freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Snik: Ποιος έδειρε Snik, γιατί έδειραν τον Snik, πως τον πλάκωσαν στο ξύλο!!! (το βίντεο) Ίσως αυτή η εικόνα του φοβισμένου σαν…κουτάβι τράπερ, να ξεσήκωνε πλήθος αντιδράσεων και οργής,…αν δεν τον είχαμε συνηθίσει να επιδεικνύει υπερχειλίζουσα μαγκιά, κρεσέντα απειλών, υποσχέσεις για ξυλοδαρμούς στους αντιπάλους του! Γιατί επέλεξε ο…καλλιτέχνης να βρίσκεται στο προσκήνιο με τον τρόπο αυτό, αντί με το έργο του, το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε – γιατί στο μυαλό του δεν βρισκόμαστε – είναι το ότι αλλιώς φανταζόμαστε την έννοια “καριέρα” και “δημοσιότητα” ο καθένας και κυρίως αλλιώς νομίζουμε πως μπορούμε να την επιτύχουμε!

Προφανώς κάπου ο…νεαρός (ακόμα;) Σνικ, είδε πως αυτό το μοτίβο διατηρούν οι δικακριμένοι συνάδελφοι του στην Αμερική και έκανε το ευκολότερο: Αντί να εφεύρει δικούς του τρόπους διείσδυσεις στην νεολαία που τον ακροάζεται, αποφάσισε να ακολουθήσει την συνταγή των άλλων.Snik: Ποιος έδειρε Snik, γιατί έδειραν τον Snikβ΄’ιντεο

Όμως συνταγή που δεν είναι δική σου, πως να την υπηρετήσεις;

Κυρίως που πας να την…πουλήσεις;

Δεν νομίζουμε πως όλη αυτή η αρτνητική διαφήμιση του καλύπτει την καλλιτεχνική ματαιοδοξία.
Δεν νομίζουμε να πούλησε περισσότερα με αυτή την τακτική, απ ότι αν απλά έδειχνε σεβασμό προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν νομίζουμε πως κάποιος εκτιμά τον Snik για όλα αυτά τα εμπρηστικά που λέει και κάνει!

Απεναντίας!

Θυμηθείτε μονάχα, τι σκεφτέικατε, όταν είδατε αυτό το βίντεο που τις…τρώει (κάτι ψιλές ευτυχώς) αλλά αρκετές για να πεις πως τα…χρειάστηκε πολύ άσχημα!

Διαβάστε λοιπ΄πον τι έγινε, δείτε το βίντεο και σημειώστε τις σκέψεις σας!

Γ

Snik! Το βίντεο όμως από τον ξυλοδαρμό του / Light ”Σε λυπηθήκαμε” «Ρε φίλε, σε είπα και τις προάλλες. Σε λυπηθήκαμε, κατεβάσαμε τα story γιατί μου είπαν οι φίλοι μου να μην κάνω έτσι. Ήθελες να βγεις την επόμενη μέρα όμως να πεις “λεγκένηδες”, ότι κατεβάσαμε τα stories. Τι; Ότι τραμπούκισες κάποιον και κατέβηκαν τα stories;

Τάμτα για τον καβγά Light

Ήθελες να κάνεις μαγκιές. Κάνε μαγκιές τώρα. Good Luck. Έλεγες τότε στα VMA που ήρθατε καμιά δεκαριά άτομα και ήμουν μόνος μου και με βαράγατε ατσούμπαλα, που και τότε σε γ@@@@α μόνος μου, έλεγες κάτι για make up. Τώρα που μου έχεις βάλει την τηλεόραση εδώ και μου έχεις παστωθεί με την πούδρα σαν τη Μαρία Αντουανέτα… Αυτά. Κarma is a bitch bro». Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Snik να είναι πεσμένος στο πάτωμα εστιατορίου της συμπρωτεύουσας την ώρα που ομάδα ατόμων τον χτυπά με μανία.

Στο εν λόγω βίντεο μάλιστα φαίνεται ο τραπερ να μη μπορεί να αντιδράσει στα χτυπήματα, ενώ

λίγα δευτερόλεπτα μετά σηκώνεται και απομακρύνεται φοβισμένος.

Light ”Ο Snik είναι ΠΡΕΖΟΝΙ”

Δες παρακάτω το επίμαχο βίντεο (Προσοχή! Σκληρές εικόνες)

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Η συγγνώμη του Light μετά τον καβγά με τον Snik

Το βίντεο αυτό αφορά στην επίθεση που δέχτηκε ο Snik πριν μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Από την επίθεση αυτή, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία ο Light «τρολάροντάς» τον στα social media. Το story αυτό όμως κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα αφού όπως είχε πει ο Light…. τον λυπήθηκε.

Snik! Το βίντεο όμως από τον ξυλοδαρμό του / Light ''Σε λυπηθήκαμε''
Snik! Το βίντεο όμως από τον ξυλοδαρμό του / Light ”Σε λυπηθήκαμε”

Τότε ο Snik είχε απαντήσει μέσα από τα δικά του social media αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Έλα μάγκες, καλησπέρα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε δύο χέρια, τρία πόδια… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, μπιφς και τα λοιπά από το Ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση.

Το βίντεο όμως από τον ξυλοδαρμό του Snik τελικά διέρρευσε από έναν άγνωστο λογαριασμό στο Instagram, με τον Light -όπως φαίνεται μέσα από τα stories που δημοσίευσε- να αρνείται ότι ευθύνεται ο ίδιος για τη διαρροή του αλλά να χαίρεται με την εξέλιξη αυτή.

«Καλημέρα παιδιά. Όμορφες καλημέρες σε όλους. Έχω λάβει πολλά μηνύματα που μου λέτε να ανεβάσω το video και τι θα γίνει με το video. Ποιο video παιδιά; Δεν ξέρω κάτι» λέει με αρκετά ειρωνικό ύφος ο Light ενώ ώρες μετά, μέσω μιας σειράς από νέα stories και ενώ το βίντεο είχε ήδη διαρρεύσει αναφερόμενος στον Snik ακούγεται να λέει,

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :