ΣΟΚ! Κατια Ζυγούλη: ”Το ξέρω ότι μιλάω αργά. Είναι ο εγκέφαλος μου..”

ΣΟΚ! Κατια Ζυγούλη: ''Το ξέρω ότι μιλάω αργά. Είναι ο εγκέφαλος μου..''

ΣΟΚ! Κατια Ζυγούλη: ”Το ξέρω ότι μιλάω αργά. Είναι ο εγκέφαλος μου..” Αστείες, δύσκολες και αμήχανες ερωτήσεις ζήτησε η Κάτια Ζυγούλη να της θέσουν οι followers της, πριν από λίγο καιρό. Μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube, η Κάτια απάντησε σε κάποιες από αυτές και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει κάνει botox, αν πήρε κιλά στην καραντίνα και ποια είναι η σχέση της με την μητέρα του Σάκη και πεθερά της.

Κάτια Ζυγούλη: Το botox, η ψυχοθεραπεία και η σχέση της με την πεθερά της, κ.Μαρία
Γιατί μιλάει αργά;

ΒΟΜΒΑ Κάτια Ζυγούλη: Βίντεο τα χαστούκια στον Σάκη Ρουβά

«Το ξέρω ότι μιλάω αργά. Είναι ο εγκέφαλος μου έτσι φτιαγμένος. Χρειάζομαι χρόνο για να επεξεργαστώ την πληροφορία. Πολλές φορές επαναλαμβάνω την ερώτηση γιατι ο εγκέφαλος μου κάνει εικόνα αυτό που λένε και αυτό που θέλω να πω», απάντησε.

Σάκης Ρούβας Συζυγος: Δείτε Την 19χρονη Κάτια Ζυγούλη Ως Playmate Το 1997

Γιατί κάνει ψυχοθεραπεία;

«Γιατί θέλω να απολαύσω τη ζωή μου στο έπακρον. Να πετάξω ότιδηποτε με βαραίνει, μου σκουραίνει τις μέρες μου. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με χαρά», είπε η Κάτια.

Έχει κάνει botox;

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αβγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πως έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου. Δεν μας ορίζουν οι ρυτίδες μας!», απάντησε.

Θα συγχωρούσε την απιστία;

«Δεν ξέρω αν θα τη συγχωρούσα. Μπορεί να τη δεχόμουν από φόβο μη χάσω αυτά που έχω φτιάξει στη ζωή μου. Η ψυχή μπορεί να τη συγχωρέσει, το εγώ όχι», είπε.

Βόμβα! Η Κάτια Ζυγούλη “ΔΙΝΕΙ” ΣΤΕΓΝΑ τον Σάκη Ρουβά: “Για να μαστε καλά στα μυαλά μας…”

Tι της αρέσει να κάνει όταν μένει μόνη στο σπίτι;

«Τρώω παγωτά και βλέπω Άγριες Μέλισσες», είπε η Κάτια.

Θα είναι στο GNTM;

«Όχι έκλεισε αυτό το θέμα. Για φέτος», είπε η Κάτια Ζυγούλη

Πήρε κιλά στην καραντίνα;

“ΚΟΚΚΑΛΟ” ο Σάκης Ρουβάς! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ με ποιον ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ η Κάτια Ζυγούλη!!!

«Ναι 4. Έχω διώξει το ένα και έχω άλλα τρία. Δεν γίνεται ρε παιδιά. Καθόμουν και έτρωγα. Τα πήρα και θα τα διώξω τώρα γιατί έρχεται το μαγιό», απάντησε.

Η σχέση με την πεθερά της

«Η κυρία Μαρία πρώτα απόλα είναι Καρκίνος. Είναι δικιά μου, είναι μάνα. Έχουμε τέτοια σχέση που μπορώ να της πω αν κάτι με ενοχλεί. Να της πω: ”Μαρία, τώρα όχι”».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του βίντεο δέχτηκε τηλέφωνο από την πεθερά της.