Σόφη Πασχάλη: «Μιλάω με σημάδια, βλέπω σημάδια και ακούω σημάδια» (άλλοι ακούνε..ΦΩΝΕΣ)

2

Η Σόφη Πασχάλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, Splash και μίλησε για ποικίλα θέματα. Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor, στον λόγο που είπε το “ναι”, αλλά και στις διαφωνίες που υπήρξαν στο reality.

«Θα σου φανεί αστείο, αλλά μιλάω με σημάδια, βλέπω σημάδια και ακούω σημάδια, εκείνη την περίοδο ήθελα κάτι. Ήρθε η πρόταση του Survivor. Μου φάνηκε οιωνός. Αμφιταλαντευόμουν στην αρχή και σκεφτόμουν ότι 5 μήνες θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου. Τελικά το έκανα.

Είναι δυνατόν έναν άνθρωπος όταν ζει σε ένα χώρο με άλλους ανθρώπους να μην υπάρχουν διαφωνίες; Αν μη τι άλλο, όταν είσαι σε ένα χώρο που συζείς στην ουσία, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Όταν είσαι μέλος μιας κλίκας (όχι παρέας που οι απόψεις μπορεί κ να διίστανται ) , αργά ή γρήγορα θα εκτροχιαστεις γιατί δεν ακούς αντίλογο