Hit enter after type your search item

Σοφία Φαραζή βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Σοφία Φαραζή είναι ηθοποιός. Η Σοφία Φαραζή γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Φεβρουαρίου 1979. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κούν (1999).Πέρα από ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης. Την αγαπήσαμε μέσα από την αισθηματική σειρά του ANT1, Λίτσα.com Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Νίκη (2017),

Η Σοφία Φαραζή μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Το ημέρωμα της στριγγλας (2014).Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Παγιδευμένοι (2022). Η Σοφία Φαραζή με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα που της παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια και μίλησε για όλα αυτά που της δίδαξε αυτή η περιπέτεια.

Η ηθοποιός Σοφία Φαραζή έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram:
«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε.. Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ζήτω συγνώμη.

H Σοφία Φαραζή μιλάει για το πρόβλημα υγείας του Αντίνοου Αλμπάνη

Σας συγχωρώ.. χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια με αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδόχρους.

Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα, αντιβιώσεις και διάφορες κρέμες προσπαθώντας να απαλλαχτώ από το «θείο δώρο» που είχε εισβάλει εν μια νυκτί στη ζωή μου. Και την αποκαλώ δώρο γιατί χωρίς αυτήν δε θα είχα «μετακινηθεί» από τη βολή μου ούτε μισό βήμα.

Επέλεξα λοιπόν κάποια στιγμή συνειδητά να δω από που προήλθε.να κατανοήσω και να δεχτώ ότι ο,τι γεννάει ο οργανισμός μας μπορεί και να το αποβάλει.

Κάθε τι ψυχοσωματικό είναι μια «κραυγή αγάπης» και θέλει χρόνο,κόπο και πόνο για να βρεις και να δεχτείς ότι τα πάντα που σου συμβαίνουν ξεκινάνε από σένα τον ίδιο. Δυσκολη διαδικασία. Πιστέψτε με όμως αξίζει. Η αναγνώριση και η αποδοχή είναι σπουδαία.

Σοφία Φαραζή: Συγκινεί με το μήνυμά της για το θάνατο της Ελισάβετ Ναζλίδου

H κατάκτηση των όσων θεωρείτε «τα πάντα σας» έχει να κάνει με τη πίστη κυρίως του εαυτού σας..

Και εγώ από αυτό το «ταξίδι» ανακάλυψα ότι σε αυτή τη ζωή ότι αξίζει είναι να συναντιόμαστε,να μοιραζόμαστε και να αγαπιόμαστε..ανακάλυψα πως τα πάντα (μου) έχουν να κάνουν με την αγάπη. Η ΑΓΑΠΗ! Το σπουδαιότερο φάρμακο, δίνεται δωρεάν και είναι χωρίς παρενέργειες.

Σοφία Φαραζή βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Σοφία Φαραζή βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Προτείνω λοιπόν να το παίρνουμε άφοβα,σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες δόσεις».

Η ευτυχισμένη οικογένεια
Ένα πολύ χαμηλών τόνων ζευγάρι είναι η Σοφία Φαραζή και ο Νάσος Μαρατσώλας, που έχουν επιλέξει να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός πολύ σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις ή αποκαλύπτει πληροφορίες που δεν αφορούν στα επαγγελματικά της βήματα, στάση που σε γενικές γραμμές κρατά και στο προφίλ της στο Instagram.

Η 41χρονη και ο επιχειρηματίας που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2009 και απέκτησαν την κόρη τους, Αγγελική, το 2011, ζουν σε ένα ιδιαίτερα cozy σπίτι στη Βουλιαγμένη.

Ήθελαν να δουν αν έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης για να με προσλάβουν
Η Σοφία Φαραζή αποκάλυψε πως την ρωτούσαν άνθρωποι της δουλειάς αν είχε χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης προκειμένου να την προσλάβουν σε ρόλους στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Σοφία Φαραζή βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Σοφία Φαραζή βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στην εκπομπή Μαμά-δες στην πλατφόρμα του ERTFLIX βρέθηκε καλεσμένη η δημοφιλής ηθοποιός Σοφία Φαραζή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει δεχτεί σχετικά με το αν έχασε τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη της, ενώ τόνισε πως για τους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτό αποτέλεσε κριτήριο αν θα πάρει ένα ρόλο.

Συγκεκριμένα είπε: «Η κόρη μου είναι εννιάμισι χρόνων. Πάει στην τετάρτη δημοτικού. Τη θυμάμαι ακόμη μωρό την Αγγελική, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει 1,40 με ρωτά για τα πάντα και έχει γνώμη και άποψη για όλα. Τα πάντα άλλαξαν με τον ερχομό του παιδιού. Είμαι πιο υπομονετική, είμαι ψυχαναγκαστική και τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Έχω τεράστιο θέμα. Με ένα παιδί στο σπίτι και δη με την Αγγελική που της αρέσουν οι κατασκευές, γίνεται χαμός. Οπότε σε αυτό έπρεπε να κάνω πίσω».

Όσον αφορά την επιστροφή της στην υποκριτική μετά τον ερχομό της κόρης της, είπε: «Εγώ επέστρεψα στη δουλειά στους τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού και έκτοτε ήμουν συνέχεια σε παραστάσεις. Από πέρσι που έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, το θέατρο μου λείπει πολύ. Η τηλεόραση δεν μου έλειπε εδώ και δέκα χρόνια.

Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο νόσημα, ο ”άγνωστος” σύζυγος και ο ρόλος της στη σειρά ”Παγιδευμένοι”

Το ομολογώ. Ίσως γιατί είχα το παιδί και είχα αποφασίσει μέσα μου, ότι θα απομακρυνθώ λίγο γιατί είναι πολύωρα τα γυρίσματα και εγώ δεν θέλω να λείπω όλη την ώρα από το σπίτι και να με δει το παιδί μου στα 15 του. Είχα απαγορεύσει στον εαυτό μου να την σκέφτεται και να στενοχωριέται. Πέρσι που έκανα ένα guest για δυο μήνες με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ μου είχε λείψει».

Σοφία Φαραζή βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Σοφία Φαραζή βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Όταν γέννησα υπήρξε ένα πρόβλημα με τα κιλά. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήθελαν να δουν αν είχα πάρει ή είχα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Με προσέγγισαν για ρόλους και ήθελαν να δουν αν έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Μου έλεγαν «στείλε μια φωτογραφία ή έλα να σε δούμε από κοντά για να δούμε αν έχεις αλλάξει». Όταν με έβλεπαν έλεγαν «αδυνάτισες και είναι καλό για τη δουλειά». Κάτι που δεν με έβρισκε σύμφωνη και από πριν να γεννήσω. Αντιμετώπισα και ένα πρόβλημα με την ηλικία, επειδή δεν έδειχνε η εικόνα μου την ηλικία στην οποία είμαι. Με καλούσαν για έναν ρόλο μαμάς και μου έλεγαν στην κάμερα δεν δείχνεις για μαμά» είπε χαρακτηριστικά.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :