freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΣΟΚ! Η Ελένη Μενεγάκη ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για…ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ του Κομμωτή Μπουλούμπαση; 17 ολόκληρα χρόνια την χτένιζε! Λες και όσο πιο πολύ ήταν μαζί, τόσο πιο δύσκολο το…διαζύγιο! Δεν είναι τυχαίο που τον τελυεταίο καιρό παρά την εμπειρία της, και την άνεση της στο γυαλί, άνεση όσο καμμία άλλη, η Ελένη Μενεγάκη, δείχνει …μαζεμένη! Όλο αυτόν τον καιρό, εμείς που την ξέρουμε πολύ καλά μπορείς να πεις, την νοιώθαμε κουδιασμένη. Μόνο που δεν πήγειανε το μαυλό μας στο τι μπορεί να την “τρώει”.

ΣΟΚ! Η Ελένη Μενεγάκη ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για...ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ του Κομμωτή Μπουλούμπαση;
ΣΟΚ! Η Ελένη Μενεγάκη ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για…ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ του Κομμωτή Μπουλούμπαση;

Πως μπορεί να είναι τυχαίο το οτι η Μενεγάκη βγήκε να καταγγείλει τον κομμωτή της πως την έκαψε; Παρά το ότι δεν βγήκε να τον βρίζει αλλά να περιγράψει…χαριτωμένα το πάθημα της, η πολύχρονη συνεργασία τους διακόπηκε. Ακολούθησαν δηλώσεις από τον κομμωτή, ο οοποίος σε σχετικές ερωτήσεις τότε, δεν ήθελε να ρίξει λάδι στην φωτιά. Ίσως ακόμα μετρούσε πόσο πολύ μπορεί να του στοιχήσει μα ανοιχτή κόντρα με την…βασίλισσα.

Ελένη Μενεγάκη: Αχτένιστη και Αμακιγιάριστη στην καθημερινή της ζωή

Τα χρόνια πέρασαν και μάλλον η ιδέα ωρίμασε. Μέτρησε τις δυνάμεις του, είδε πως δεν έχει κάτι να φοβάται και είπε να βγάλει από μέσα του όσα βίωσε, όλη την…κακοποίηση από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάστηκε 5 και 10 χρόνια.

Μίλησε για την αδικαιολόγητη διακοπή συνεργασίας, για την κακομεταχείρηση που του έκαναν, για την αχαριστία τους.

Και ήξερε πολύ καλά, ότι αν δεν διευκρινήσει πως δεν αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη, μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, μόνο εκεί θα πηγαινε το μαυλό όλων. Και πήγε. Και το φχαριστήθηκε.

Προσοχή! Ίσως τα πράγματα ανα είναι ακόμα πιο σύνθετα. Γιατί τώρα, στην εποχή του metoo, με τόση δημοσιότητα όσο καμμία η Ελένη Μενεγάκη, δεν θα έχει και άδικο να φοβάται πως κάποιος π΄ρωην συνεργάτης της θα την κατηγορήσει, για…κακοποίηση στον εργασιακό χώρο!

 

 

 

Διαβάστε τι γράτηκε τότε μετά την λύση της συνεργασίας τους:

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης δεν θα επιμελείται πλέον την ξανθιά και πλούσια κώμη της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η πιθανή αιτία για την λήξη της συνεργασίας τους ήταν μία έντονη διαμάχη μεταξύ του κομμωτή και της Ελένης Μενεγάκη.

image

Σε επικοινωνία δημοσιογράφων της εκπομπής με το φιλικό περιβάλλον του κομμωτή, μεταφέρθηκε το εξής σχόλιο: «Η Ελένη είναι οικογένειά του και δεν θα ήθελε να δηλώσει κάτι παραπάνω» είπαν χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου συμπληρώνοντας θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές της πως επικοινώνησε και η ίδια προσωπικά με τον Βασίλη Μπουλούμπαση: «Αγάπη είμαι πολύ καλά» ήταν το μόνο που θέλησε να πει για την ώρα.

Μετά την συνέτευξη που έδωσε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και παρά το ότι δεν την κατονόμασε, όλοι ξέραμε, πως όλη η περιγραφή για παρουσιάστρια με την οποία συνεργάστηκε πέντε – δέκα χρόνια, και η οποία του φερθηκε τόσο άσχημα, τόσο κακοποιητικά, τόσο προσβλητικά που ούτε οι γονείς του θα τολμούσαν ποτέ, συμπεράναμε εκείνο ακριβώς που ήθελε ο διάσημος κομμωτής!

Δείτε περίπτωση στον..αέρα, όταν η Μενεγάκη παραπονιόταν live πως την πονάει!!!

Το “γιατί τώρα”, γιατί τώρα αποφάσισε έστω και “δειλά” να προβεί σε καταγγελία, έχει νομίζουμε αρκετές εξηγήσεις.

Τώρα ένοισε έτοιμος, τώρα πήρε θάρρος βλέποντας τις καταγγελίες άλλων εργαζόμενων, τώρα πίστεψε πως θα έχει στήριξη και ανταπόκριση!

Τώρα, θα είναι και το “χτύπημα” μεγάλο για την Ελένη Μενεγάκη. Η οποία δεν θα μπορούσε .

Τι γράφτηκε τότε που έγινε γνωστή η διάλλυση της συνεργασίας τους: Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε για το τέλος της συνεργασίας του Βασίλη Μπουλούμπαση με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μίλησε στα Αποκαλυπτικά Plus για το τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικά είπε: «Την Ελένη την αγαπώ πολύ. Κάποιοι λόγοι με κρατούν μακριά της. Δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα έχουν ακουστεί, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο. Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν οριστικά, απλά κάνουμε ένα διάλειμμα. Ζήτησα από τα sites που έγραψαν ότι τσακώθηκα με την Ελένη ότι αν δεν κατεβάσουν το θέμα θα κινηθώ νομικά απέναντι τους»!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ΕΙΝΑΙ ο Βασίλης Μπουλούμπασης! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του ΚΟΜΜΩΤΗ που ΚΡΑΖΕΙ ΟΣΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΧΤΕΝΙΖΕΙ!Δεν είναι τυχαίο αυτό που συνέβει και δεν είναι τυχαίες οι καταγγελίες του κομμωτή που χρόνια τώρα ΧΤΕΝΙΖΕΙ τις πιο τοπ Ελληνίδες παρουσιάστριες. Χρόνια μετά από την εποχή που τον γνωρίσαμε στο πλευρό τους (φυσικά και το πλευρό της Μενεγάκη) ο Βασίλης Μπουλούμπασης, βρέθηεκ πια στο…σημείο μηδέν. Στο σημείο που έκανε ΕΚΡΗΞΗ.

Edit

Ελένη Μενεγάκη: Την έκαψε με το ψαλίδι ο κομμωτής της Βασίλης Μπουλούμπασης.

Ίσως και στο σημείο που νοιώθει να ξεπλήρωσε και όποια χάρη μπορεί να τους χρωστούσε…αν τους χρωστούσε. Διότι και κείνες κάποιον έπρεπε να εμπιστευθούν για την εμφάνιση τους. Και ως γνωστόν, χάρες σε τέτοια θέματα δεν γίνονται.
Οπότε, είχαν συνεργάτη τους τον διάσημο κομμωτή, επειδή προφανέστατα, ανταποκρινόταν.

Ποιος ΕΙΝΑΙ ο Βασίλης Μπουλούμπασης!
Ποιος ΕΙΝΑΙ ο Βασίλης Μπουλούμπασης!

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που ξεσπάθωσε. Θυμόμαστε να σκεφτείτε, το 3013 όταν βρισκόμασταν στην ίδια παραλία στα Άχλα για να φωτογραφίσουμε την Ελένη Μενεγάκη. Μέχρι και κει της έφτιαχνε τα μαλλιά ο Βασίλης Μπουλούμπασης. Για…αστείο ίσως, αλλά ήταν δίπλα της ξαπλωμένος και της έπλεκε…κοτσίδες (αθ δείτε σε λίγο άλλη ανάρτηση με φωτογραφίες).

Τον έκαναν …ΣΚΛΑΒΟ τους θα έλεγες βλέποντας κάτι τέτοιο.

Βασίλης Μπουλούμπασης για Ελένη Μενεγάκη: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο! Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν οριστικά…»

Την σχέση τους όμως εκείνοι την γνώριζαν. Την μεταξύ τους σχέση μόνο εκείνοι. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων. Σαν τα ζευγάρια που χωρίζουν και τους μένει μια μεγάλη πίκρα, ένα μεγάλο παράπονο ή ένας τεράστιος θυμός.

Θυμός που δεν φεύγει με τα χρόνια. Αντίθετα, με το πέρασμα του χρόνου, ωριμάζει η ιδέα, να τους τα ψάλλουν ένα χεράκι.

Τώρα το γιατί το κάνουν δημόσια, θ’απαντήσουμε αν’ αυτού, υποθετικά: Επειδή, δημόια ήταν η σχέση τους, δημόσια και τα οφέλη και των δύο. Οπότε, όποια…αποκατάσταση, μάλλον, νοιώθουν πως πρέπει δημόσια να γίνει!

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day για τις διάσημες συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο γνωστός κομμωτής «κάρφωσε» παρουσιάστριες που δεν του έχουν πει ούτε ευχαριστώ, χαρακτηρίζοντάς τις «απότομες και αγενείς».

 

Μίλησε για την αδικαιολόγητη διακοπή συνεργασίας, για την κακομεταχείρηση που του έκαναν, για την αχαριστία τους.

«Στη δουλειά δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχουν καταστάσεις με ανθρώπους που έχω συνεργαστεί για πάρα πολλά χρόνια που δεν άκουσα αυτό που ήθελα να ακούσω. Νιώθω ότι μία εκπομπή δε βασίζεται σε έναν παρουσιαστή ή μία παρουσιάστρια που τυχαίνει να είναι γνωστή, γιατί αυτοί εκτίθενται.

Βασίλης Μπουλούμπασης για Ελένη Μενεγάκη: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο! Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν οριστικά…»

Μία εκπομπή ανήκει σε όλο το σύνολο που δουλεύει γι’ αυτή την εκπομπή. Νιώθω αχαριστία από κάποιους επώνυμους ανθρώπους και κάποιες συμπεριφορές που έχω δει από ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτή την εκπομπή. Είναι απότομες, με αγένεια, όλοι άνθρωποι είμαστε.

Αν αρχίσεις να μου συμπεριφέρεσαι άσχημα, γιατί εγώ δε συμπεριφέρομαι άσχημα γενικώς, εκεί θα λήξω τη συνεργασία. Δεν μου αρέσει όταν είμαι με μια παρουσιάστρια για πάρα πολλά χρόνια, να βάζει λόγια σε μια άλλη. Δεν μπορείς να πεις ότι σταμάτησα τον Μπουλούμπαση γιατί δεν μου άρεσε, επειδή ήταν δική σου επιλογή. Ήταν δική σου επιλογή να τον έχεις 5-10 χρόνια. Ξαφνικά στα πέντε χρόνια δεν σου άρεσε;».

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή: «Είναι στην καλύτερή της φάση. Είναι χαρούμενη, ευχάριστη, έτσι κι αλλιώς σαν άνθρωπος είναι πολύ καλό παιδί, κυρία και ευγενική. Δεν προσβάλλει ανθρώπους. Πολύ σωστή».

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε, επίσης, με τα καλύτερα λόγια για τη Φαίη Σκορδά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε πρώτα βίντεο στο οποίο ο διάσημος κομμωτής κάνει λάθος και …πονάει την Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της:

Διαβάστε ακόμα για τον Βασίλη Μπουλούμπαση:

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «Ψαλιδοχέρης» του hair stylist αφού δύο απλά μαγικά του κόλπα μπορούν να απογειώσουν το στυλ σου. Ο λόγος για τον Βασίλη Μπουλούμπαση τις δημιουργίες του οποίου όλες μας έχουμε θαυμάσει στα κατάξανθα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη της οποίας είναι αποκλειστικός κομμωτής εδώ και 17 χρόνια. Εννοείται, πως τα χτενίσματα – υπερπαραγωγή της Ζέτας Μακρυπούλια στο Dancing with the Stars μας έχουν αφήσει έκθαμβους. Η Θεσσαλική Press εξασφάλισε για τους αναγνώστες της μια αποκλειστική συνέντευξη από τον κορυφαίο hair stylist.

Διαβάζοντας κανείς το βιογραφικό σου διαπιστώνει ότι έχεις συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας Showbiz (Ελένη Μενεγάκη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Ελένη Τσολάκη, Χαρούλα Αλεξίου, Μαρινέλα, Μαρί Σαντάλ, Ναταλία Γερμανού, Ζέτα Μακρυπούλια, Ευαγγελία Αραβανή, Αντώνη Ρέμο, Νίκο Οικονομόπουλο και πολλούς άλλους). Νιώθεις πληρότητα από την δουλειά σου;

Πράγματι, έχω κάνει πολλά πράγματα. Πολλές φορές λέω στον εαυτό μου πως τα έχω κάνει όλα αλλά όλα δεν τα έκανε κανένας ποτέ. Όσο τα χρόνια περνάνε εξελίσσεσαι, μαθαίνεις από τα λάθη σου, βγαίνουν καινούργιες δουλειές και προκύπτουν νέες συνεργασίες στις οποίες πάντα πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Εάν έχεις την ενέργεια μέσα σου και σου αρέσει η δουλεία σου πάντα βρίσκεις νέα πράγματα να κάνεις και πάντα αναζητάς κάτι καλύτερο.

 

Έχεις αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη σου πως οι συνεργασίες σου με την Ελένη Μενεγάκη και την Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν αυτές που σε ανέδειξαν ως επαγγελματία. Που στηρίζεις αυτή σου την άποψη;

Όταν έχεις μια συνεργασία για πολλά χρόνια με κάποια επώνυμη κυρία, την οποία βλέπει όλη η Ελλάδα σαφώς και αναδεικνύεσαι μέσα από αυτή. Και πιστεύω πως μόνο όταν έχεις μια ανάλογη συνεργασία καταφέρνεις να ξεχωρίσεις. Προσωπικά και ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος πάντα αναγνωρίζω όσους με στηρίζουν, καθώς ο καθένας με βοηθάει να χτίσω ένα πετραδάκι.

Σταθμός επίσης στην καριέρα σου ήταν και οι συνεργασίες σου στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004 όπου επιμελήθηκες την εμφάνιση των καλλιτεχνών και της εμφάνισης της Μαρίας Μενούνος στην Eurovision το 2006. Ήταν φαντάζομαι μια ιδιαίτερη τιμή για εσένα, αφού μέσω της δουλειάς σου έπρεπε να αναδείξεις και την Ελλάδα. Τι αποκόμισες από αυτές τις δυο σημαντικές εμπειρίες;

Τιμή νιώθω για όλες τις δουλειές που έχω κάνει. Με ενδιαφέρει όταν αναγνωρίζεται η δουλειά μου, γι αυτό και είναι τιμή μου όταν κάποιος με επιλέγει. Σε αυτές τις δύο τόσο σημαντικές διοργανώσεις για την χώρα μας η περηφάνια, η τέρψη και το δέος που με κατέκλυζαν ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

H κομμωτική είναι τέχνη. Ωστόσο Θεωρείς πιο σημαντικό το ταλέντο, ή τη συνεχή εξάσκηση στην τέχνη του hair styling;

Η έναρξη για το επάγγελμα αυτό σαφώς και είναι το ταλέντο. Το ταλέντο όμως από μόνο του δεν φτάνει. Χρειάζεται διάβασμα, να παρακολουθείς την μόδα και σίγουρα να είσαι δυνατός χαρακτήρας. Σημαντικό επίσης ρόλο παίζουν η τύχη και οι γνωριμίες.

Ένας επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην επαρχία είναι πιο δύσκολο να αναδείξει το ταλέντο του;

Προσωπικά σίγουρα με βοήθησε το γεγονός ότι βρίσκομαι στην Αθήνα στο να δικτυωθώ πιο εύκολα. Υπάρχουν εκατομμύρια καλοί κομμωτές σε όλο τον πλανήτη, μπορεί απλά εγώ να έτυχε να είμαι στην Αθήνα.

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να ασχοληθείς με το hair styling;

Από μωρό με θυμάμαι να προσπαθώ να χτενίσω τα μαλλιά της μητέρας μου και των ξαδέρφων μου, γι αυτό και ήξερα από πολλή μικρή ηλικία το επάγγελμά που θα ακολουθήσω. Έτσι όταν τελείωσα το Λύκειο δεν πήγα να σπουδάσω γιατί παρόλο που μου άρεσε η ειδικότητα που είχα (Δομικών Υλικών) δεν θα με ευχαριστούσε στο 100%. Πάντα μου άρεσε και μου αρέσει η γυναίκα. Θέλω η γυναίκα να είναι όμορφη, περιποιημένη και να μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ έστω με τον παραμικρό τρόπο στο να γίνει ακόμη πιο όμορφη και ελκυστική.

Οι επώνυμες κυρίες πως ήρθαν στην ζωή σου;

Όπως ανέφερα και προηγουμένως με την κομμωτική άρχισα να ασχολούμαι αμέσως μόλις τελείωσα το Λύκειο και λίγα χρόνια αργότερα ξεκίνησα να δουλεύω σε κομμωτήρια. Ένας φίλος που ήταν Creative make up artist σε ένα μεγάλο πρακτορείο μου έλεγε ότι είμαι πολύ καλός για να μείνω μόνο στο χώρο του κομμωτηρίου και θα έπρεπε να κυνηγήσω την τύχη μου σε κάποιο πρακτορείο για συνεργασία με περιοδικά. Πήγα λοιπόν στο πρακτορείο, όπου τα άτομα που το διαχειρίζονταν τότε με προώθησαν πολύ καλά, τους άρεσε η δουλειά μου και μου έκλειναν σιγά σιγά δουλειές σε περιοδικά της εποχής. Μικρά editorial στην αρχή και στη συνέχεια εξώφυλλα. Λίγο καιρό αργότερα με ζητήσανε από την Sony για ένα video clip της Γλυκερίας, όπου και στην Sony άρεσε πολύ η δουλειά μου και η συνεργασία μας κράτησε πολλά χρόνια. Μέσα στην Sony γνώρισα την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Χρήστο Δάντη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Αντώνη Ρέμο. Στην συνέχεια όλα ήρθαν μόνα τους. Όταν μπεις στον χώρο και κάνεις μια δουλειά που αρέσει, ρωτάνε για εσένα και το όνομα σου γίνεται γνωστό. Εάν είσαι και άνθρωπος που αντέχεις, αγαπάς και σ’ ενδιαφέρει η δουλειά σου τότε θα πετύχεις σίγουρα.

Έχεις θυσιάσει προσωπικά σου ενδιαφέροντα για χάρη της δουλειάς;

Φυσικά, καθώς η κομμωτική του είδους μου είναι τελείως διαφορετική από τον κομμωτή που είναι στο κομμωτήριο. Του δικού μου είδους η κομμωτική απαιτεί πολλές ώρες εργασίας, τρελά ωράρια, σκληρότητα, και τεράστια ευθύνη. Όταν χτενίζεις μια γυναίκα την οποία βλέπει όλη η Ελλάδα, το άγχος για το αποτέλεσμα έχει άλλη βαρύτητα.

Θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας κάποιες τάσεις που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο σε ό,τι αφορά το styling των μαλλιών;

Την μόδα στην δουλειά μου την παρακολουθώ πάρα πολύ (ξένες πασαρέλες, περιοδικά, internet, ξένους κομμωτές τους οποίους θαυμάζω). Αυτό που παρατηρώ σε ότι αφορά το χρώμα, φέτος το χειμώνα θα κυριαρχήσουν οι ζεστές αποχρώσεις. Ξανθό χρυσό για παράδειγμα και όχι σαντρέ. Το ίδιο και με τα υπόλοιπα χρώματα. Σχετικά με το χτένισμα και το styling είναι πιο πολύ στην μόδα τα επιμελώς ατημέλητα, λίγο κυματιστά και όχι ολόισια. Όσο για τα μήκη πιο πολύ παίζει αυτό που φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους.

Πώς να επαναφέρουμε την λάμψη στα μαλλιά μας μετά το καλοκαίρι;

Η λάμψη επαναφέρεται με τα σωστά προϊόντα (σαμπουάν, μάσκα, λάδι). Όταν χρησιμοποιούμε καλά προϊόντα όλο το χρόνο διατηρούμε την ποιότητα των μαλλιών σε μια πολύ καλή κατάσταση. Εγώ συνεργάζομαι με μια εταιρεία, την Orzene που διαθέτει στην αγορά ελληνικά προϊόντα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που συνεργάζομαι μαζί τους. Πρόσφατα βγάλαμε ένα λάδι το οποίο λειτουργεί και ως θεραπεία από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα μαλλιά μας εξαιτίας του καλοκαιρινού ήλιου. Απαιτείται όμως λίγη ποσότητα και μόνο στις άκρες.

Πες μας την πιο σημαντική beauty συμβουλή που έχεις αποκομίσει έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας

Μια καλή σειρά προϊόντων είναι το σημαντικότερο. Έπειτα ένα λάθος που παρατηρώ ότι κάνουν πολλές γυναίκες: τα μαλλιά δεν τα χτενίζουμε ποτέ στεγνά. Ένα λαδάκι στις άκρες πριν και πάντα χτενίζουμε από κάτω προς τα πάνω.

Τα extensions όλες γνωρίζουμε ότι καταστρέφουν τα φυσικά μαλλιά. Ωστόσο αυτές που επιθυμούν να τα φοράνε πώς μπορούν να τα προστατεύουν;

Δεν θα πω πως καταστρέφουν τα μαλλιά αλλά ούτε και πως κάνουν το απόλυτο καλό. Παίζει ρόλο πως θα τα χρησιμοποιήσεις, γιατί από την στιγμή που μπαίνουν είναι ένα βάρος στην ήδη υπάρχουσα τούφα. Εάν δεν προσέξουμε αυτή η τούφα θα σπάσει. Προσοχή στον τρόπο που τα χτενίζουμε, να μη μπερδεύονται και να τα αλλάζουμε κάθε δύο μήνες.

Η άποψη του «Όσο η γυναίκα μεγαλώνει πρέπει να κόβει τα μαλλιά», σε βρίσκει σύμφωνο;

Από μια πλευρά ναι. Η πρόταση όμως που θα κάνω θέλω να συμβαδίζει με αυτό που επιθυμεί μια γυναίκα. Σαφώς παίζουν ρόλο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δεν πάνε όλα τα μαλλιά σε όλες.

Θα μας αποκαλύψεις μερικά μυστικά ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη;

Η Ελένη προσέχει πάρα πολύ τα μαλλιά της αλλά και τον εαυτό της γενικότερα (διατροφή, δέρμα) και πραγματικά της βγάζω το καπέλο. Κρατάει τα μαλλιά της πάντα ενυδατωμένα, χρησιμοποιεί σωστά προϊόντα και τα προστατεύει πολύ από τον ήλιο που είναι μεγάλος εχθρός. Απλά πράγματα που όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν. Μια συμβουλή που θα έδινα σε μια γυναίκα είναι να προσέχει τον εαυτό της από μικρή γιατί όταν αφήσεις κάτι σε αφήνει κι αυτό.

Της έχει περάσει από το μυαλό να αλλάξει χρώμα;

Το έχουμε συζητήσει κάποιες φορές αλλά νομίζω πως την Ελένη την έχει αγαπήσει ο κόσμος ξανθιά. Είναι η Ελένη μας, την αγαπάμε και την θέλουμε έτσι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες σταρ (Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe και η δική μας Αλίκη Βουγιουκλάκη) όταν έγιναν γνωστές και καθιερώθηκαν στο χώρο δεν έκαναν μεγάλες αλλαγές.

Θα σου αναφέρω μερικές διάσημες ελληνίδες και θέλω να μου πεις τι θα άλλαζες στα μαλλιά τους:

Δούκισσα Νομικού: Δε θα της έκανα επίσης αλλαγές γιατί την έχουμε μάθει ως την «Barbie της ελληνικής τηλεόρασης». Κάποια στιγμή θα ήθελα να τη δω με ένα ombre, αλλά να ξεκινάει από ξανθό σκούρο και να καταλήγει σε ξανθό ανοιχτό.

Έλενα Παπαρίζου: Την προτιμώ με μακρύ, καστανό σκούρο μαλλί.

Αθηνά Οικονομάκου: Θέλω να την δω με ένα καστανό ανοιχτό ή μελί, όχι ξανθό σαντρέ.

Ναταλία Γερμανού: Ενώ όλοι την προτιμούν καστανή εμένα μου αρέσει ξανθιά. Θα ήθελα να την δω με μελί βάση και πυρόξανθες ανταύγειες.

Δέσποινα Βανδή: Ένα γλυκό καστανό που να χρυσαφίζει είναι το ιδανικό για την Δέσποινα. Σε μήκος τα θέλω μέχρι το στήθος.

Ζέτα Μακρυπούλια: Είναι πολύ θηλυκό και της πάνε τα πάντα. Την θέλω ξανθιά με μακρύ μαλλί.

Μαρία Μενούνος: Η Μαρία είναι είδωλο, δεν αλλάζει. Σικάτη, μεσογειακή, καστανή.

Ευαγγελία Αραβανή: Ξανθιά με μακρύ φιλαριστό μαλλί.

Η περιποίηση των μαλλιών ήταν ανέκαθεν από τα πιο κερδοφόρα επαγγέλματα. Έχει επηρεάσει τον κλάδο σας η οικονομική κρίση;

Σαφώς και τον έχει επηρεάσει και το παρατηρώ και από φίλους μου που έχουν κομμωτήρια. Κατανοώ πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά για μένα μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει πειράματα με την εμφάνιση της, όπως να βάφει τα μαλλιά μόνη της για παράδειγμα. Πρέπει να έχει τον κομμωτή της, να τον εμπιστεύεται γιατί αυτός θα της κάνει σωστά πράγματα. Για ένα ωραίο κούρεμα, χρώμα ή θεραπεία πρέπει να εμπιστευόμαστε τον κομμωτή.

Σκέφτεσαι να ανοίξεις σχολή ώστε να διδάξεις την τέχνη σου στα νέα παιδιά ;

Θα ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή αλλά μόνο αν μπορώ να αφιερωθώ σε αυτό 100%. Θέλω τα παιδιά που θα βγούνε από εμένα να είναι οι καλύτεροι, τα μεγαλύτερα αστέρια στο είδος τους.

Τι συμβουλή θα έδινες σε ένα νέο παιδί που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα;

Να αγαπάει αυτό που κάνει και να έχει θέληση να μάθει. Δεν γίνεται να σου αρέσει η κομμωτική αλλά να βαριέσαι να διαβάσεις. Πρέπει να έχεις όρεξη να μάθεις στην αρχή και οι εμπειρίες στη συνέχεια είναι αυτές που θα σε καταξιώσουν.

Κλείνοντας την συνέντευξη θέλω να μου περιγράψεις τα χαρακτηριστικά της ιδανικής γυναίκας για εσένα

Όταν μια γυναίκα είναι προσεγμένη σε στυλ, μαλλιά, μακιγιάζ, ντύσιμο, φαίνεται πάντα ωραία και εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Η γυναίκα για μένα πρέπει απλά να φροντίζει τον εαυτό της. Γιατί πολύ απλά είναι ΓΥΝΑΙΚΑ!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner