Σοφία Κουρτίδου ηλικία! Γιορτάζει- γιορτάζει τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ, η τούρτα χωρις ΗΛΊΚΙΑ

Σοφία Κουρτίδου ηλικία! Γιορτάζει- γιορτάζει τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ, η τούρτα χωρις ΗΛΊΚΙΑ Η Σοφία Κουρτίδου έσβησε τούρτα παρέα με τον άνδρα της ζωής της, Γιάννη Σεβδικαλή, με τον οποίο διαπρέπουν φέτος στο J2US, έχοντας φυσικά τον γάτο τους μαζί.

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ… γιατί μ’ αυτές τις 2 πανέμορφες ψυχές στο σπίτι μας, γιορτάζουμε κάθε μέρα! Νιώθω τόσο ευγνώμων γιατί όλα όσα έχω ευχηθεί ποτέ… τα μοιράζομαι κάθε μέρα μαζί τους!
Just the 3 of us! 💖👫🐈💖

🎂 Για την υπερτουρτάρα ευχαριστώ από την καρδιά μου την αγαπημένη μου @adalivitsanou που με κάνει να ανυπομονώ κάθε χρονιά γι’αυτή τη μέρα, γιατί αποτυπώνει την ευτυχία μου κάθε φορά με τον πιο ονειρεμένο τρόπο!✨️🧚‍♀️✨️”

https://www.instagram.com/p/C4xxXwyo_vO

Η τούρτα της είχε επάνω σε ζαχαρόπαστα την ίδια, τον Γιάννη και τον γάτο και έγραφε «Just the three of us».

«Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ… γιατί μ’ αυτές τις 2 πανέμορφες ψυχές στο σπίτι μας, γιορτάζουμε κάθε μέρα! Νιώθω τόσο ευγνώμων γιατί όλα όσα έχω ευχηθεί ποτέ… τα μοιράζομαι κάθε μέρα μαζί τους!

Just the 3 of us!

Ποια ειναι η Σοφία Κουρτίδου! βιογραφικό, Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Για την υπερτουρτάρα ευχαριστώ από την καρδιά μου την αγαπημένη μου @adalivitsanou που με κάνει να ανυπομονώ κάθε χρονιά γι’αυτή τη μέρα, γιατί αποτυπώνει την ευτυχία μου κάθε φορά με τον πιο ονειρεμένο τρόπο».

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για τη Σοφία Κουρτίδου καθώς έχριε τα γενέθλιά της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεγαλώνει και το απολαμβάνει με την ψυχή της. Ένας χρόνος γεμάτος νέες εμπειρίες, χαρούμενες στιγμές με τα λατρεμένα της πρόσωπα πέρασε και το γιόρτασε έτσι όπως έπρεπε!

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 21 Μαρτίου

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα Νηστειών της Σαρακοστής και η σημερινή ημέρα είναι η Πέμπτη των Παννυχίδων.

Σύμφωνα με το εορτολόγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στις 21 Μαρτίου η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Άγιου Ιακώβου του Ομολογητή και Επισκόπου, του Αγίου Θωμά Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, του Οσίου Βήρυλλου του Επισκόπου Κατάνης. Γιορτάζει επίσης ο Όσιος Σεραπίων ο Σιδώνιος.

Ποιοι έχουν την ονομαστική τους εορτή
Σήμερα την ονομαστική τους εορτή έχουν:

Σεραπίων.
Βήρυλλος, Βηρύλλια.
Οι Άγιοι που τιμώνται
Ο Όσιος Σεραπίων έζησε κυρίως Αίγυπτο τον 4ο αιώνα μ.Χ. Μοίρασε την μεγάλη περιουσία τους στους φτωχούς και κήρυττε τον λόγο του Θεού. Ακολούθησε ασκητική ζωή στην έρημο και εκοιμήθη ειρηνικά σε βαθύτατο γήρας.

Ο Όσιος Βήρυλλος καταγόταν από την Αντιόχεια της Συρίας και ήταν μαθητής του Αποστόλου Πέτρου από τον οποίο και χειροτονήθηκε επίσκοπος Κατάνης της Σικελίας. Εκεί ο Βήρυλλος αξιώθηκε να κάνει θαύματα. Πέθανε σε βαθιά γεράματα.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!