Hit enter after type your search item
img

Σοκ με την Έλλη Κοκκίνου: ΜΙΚΡΥΝΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, επειδή..

/
/

Γιατί άραγε δέχονται ερωτήσεις και γιατί απαντούν; Δεν το αναφέρουμε ως καλό ή λάθος. Πραγαμτικά απορορούμε. Πάντω αυτές τις μέρες η γλυκύτατη Έλλη Κοκκίνου, ήρθε στο προσκήνιο! Μιλώντας όχι μόνο για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Τα Συναισθήματά μου», αλλά αποκάλυψε και τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της μέχρι σήμερα. Θυμηθήκαμε όμως και δήλωση άμεσσα σχετιζόμενη με τον τίτλο που διαβάσατε μιας κια την θεωρούμε αρκετά ενδιαφέρουσα!

Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

«Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην περιορίσει και να σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι αλλά π.χ. για δύο μήνες δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία…

Σε talent show μπορεί να πήγαινα, αν ξεκινούσα τώρα, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό… Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που έχασα τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 20 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα»,

ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Τα Συναισθήματά μου», αλλά αποκάλυψε και τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της μέχρι σήμερα.

«Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην περιορίσει και να σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι αλλά π.χ. για δύο μήνες δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία…

Έλλη Κοκκίνου: “Με είχε πιάσει κατάθλιψη με την άσχημη κριτική για τα κιλά μου”

Σε talent show μπορεί να πήγαινα, αν ξεκινούσα τώρα, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό…

Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που έχασα τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 20 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Διαβάστε ακόμα: Η Έλλη Κοκκίνου πριν συναντηθεί με τον γνωστό παρουσιαστή πέρασε και από τις “Μύγες” , οι οποίες με το δικό τους χιουμοριστικό τρόπο έκαναν διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις στην τραγουδίστρια.

Μία από αυτές αφορούσε την ηλικία αλλά και τις πλαστικές που έχει κάνει.

Ο Νικόλας Ράπτης, ρώτησε λοιπόν την τραγουδίστρια πόσες πλαστικές έχει κάνει και που.

Η Έλλη Κοκκίνου, τελείως, ακομπλεξάριστα απάντησε ότι το μόνο που έχει πειράξει στο σώμα της είναι το στήθος της, το οποίο μάλιστα το έχει μικρύνει.

Μπορεί στις φωτογραφίες από το παρελθόν να δείχνει διαφορετική, αλλά από τότε έχει χάσει 22 κίλα, όπως δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου. Διαβάστε ακόμα:Βόμβα από την Έλλη Κοκκίνου! Μαρτυρά τα εντελώς ανάποδα για τις κακοποιήσεις! Δεν είναι όα αυτό που που βλέπουμε. Δεν είναι όλα στο ίδιο τσουβάλι. Δεν είναι όλα μόνο όσα καταγγέλονται. Υπάρχει και η άλλη κατηγορία….που βεβαίως, δεν αθωώνει την πρώτη. Υπάρχει και άλλο κεφάλλαιο σύμφωνα με την ααγαπημένη τραγουδίστρια, που έκανε σαφές με τον δικό της τρόπο, τι εννοεί. Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show κι αναφέρθηκε στις καταγγελίες που υπάρχουν για κακοποίηση στον χώρο της τέχνης αλλά κι αυτήν που έκανε η κουμπάρα της, Τζένη Μπότση.

«Αυτό ξεκίνησε από τον πρωταθλητισμό… Η Τζένη Μπότση έχει βαφτίσει τον γιο μου κι είμαστε φίλες από το 1998.

Edit
Είμαστε πολύ κοντά και την ιστορία αυτήν την ήξερα πολλά χρόνια.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ STYLISH BAG ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ
Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου την γνώρισα. Ήταν κάτι πολύ βαρύ και στους φίλους είναι πιο εύκολο να πούμε πράγματα που βιώνουμε.

Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα τους ξεφύγει κάτι.

Το κουβαλούσε πάρα πολλά χρόνια και βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε.

Το είχε αναφέρει και παλιότερα χωρίς να δώσει ονόματα κι είχε πει ότι είναι κι άλλες κοπέλες. Το ετοίμαζε.

Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο ποτέ κι ούτε έχω ακούσει στον χώρο τον δικό μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου… Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση κι άλλο ξέρω τι πάω να κάνω γιατί έχω κάποια σκοπιμότητα.»

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :