ΣΟΚ! Η Βατίδου ΘΙΓΕΙ τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ του Μουτσινά!

Απαράδεκτο που όλοι βάλουν εναντίον όλως και καταφεύγουν στο βρίσιμο ή στην ειρωνεία. Όποιος δεν έχει επιχειρήματα βρίζει.

 
Η Βατίδου αν θίχτηκε από τον τρόπο που χειρίστηκε ο Μουτσινάς το βίντεο με τα λεγόμενα της για το next top model και την επιτροπή, αν έκοψε ή αν παραποίησε εσκεμμένα το λόγο της, ας έψαχνε άλλους τρόπους να βρει το δίκιο της.
Το να κάνεις το…ΕΥΚΟΛΟ, να βρίσεις δηλαδή τον άλλο, εσένα και μόνο θίγει!
Φυσικά και είναι παλαιολιθικό, το να αφήνεις άμεσα, αιχμές για τη σεξουαλικότητα του άλλου. Μην αλλάζεις κουβέντα. Μίλα επί της ουσίας. Μη χάνεις με παιδιάστικο τρόπο το δίκιο σου.
Δείτε τι έγινε:
Με αφορμή τις απαξιωτικές δηλώσεις της Εύης Βατίδου για το «GNTM«, ο Νίκος Μουτσινάςσχολίασε στην εκπομπή του τα λεγόμενά της, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας.
Ειδικότερα, η Εύη με αφορμή την ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα άφηνε την κόρη της να μπει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, εκείνη ανέφερε: «Στο συγκεκριμένο, το ελληνικό Next Top Model δεν θα την άφηνα.
Δεν θα τους έκανα τη χάρη. Σιγά μην αφήσω το δικό μου το παιδί να το κριτικάρουν αυτοί. Είσαι καλά; Με τίποτα!».
Ενώ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ικανές τη Βίκυ Καγιά ή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να κρίνουν ένα νέο κορίτσι σχολίασε «Ούτε καν!» ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι η Εύη Βατίδου και θα αφήσω το παιδί μου να το κριτικάρει η συγκεκριμένη επιτροπή; Ε, όχι ρε παιδιά! Συγγνώμη κιόλας».
Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Για την παρέα» σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις δηλώσεις της παρουσιάστριας και εκείνη μέσα από το Instagram έδωσε τη δική της απάντηση:
«Σχετικά με τα σχόλια σου στην εκπομπή σου και το μονταρισμένο βίντεο που κόβεις το λόγο μου για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και την κακή απόδοση δημοσιογραφίας όπως αποκαλείσαι Δημοσιογράφος -παρουσιαστής – ηθοποιός σου απαντώ » Το λάθος είσαι ΕΣΥ » και «Το κραγιόν μου που σου αρέσει θα στο στείλω να το δοκιμάσεις! ΚΥΡΙΕ … @nikosmoutsinas».

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.