Hit enter after type your search item

Snik: “Δεν έχω πει σε κανέναν ούτε “πάρε ναρκωτικά” ούτε…”

/
/
img

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Snik στη lifo και τον M.Hulot και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και το είδος μουσικής που υπηρετεί.

Ο ράπερ τόνισε πως μέσω της πορείας του στον χώρο του τραγουδιού, δεν έχει προτρέψει ποτέ κανέναν να πάρει ναρκωτικά, ή να αγοράσει όπλα. Μάλιστα, τόνισε πως δεν είναι κοινωνικός, γι’ αυτό και δεν θέλει να κάνει καινούριες γνωριμίες.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Δεν σκέφτομαι πώς θα επηρεάσω το κοινό για να αυτολογοκριθώ. Κι εγώ πιτσιρικάς έπαιζα video games, έπαιζα GTA, όπου έκλεβες αμάξια και έβγαινες έξω με μπαζούκας, δεν βγήκα όμως ποτέ με μπαζούκας στον δρόμο, δεν έκλεψα αυτοκίνητα. Στις ταινίες βλέπεις τόσους χαρακτήρες, δεν πρέπει να ταυτιστείς με αυτούς. Εγώ λέω το δικό μου στόρι και δεν θέλω να ταυτιστεί κανένας μαζί μου, η μουσική είναι ψυχαγωγία. Ακούς μουσική για να περάσεις καλά. Δεν έχω πει σε κανέναν ούτε «πάρε ναρκωτικά» ούτε «πάρε ένα όπλο στο χέρι». Και δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο.

Κάθε άνθρωπος που περνάει από τη ζωή σου σε επηρεάζει είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Σίγουρα σε αλλάζουν όσοι συναναστρέφεσαι. Ευτυχώς, δεν επηρεάζομαι εύκολα από το κακό, έχω καλά άτομα γύρω μου. Δεν είμαι το πιο κοινωνικό άτομο που μπορείς να συναντήσεις, δεν θέλω να κάνω καινούργιες γνωριμίες. Σίγουρα ο καθένας μού έχει δώσει κάτι, όπως έχω δώσει κι εγώ σε αυτούς που έχω γύρω μου”!

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Pinterest

2 Comments

 1. Καλή μέρα,

  Παρέχουμε πίστωση σε ενδιαφερόμενους επενδυτές, εταιρείες και ιδιώτες για την εξυγίανση, την αγορά, την οικοδόμηση, την επιχειρηματική βελτίωση, την αναχρηματοδότηση εμπορικών ακινήτων και το προσωπικό δάνειο.

  Προσφέρουμε;
  * Σταθερά επιτόκια 3% προσωπικών / επιχειρηματικών δανείων.
  * Καθορισμένοι όροι από 1 – 20 χρόνια.
  * Ποσό που κυμαίνεται από 1.000 λίρες – 50.000.000,00 λίρες.

  Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει
  (gkfinance01@gmail.com)
  WhatsApp: +447451205806
  Με εκτιμιση,
  Δημήτριος Δανιήλ

  Προσφορά δανείου 3%

 2. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή (WhatsApp: +447903159998) για να λάβετε το δάνειό σας.

  Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

  Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

  ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;
  – Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
  – Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
  – Δάνειο από 1000 έως 20 εκατομμύρια ευρώ
  – Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  – επιδοτούμενο επιτόκιο 3%
  – Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
  – Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
  Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998
  Κάντε αίτηση για δανεισμό τώρα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :