Σοκ! Η Δέσποινα Βανδή ‘εκτέλεσε εν ψυχρώ’ τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Σοκ! Η Δέσποινα Βανδή ‘εκτέλεσε εν ψυχρώ’ τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Σοκ! Η Δέσποινα Βανδή ‘εκτέλεσε εν ψυχρώ’ τον Τόλη Βοσκόπουλο! «Παγωμάρα» προκάλεσε στο στούντιο του «J2US» το σχόλιο που έκανε η Δέσποινα Βανδή για το ντουέτο που είχε κάνει το 2002 με τον Τόλη Βοσκόπουλο με τίτλο «Εύφλεκτα υλικά» σε στίχους και μουσική του Φοίβου.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΝO1 ΣΤΟ ITUNES CHART.

Ήταν την εποχή των τεράστιων επιτυχιών που έκανε η τραγουδίστρια ως μούσα του μουσικοσυνθέτη που τότε σάρωνε.

Το τραγούδι αυτό, λοιπόν, επέλεξε να βγάλει από το χρονοντούλαπο ο coach του σόου Γιώργος Θεοφάνους και να το δώσει στο δίδυμο του Ηλία Βρεττού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την δεύτερη κυριολεκτικά να το… «εκτελεί».

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ

Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, (και μάλλον δυσάρεστη) ήρθε όταν το ζευγάρι τέθηκε στην κρίση της Δέσποινας Βανδή η οποία μόνο κολακευτικά δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως μίλησε γι΄ αυτό το ντουέτο με τον άρχοντα Τόλη. Για την ακρίβεια, αφού εξέφρασε κατ΄ επανάληψη την απορία αλλά και την έκπληξή της για την επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού, στη συνέχεια δήλωσε πως είχε ξεχάσει και η ίδια πως το έχει πει!

«Έχω πει πολλά ντουέτα, όπως το «Αν με αγαπάς» αλλά αυτό είχα ξεχάσει πως το έχω πει. Που το θυμηθήκατε; Είναι ένα τραγούδι που δεν έκανε ιδιαίτερη επιτυχία, δεν ξεχώρισε. Ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας μου με τον Τόλη στο Rex», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βανδή…