Σοκ για την Κατερίνα Καραβάτου στην Φωλιά των Κου Κου! «Καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ…ς»

Σοκ για την Κατερίνα Καραβάτου στην Φωλιά των Κου Κου! «Καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ…ς» Τι συνέβη στον αέρα των Κούκου και γιατί έπαθε σοκ η Κατερίνα Καραβάτου;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: ‘ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ’ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ…

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον αέρα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Μαρία Μπεκατώρου: Φάρσα στους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή πρόβαλε απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης, στην Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με το πρώτο ραντεβού.

Κατά τη διάρκεια, όμως του σχολιασμού η Τζώρτζια Γεωργίου, είπε μια εντελώς ακατάλληλη λέξη στον τηλεοπτικό αέρα, με αποτέλεσμα να πάθουν όλοι σοκ.

Κάγκελο η Κατερίνα Καραβάτου όταν η Κατερίνα Λάσπα αποκάλυψε την ηλικία της

«Αυτό που λέει ο άνθρωπος, ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης είναι το σωστό, είναι λες και έχει μπει στο μυαλό μίας γυναίκας, το ‘χει διαβάσει και ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλουμε όλες μας στο πρώτο ραντεβού.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ, Η ΗΛΙΚΙΑ, ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ

Γιατί αν με καλέσεις στο σπίτι σου, στο πρώτο ραντεβού, καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ…ς! Εεε δεν θες να με ταΐσεις, συγνώμη! Καταλαβαίνω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα και θες να με ξεμοναχιάσεις, όποτε καλό θα είναι στο πρώτο ραντεβού να πηγαίνουμε έξω, να τρώμε το φαγητό μας, να γνωριστούμε σαν άνθρωποι και να δούμε αργότερα πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου και γύρω της έσκαγαν μικρές βόμβες. Χαρακτηριστική η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία κρατούσε το κεφάλι της…

ΤΡΟΜΟΣ για τη ΖΩΗ της Κατερίνας Καραβάτου! Τι είπαν οι εξατάσεις