Σόφη Πασχάλη: "ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΝΗ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ SURVIVOR"!!!

Δεν πήγε για το έπαθλο. Ούτε για τη δημοσιότητα. Της το είπε “μια εσωτερική φωνή”.
Όποιος είδε τη συνένευξη της φυσικά στον Σκάι, θα πέρασε πάρα πολύ ωραία. Τόσο ωραία που από ένταση και ευφορία, μπορεί και ν’ άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και πετάχτηκε τρέχοντας μέχρι να αποκάμει. Η Σόφη, πιστή σε όσα πρεσβεύει, επανήλθε με την ίδια ακριβώς στάση και θεωρία. Φορεμένο χαμόγελο και ευτυχία, δεν ξέρει τίποτα, δεν κατάλαβε γιατί την έβρισε η μισή Ελλάδα! Μας πόρωσε για μία ακόμα φορά. Ο Μπογδάνος άμεσος στις ερωτήσεις του, θέτοντας αυτές που θέλαμε οι περισσότεροι, όχι γιατί δεν ξέραμε την απάντηση, αλλά επειδή θέλαμε να κόψουμε αντιδράσεις. Το χούι όμως δεν βγαίνει με τίποτα. Η…ελπίδα πεθαίνει τελαυταία! PEACE!
Η Σόφη Πασχάλη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΙ για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε όχι μόνο αυτή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Ισχύει ότι πίνουν χυμούς και τρώνε φρούτα πριν από τα αγωνίσματα, όπως είπε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη;

«Ναι! Αλλιώς θα πέφταμε κάτω!», απάντησε η Σόφη Πασχάλη.

Ποιον συμπάθησε περισσότερο από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των «Διάσημων»;

«Έναν; Νομίζω τείνω στην Ευρυδίκη», απάντησε η γυμνάστρια.

Τι λέει για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ριάλιτι επιβίωσης;

«Εγώ δεν είδα λάθος μηνύματα. Εγώ είδα ανθρώπους που τους αφήνουν κάπου και προσπαθούν να επιβιώσουν. Αυτό που είδα είναι ότι αν δεν τρως, τα πράγματα μεγεθύνονται… Είχαμε βάλει έναν κακό κανόνα εμείς σαν ομάδα. Να βάζουμε ότι βρίσκουμε σε τροφή στο τραπέζι για όλους…».

Για τις αντιδράσεις και τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται στα social media μετά από την κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Έχει μεγεθυνθεί πολύ το θέμα. Είναι ένα παιχνίδι. Βλέπω κοριτσάκια να με βρίζουν…»
«Γιατί είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο», της τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. «Ναι!», απάντησε η Σόφη Πασχάλη

Τι είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Ότι αντιμαχίες είχαμε με όλους είχαμε και με τον Γιώργο, τίποτα παραπάνω. Αυτή η έκθεση που έχει ο Γιώργος είναι πάρα πολύ όμορφη και μακάρι το παιδί να κερδίσει κιόλας. Εγώ δεν είχα καμία σκοπιμότητα γιατί δεν πήγαινα για το έπαθλο. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ταχθεί στην αυτογνωσία. Ο μοναδικός λόγος που πήγα εκεί είναι γιατί μια εσωτερική φωνή μου έλεγε ότι αν θέλεις να κάνεις πράξη αυτά τα οποία σου λέει η καρδιά σου… θα πρέπει να πάω να δοκιμαστώ σε κάτι δύσκολο. Θα το ξαναέκανα.
Με το ψάρι έδωσα ένα παράδειγμα. Ήθελα κάτι να πω από κάτι που είχε συμβεί. Από εκεί και πέρα δεν είπαμε ποτέ τι είχε συμβεί, απλά ήμασταν διάσπαρτοι και είναι μια απόφαση που την πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε. Μόνο που δεν είχε τελειώσει για κάποιους…».

Τι θέλει να πει στους χρήστες των social media που εκφράζονται αρνητικά για εκείνη;

«Σας αγαπώ! Μην συνεχίζετε να το κάνετε με τα άλλα παιδιά που θα βγουν. Ας σταματήσει σε μένα. Ειδικά στη Λάουρα! Δεν θα το αντέξει!».
Τέλος, αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Σόφης Πασχάλη για τα γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που συμμετέχουν στο παιχνίδι.
«Οι γυναίκες δεν έχουν περίοδο! Βρέχεσαι και στεγνώνουν πάνω σου τα ρούχα. Όταν μία γυναίκα δεν έχει περίοδο, οι γυναίκες αλλάζουν… Γινόμαστε ένα φύλο!», είπε.
Ωστόσο, η Σόφη αν και μίλησε για όλα, στο επίμαχο ερώτημα «Ποιο είναι το μυστικό κακό που έχει κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος;» δεν πήραμε απάντηση ούτε αυτή τη φορά. 

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.