Hit enter after type your search item

ΣΟΚ από Μενεγάκη! ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙ τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

/
/
img
Εδώ όλος ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι, αυτό που θα έπρεπε να είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, το έπραξε μόνο η Ελληνική κυβέρνηση. Θα χαμε την τύχη των Ιταλών.

Δεν θα πρεπε να μου ακούγεται περίεργο που η Μενεγάκη εκθείασε τον πρωθυπουργό. Άσε που το ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΑΤΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!

Έκανε κάτι πολύ σωστό η Μενεγάκη. Που δεν προσέξαμε να χουν κάνει άλλοι (ας διαφωνούμε σε πολλά άλλα μαζί της).

Θα πρεπε όλοι να το χουμε φωνάξει. Μεσ στην τόση γκαντεμιά, διαπιστώσαμε οι Έλληνες πως επιτέλους, …ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εξαιτίας μιας κυβέρνησης, – της δικής μας ευτυχώς – αισθανθήκαμε ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Επιτέλους και ίσως, – για να μην πω σίγουρα – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Ευχαριστούμε Κυριάκο Μητσοτάκη! 

Με φόντο κολακευτικά δημοσιεύματα του εξωτερικού για την Ελλάδα και το πώς αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και η έλληνες επιστήμονες την κρίση του κοροναϊού, η Ελένη Μενεγάκη έκανε το δικό της σχόλιο.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον τρόπο που έχει δράσει μέχρι τώρα ο πρωθυπουργός στην εξάπλωση του κοροναϊού.

Δείτε επίσης: Μενεγάκη για Μητσοτάκη – «Τόσα χρόνια δεν παίρνω θέση πολιτικά αλλά…»
Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Ακούσαμε για άλλη μια φορά ότι ακόμη κι από το εξωτερικό όλο το μπράβο το παίρνει η Ελλάδα. Σίγουρα πάνω από όλα οι επιστήμονες, γιατί αυτοί έχουν δώσει τη γραμμή. Όμως αρκετές φορές πια ακούμε να δίνονται τα εύσημα και στον πρωθυπουργό.

Εγώ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και για όσο θα είμαι ακόμη, έτσι θα συνεχίσω. Δεν θέλω να παίρνω καμία πολιτική θέση.

Αλλά σαν χαρακτήρα, αυτό που βλέπω και εξαιρώ όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που βλέπω από έναν άνθρωπο που έχει τα ηνία της χώρας, δε ξέρω πως το βιώνει μέσα του, αλλά έξω του δείχνει μια ψυχραιμία, μια ταπεινότητα, σέβεται αυτούς που πρέπει να σεβαστεί.

Δηλαδή θα το πω λαϊκά, δεν κάνει τον ξερόλα εκεί που δεν είναι η δική του θέση. Πολύ μου αρέσει.

Και ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή που θέλουμε όλοι να αισθανόμαστε με έναν τρόπο μέσα στα προβλήματά μας ασφαλείς. Και θυμάμαι λοιπόν μια κουβέντα που είχε πει ο πρωθυπουργός, πριν βγει πρωθυπουργός, ή τη μέρα που βγήκε.

Τον ρώτησαν τι είναι αυτό που πιστεύει πως δεν μέτρησαν καλά και δεν υπολόγισαν πως θα βγει πρωθυπουργός. Κάτι τέτοιο.

Είχε πει λοιπόν πως θεωρεί πως οι πολιτικοί του αντίπαλοι με έναν τρόπο τον υποτιμούσαν. Και αυτό έρχομαι να το θυμηθώ για άλλη μια φορά σήμερα. Δείχνει πολλά. Εγώ ξέρω ότι σήμερα αυτό που πρέπει να μας προσφέρει και να είναι μέσα στο λαό, είναι σωστό. Εμένα με νοιάζει αυτό που ζούμε τώρα και είναι κάτι που δεν το έχουμε ξανανιώσει σαν χώρα.

Το θέμα αυτό δεν το αντιμετωπίζει κανείς κομματικά και έτσι πρέπει. Εμένα μου αρέσουν και οι γρήγορες ανθρώπινες αντιδράσεις, όπως η κυρία που είχε το παιδί που χρειαζόταν να κάνει το μπάνιο του.

Μου άρεσε αυτή η άμεση αντιμετώπιση. Μου δείχνει ότι κάπου εδώ κοντά είσαι.

Δεν είσαι κάπου μακριά και μας βλέπεις. Μου αρέσει αυτό. Για τη φάση που περνάμε ξαναλέω. Και ξαναλέω πώς ό,τι είπα δεν έχει καμία σχέση με πολιτική και πολιτικά.

Έχει να κάνει όμως σαν ένας άνθρωπος που ζω και έχω ανησυχίες» εξήγησε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στο παρακάτω βίντεο

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

6 Comments

  1. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΛΕΠΡΟ ΦΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  2. Γριά πουτανια που την ξερνα η τηλεόραση και γλείφει καναλαρχες, εξυμνωντας τον Κουλη, μπας και της βρουν κανένα στασιδι στην τιβι. Πονηρή η γριά

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :