freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σμάρω Σωτηράκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Η Αστρολογία είναι η μεγάλη μου αγάπη! Με γοήτευσε από μικρή γι’ αυτό δεν θα πάψω ποτέ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου επί του αντικειμένου της. Θεωρώ ότι η Αστρολογία είναι ένα καίριο φιλοσοφικό σύστημα που απαιτεί γνώση, αγάπη για τον άνθρωπο, κατανόηση και εσωτερικότητα από τον ερμηνευτή της, γι’ αυτό αγαπώ τους αστρολόγους και απαξιώνω τους καπηλευτές της Αστρολογίας και γενικά τους ψευδομάντεις.

Πιστεύω σε ένα κόσμο τόσο ενωμένο και συνδεδεμένο όσο εμείς με τα αστέρια. Λατρεύω να διδάσκω τους αστρολογικούς συμβολισμούς και τις εφαρμογές τους και ονειρεύομαι την ημέρα που η Ελλάδα θα ξαναγίνει ο ομφαλός της γης αστρολογικά.

Είμαι επαγγελματίας αστρολόγος από το 1991 στον τομέα της συμβουλευτικής, στα media και στη διδασκαλία του αντικειμένου.

Έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά στην Ελλάδα (TV Ζάπινγκ, Marie Claire, Άστρα & Όραμα, κλπ) και στην Κύπρο (Σελίδες, TV Mania, Όμικρον Άντρας, taste, Super Kid, κλπ), όπου έχω συγγράψει και επιμεληθεί εκτός των μονίμων αστρολογικών στηλών, πλήθος άρθρων και βιβλίων. Επίσης αρθρογραφούσα για το αστρολογικό site “astrology.gr”.

Ελένη Μενεγάκη: Την έπιασε πανικός on air! Άνοιξε κατά λάθος το tablet της

Παράλληλα, είχα τακτική παρουσία σε μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης (ΕΤ1: εκπομπή «Καλημέρα με Χαμόγελο», STAR, ALPHA TV: συγγραφή των κειμένων για τα βίντεο της τηλεοπτικής εκπομπής Stars System, όπου είχα τακτική παρουσία).

Έκανα την επιστημονική επιμέλεια των τόμων της αστρολογικής εγκυκλοπαίδειας «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας», στην οποία έχω συγγράψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της ύλης της.

Οι τομείς της Αστρολογίας που αγαπώ ιδιαιτέρως είναι η εσωτερική, καρμική, συμβουλευτική και Αστρολογία σχέσεων επειδή πιστεύω ότι αποτελούν τα μονοπάτια που οδηγούν στην ενδοσκόπηση, την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση.

Τώρα επιμελούμαι και παρουσιάζω την αστρολογική στήλη στην τηλεοπτική εκπομπή NaMaSte με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού στο κανάλι Epsilon TV.

Έπαθε «εγκεφαλικό» η Μενεγάκη με την πρόβλεψη της αστρολόγου! Τι είπε για τα προσωπικά της;

Παράλληλα, αρθρογραφώ για το Κυπριακό περιοδικό «Όμικρον», για το site e-zwdia.gr και γράφω τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το site της Mikel Coffee Company.

Eίμαι η αντιπρόσωπος του OPA (Organisation for Professional Astrology) στην Ελλάδα και μέλος του ISAR (International Society for Astrological Research).

Επίσης, εκτός από τις επαγγελματικές μου συνεργασίες, δίνω το παρόν μου στο διαδίκτυο και με το προσωπικό μου blog “smarosotiraki.blogspot.gr”.

Τα βιβλία μου είναι: «2012: Αλήθειες και ψέματα», και «Τα Aστρολογικά Mονοπάτια του Έρωτα», των εκδόσεων IntroBooks.

Σμάρω Σωτηράκη: Τι θα φέρει ο Φλεβάρης στα ζώδια

Πώς θα επηρεάσει ο Φερβουάριος τα ζώδια και αν πρόκειται για καλό μήνα ή όχι μιλά στην «Ελένη» η Σμάρω Σωτηράκη.
Τι προβλέπει για κάθε ζώδιο:

Κριός: Νέες ιδέες, νέοι στόχοι, νέες συνεργασίες, αξιόλογες προοπτικές, πολλή δουλειά και κούραση

Ταύρος: Καινούργιες γνωριμίες φέρνουν ανανέωση στη ζωή σας, αλλαγές πορείας στην καριέρα

Δίδυμοι: Διεκπεραιώνετε οικονομικές εκκρεμότητες, νέα σχέδια, εποικοδομητικές συζητήσεις και δράσεις

Καρκίνος: Ανταγωνισμοί και αντιπαραθέσεις στο προσκήνιο

Λέων: Επαγγελματικές ευκαιρίες με προοπτικές και πολλή δουλειά, αναθεωρήσεις συνεργασιών

Παρθένος: Σχέσεις πάθους και έξαψης, ανατροπές, και νέες δραστηριότητες στη δουλειά

Ζυγός: Οικογενειακά και θέματα ακίνητης περιουσίας στο προσκήνιο

Σκορπιός: Ερωτικές και επαγγελματικές γνωριμίες, νέα σχέδια σε εφαρμογή

Τοξότης: Αξιόλογες προτάσεις και συνεργασίες επιφέρουν περισσότερα έσοδα

Αιγόκερως: Δραστηριοποιείστε με αυτοπεποίθηση για την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία

Υδροχόος: Διεκπεραιώνετε εκκρεμότητες με πολλή δουλειά και άγχος

Ιχθύες: Νέοι στόχοι και συνευρέσεις ερωτικές και επαγγελματικέςΣμάρω Σωτηράκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner