ΣΟΚ για την Κατερίνα Καραβάτου, «Η περιπέτεια μου με τον καρκίνο…»

ΣΟΚ για την Κατερίνα Καραβάτου, «Η περιπέτεια μου με τον καρκίνο…» Σοκαρισμένοι ήταν στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με μια συνεργάτιδά τους να συγκινεί με την αναφορά της στη μάχη της εναντίον του καρκίνου.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Μαριλού Ρεπαπή από την εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» με μια συγκινητική ανάρτηση μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και η ίδια.

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ! Προτεραιότητά τους είναι πάντα τα παιδιά

«Η Μαριλού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάτι που για εμάς ήταν γνωστό, αλλά εσείς δε το γνωρίζατε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, που ολοκλήρωσε την ευτυχία με το σύζυγό της.

Κατερίνα Καραβάτου: ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ στον ΑΕΡΑ με τον Νίκο Μουτσινά!

Το λόγο πήρε η Μαριλού που αποκάλυψε ότι: «Ελπίζω να ήταν καλό για τι το είχα σκεφτεί πολύ καιρό και το έγραψα μέσα από τη ψυχή μου… Δεν το είπα γιατί ήθελα να πω ότι αρρώστησα και να με λυπηθούν. Το είπα για να μάθει ο κόσμος ότι το πρόλαβα».

«Όλα πήγαν καλά και το πρόλαβες, όπως είπες, αλλά το σημαντικό είναι η πρόληψη», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

«Όταν το είδα χάρηκα πάρα πολύ. Θυμήθηκα εκείνη την περίοδο που έγιναν όλα αυτά», συμπλήρωσε τέλος με συγκίνηση η Κατερίνα Καραβάτου.