Σόφη Πασχάλη: "Κράτησα την αγάπη του κόσμου, που ήταν τεράστια. Ελάχιστοι όσοι δείχνουν τον θυμό τους"

Η Σόφη Πασχάλη από τη δική της οπτική, περιγράφει τα πράγματα σαν να βρισκόταν σε άλλο έργο! Αυτό δεν μπορεί λες να συμβαίνει. Κι όμως! Συμβαίνει. Παντού και πάντα στον κόσμο…όπως διαπιστώνεις καθημερινά!
Παρακάτω, διαβάστε απόσπασμα από τη πρόσφατη συνέντευξη της.
Στην εφημερίδα Secret και στη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε  για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα και τον «πόλεμο» που δέχθηκε στα social media.

Όταν αποχώρησες από το Survivor και είδες τα όσα γράφτηκαν για σένα στα social media, πόνεσες, έκλαψες;
Δεν έκλαψα, αλλά στεναχωρήθηκα. Κράτησε λίγο διάστημα, αλλά είπα στον εαυτό μου πως θα το βλέπω σαν να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Έκανα υπέροχη ανάγνωση στα πράγματα και κράτησα και τα αρνητικά σχόλια, γιατί από αυτά γινόμαστε καλύτεροι. Κράτησα την αγάπη του κόσμου, που ήταν τεράστια. Πήρα τα μαθήματά μου από όλους, ακόμα και από τους ελάχιστους που δείχνουν τον θυμό τους.
Η ίδια νιώθει πως στο τέλος θα δικαιωθεί;
Η αγάπη και η αλήθεια πάντα σε δικαιώνουν. Και αναφέρομαι στη δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά τη ζωή γενικά, όχι το παιχνίδι. Γιατί το να σε δικαιώνει η ζωή σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.