Κόσμος

Snik και Light! Πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο ΚΑΥΓΑΣ; Γιατί τσακώθηκαν;

Snik και Light! Πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο ΚΑΥΓΑΣ; Γιατί τσακώθηκαν; Η βραδιά των Mad VMA 2022 αμαυρώθηκε από τον αδιανόητο καβγά ανάμεσα στον Light και τον Snik. Οι δύο τράπερς «πιάστηκαν» στα χέρια, προκαλώντας αναστάτωση στο κοινό που είχε πάει να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Snik: Ακυρώθηκε η εμφάνισή του στην Κομοτηνή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» υπήρξε και τρίτη συμπλοκή ανάμεσα στον Light και τον Snik στη φυσούνα του γηπέδου κατά την έξοδό τους.

Όπως θα δεις στο βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή του ANT1 άντρες αντάλλαξαν ακόμη και γροθιές.

Mad VMA 2022: Το προειδοποιητικό sms του Light για ενδεχόμενο καβγά με τον Snik, μία ημέρα πριν από τα βραβεία

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη χθεσινή απονομή των Mad Video Music Awards, όταν ο Light πιάστηκε στα χέρια με τον Snik, αμαυρώνοντας έτσι την μεγάλη μουσική βραδιά των βραβείων.

SNIK Διεθνής διάκριση

Οι δύο δημοφιλείς τράπερ δεν σεβάστηκαν ούτε το κοινό, ούτε τα παιδιά αλλά ούτε και τους συναδέλφους τους, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Snik! ΒΙΝΤΕΟ που ΤΡΩΕΙ τρελό ΞΥΛΟ!!!

Λίγη ώρα αργότερα, ο Light έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media αποκαλύπτοντας πως είχε μιλήσει με άτομα της παραγωγής και τους είχε προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που τον βάλουν να κάθεται κοντά με τον Snik, θα γίνει καβγάς… Όπως και έγινε.

SNIK: Έρχεται το νέο του album 1987

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας «αρπάχτηκαν» για τον τσακωμό του Light και του Snik στα βραβεία Mad VMA 2022.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών ξεκίνησε σε ήρεμο τόνο, με τη Φαίη Σκορδά να είναι πιο αιχμηρή.

Snik και Light! Πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο ΚΑΥΓΑΣ; Γιατί τσακώθηκαν;
Snik και Light! Πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο ΚΑΥΓΑΣ; Γιατί τσακώθηκαν;

Λιάγκας: Είναι το βέβαιο αποτέλεσμα μίας αισθητικής και μίας λογικής, η κατάληξη της οποίας δεν ξέρω αν θα ήταν στα Mad ή κάπου αλλού, ή σε μία πλατεία. Ήταν σίγουρο ότι τα άμυαλα παιδιά και οι φίλοι τους με τα μαύρα, μπράβοι ή φίλοι, θα έφταναν σε αυτό το επίπεδο. Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Για μένα όλο αυτό το πράγμα είναι αντιαισθητικό. Είναι η κατάληξη μίας λογικής τέτοιας που την καυτηριάσαμε από εδώ. Μετά τα μπουνίδια, το χειρότερο για μένα είναι ότι κάνουν πλάκα μετά.

Σκορδά: Πάντως το αντιαισθητικό είναι η δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ανάγνωση.

Λιάγκας: Είναι θέμα αισθητικής ζωής το να θες και να πιστεύεις ότι το ξύλο είναι κάτι που θα σου λύσει τις διαφορές.

Snik και Light! Πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο ΚΑΥΓΑΣ; Γιατί τσακώθηκαν;

Σκορδά: Τα νοήματα είναι μεγαλύτερα. Κανονικά θα έπρεπε να μη παίξουμε τίποτα και αυτό να είναι στάση ζωής γιατί προφανώς και από το Mad για να τους βάζουν δίπλα δίπλα, το κάνουν για να τους παίζουν οι εκπομπές. Αυτοί υποτιμούν τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές στις εκπομπές που προβάλλονται από αυτά τα κανάλια, γιατί το κάνουν να είναι ένα καβγαδάκι και εμείς την άλλη μέρα να καθόμαστε λες και είμαστε 17 χρονών να ασχολούμαστε με το Mad και τα καβγαδάκια. Υποτιμητικό όλο αυτό. Εν τέλει είναι πολύ σοβαρό και γι’ αυτό θα ασχοληθούμε.

Λίγο μετά την προβολή των επίμαχων βίντεο, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε λέγοντας «τι με νοιάζει εμένα αν μπήκε πρώτος μέσα ο Light ή ο Snik. Αυτό είναι το ρεπορτάζ; Βάλανε ανθρώπους με όπλα έμαθα;».

«Βάλανε με όπλα; Είχαν τσαντάκια. Τώρα τι είχαν μέσα τα τσαντάκια, δεν ξέρω. Το είδες;» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Γιατί δεν λέμε την αλήθεια; Δεν το είδα το όπλο, έχω πληροφορίες από ανθρώπους που δουλεύουν backstage. Καλά μην φοβόμαστε τώρα, θα μας κάνουν μήνυση», ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

Μετά από μερικά λεπτά, ήρθε η έντονη σύγκρουση.

Οι δύο παρουσιαστές διαφώνησαν με τον τρόπο χειρισμού των διοργανωτών μετά τον άγριο καβγά.

Τότε, η Φαίη Σκορδά κατηγόρησε τον Γιώργο Λιάγκα για… δημόσιες σχέσεις, με τον παρουσιαστή να λέει έντονα πως «αν ένας παρουσιαστής στην Ελλάδα δεν έχει κάνει δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα, είμαι εγώ. Σε παρακαλώ πολύ, θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις; Εμένα; Σε εμένα το είπες. Πήγα να μιλήσω και με έκοψες. Για εμένα ήταν λάθος ότι άφησαν την Παπαρίζου να φύγει. Θα έπρεπε να φύγουν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου».

Related Articles

Back to top button