freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Δεν είναι η είδηση της απίστευτης αμοιβής που τελικά έπαιρνε! Σας το γράφαμε από πέρυσι το Μαίο! Το γράψαμε όμως όχι μία φορά! Διαβάστε και στα παρακάτω λινγκ – και όχι μόνο – με τίτλο:

ΔΙΩΧΝΟΥΝ τη Μενεγάκη από τον Alpha!!!

Μενεγάκη: ΤΗ ΔΙΩΧΝΕΙ ο Alpha και το ριξε στη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!!!

Μενεγάκη: Ποιος ΚΛΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΦΕΥΓΟΥΝ από τον Alpha;

Όχι τώρα που η ίδια ουσιαστικά το μαρτύρησε! Το γράφαμε ερμηνεύοντας πολύ εύκολα όσα βλέπαμε και ακούγαμε! Δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνει στον Alpha! Για να είμασταν πιο ακριβείς, ψδεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνει, εάν δεν έρχονταν τα πάνω – κάτω!

Αποχωρεί από τον Alpha ή από την τηλεόραση; Πόσες πιθανότητες δίνετε εσείς να φύγει με τα λεφτά στη τσέπη και τον εγωισμό της τόσο πληγωμένο, αλλά όχι και διαλυμένο; Τα παραδείγματα όσων δεν άκουσαν και δεν ήθελαν να δεχτούν πως έπρεπε να πάνε πίσω από τις κάμερες, ΤΡΑΓΙΚΑ! Η Μενεγάκη θ’ απτελέσει εξαίρεση; Μέχρι στιγμής, δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Όλο για τον κόσμο μιλά και μιλά ακόμα, ενώ αυτός ο κόσμος την αγνοεί επιδεικτικά μπορείς να πεις, εδώ και χρόνια!!!

Ποιο είναι το πολυσυζητημένο συμβόλαιο που ο σταθμός δεν θέλει να ανανεώσει;

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η διάσημη παρουσιάστρια, το καλοκαίρι του 2015 δηλαδή την εποχή που ο Alpha ανήκε 100% στον Δημήτρη Κοντομηνά, υπέγραψε ένα από τα τελευταία «χρυσά» συμβόλαια στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η συμφωνία όριζε καθαρές αποδοχές για την Ελένη Μενεγάκη ύψους 160 χιλιάδων ευρώ τον μήνα, τουτέστιν 1,8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ωστόσο, η Ελένη λέγεται πως λάμβανε περί τις 200 χιλιάδες ευρώ επιπλέον τον χρόνο από τις χορηγίες για την εκπομπή της και την τοποθέτηση προϊόντων.

Το συμβόλαιο, όπως είναι γνωστό, λήγει το καλοκαίρι του 2020 και φυσικά η Ελένη Μενεγάκη κινήθηκε έγκαιρα και ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση απέναντι στη νέα διοίκηση του Alpha, που στο μεταξύ άλλαξε χέρια και πλέον όλα είναι υπό εξέταση.

Γνωρίζοντας το υψηλό κασέ που έχει αλλά και το αρκετά υψηλό κόστος παραγωγής της εκπομπής «Ελένη» (το δημοσίευμα αναφέρει πως μαζί με τις ετήσιες αμοιβές της παρουσιάστριας έφτανε τα 4 εκατομμύρια ευρώ), η Ελένη Μενεγάκη -σύμφωνα πάντα με το «Πρώτο Θέμα»- απέστειλε email προς διοικητικό στέλεχος ζητώντας ραντεβού για να συζητήσουν για τη λήξη του συμβολαίου της.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο και εκεί η Ελένη Μενεγάκη ήταν που ανακοίνωσε πως δεν θα ήθελε να το ανανεώσουν, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία τους.

Εκείνη διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη νέα διοίκηση…

…αλλά φαίνεται να ανέφερε: «Θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται με το συμβόλαιο μου. Ξέρω ότι γίνονται διάφορες αλλαγές κι αν σκοπεύετε να μου προτείνετε άλλους όρους, να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να τους δεχτώ.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να γνωρίζω τις προθέσεις σας, να δω κι εγώ πώς θα κινηθώ στο εξής στην αγορά».

Έκτοτε οι δύο πλευρές δεν έχουν συζητήσει εκ νέου και πλέον το τέλος της συνεργασίας θεωρείται δεδομένο. Κάπου εκεί λοιπόν φαίνεται να προέκυψε και το πολυσυζητημένο πλέον ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» της περασμένης εβδομάδας που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει αποστάσεις από τα τηλεοπτικά πλατό, μετά από σχεδόν 30 χρόνια, όσο ακραίο και αν φαντάζει σαν σενάριο, με την ίδια να σκέφτεται την τηλεοπτική της επιστροφή μόνο εφόσον βρεθεί ο εργοδότης που θα εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις και θα διαμορφώσει κλίμα εμπιστοσύνης όπως αυτό που υπήρχε μεταξύ της οικογένειας Κυριακού όσο συνεργαζόταν με τον ΑΝΤ1 αλλά και με τον Δημήτρη Κοντομηνά στα 15 χρόνια συνεργασίας της με τον Alpha.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner