτογραφίες του νέου έρωτα, προσεχώς.

Η Φαίη Σκορδά σχεδόν 4  μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα, φαίνεται πως δεν είναι πια μόνη. Σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού HELLO που κυκλοφορεί σήμερα, η παρουσιάστρια του Πρωινού του Ant1 δεν είναι πλέον μόνη και εδώ και ένα χρόνο στέκεται διακριτικά στο πλευρό της ένα γοητευτικός άνδρας!

Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος του περιοδικού γράφει τα εξής: “Δεν είναι πια μόνη – Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της! Ποιος είναι ο άντρας που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της εδώ και ένα χρόνο”;

Σύμφωνα με πληροφορίες o άνδρας που φαίνεται στις φωτογραφίες δίπλα στη χαμογελαστή Φαίη, λέγεται Νίκος Ηλιόπουλος  και είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος αλλά έχει στήσει και το site της Φαιης Σκορδά

 Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! Φωτογραφίες

 Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! Φωτογραφίες

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :