ΣΟΚ! Μίλησε για τον ΧΩΡΙΣΜΟ ο Χατζηγιάννης: Καταλήγουμε ΕΧΘΡΟΙ ή ΦΙΛΟΙ ή…

ΣΟΚ! Μίλησε για τον ΧΩΡΙΣΜΟ ο Χατζηγιάννης: Καταλήγουμε ΕΧΘΡΟΙ ή ΦΙΛΟΙ ή…. Πολύ κατασταλαγμένος και σε μικρή ηλικία μάλιστα. Λέτε γι αυτό να διακρίνουμε αυτή την ωριμότητα τη μουσικά, στο Μιχάλη Χατζηγιάννη; Γι αυτό να έιναι τόσο εξαιρετικός τραγουδιστής και συνθέτης; Αξίζει να δείτε πως εκφράζεται στη συνέντευξη αυτή όπου λέει λίγα αλλά κατατοπιστικά για πολλούς καιφυσικά κυρώς για τον ίδιο. Ναι, μέσα από μία συνέντευξη γνωρίζεις τον καλλιτέχνη ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν θέλει.

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Κι όμως! Ο covid-19 μας έφερε πιο κοντά!

Ο Μιχάλης λοιπόν αφού είπε πολλές από τις ανησυχίες του με…τίτλους. Το ίδιο έκανε και για τις επιλογές του. Στις σχέσεις, στα τραγούδια, στις συνεργασίες. Είπε ποιος καλλιτέχνες θαυμάζει (ξένους) και γιατί. Αυτό είναι ένα κομμάτι με το οποίο θ’ ασχοληθούμε σε άλλη ανάρτηση! Δείτε τώρα το βίντεο που τα σπάει!

Επαναστάτησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Βρέθηκε η…ΑΝΤΙΖΗΛΟΣ της Ζέτας Μακρυπούλια! “Αυτή εμπιστεύομαι” λέει ο Μιχάλης

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης η Ζέτα Μακρυπούλια και το κατοικίδιο με ειδικές ανάγκες «Πλάνα με ουρά», με την Τασούλα Επτακοίλη και καλεσμένο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, Σάββατο 31/10 στις 18:00 στην ΕΡΤ2.

Σε μια εκπομπή που αναδεικνύει την ουσιαστική σχέση ανθρώπων και ζώων, που μας ξεναγεί σε έναν κόσμο με ιστορίες φιλοζωίας και ανθρωπιάς στην πόλη και στην ύπαιθρο, ο αγαπημένος ερμηνευτής μας περιγράφει τη δύναμη που αντλεί από τη ζωντάνια και τη χαρά της Ζάνης, και πως είναι μια καθημερινή πηγή αστείρευτης αισιοδοξίας και ελπίδας για τον ίδιο. Γιατί τα ζώα μας δίνουν μαθήματα ζωής. Μας κάνουν ανθρώπους!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤ ΤΕΣΤ ΓΙΑ COVID-19

Ο Μιχάλης, μέσα από την εκπομπή «Πλάνα με ουρά», που θα προβληθεί το Σάββατο 31/10 στις 6.00 μ.μ. στην ΕΡΤ2, ξετυλίγει ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της ζωής του στο πώς είναι να συμβιώνει κανείς με ένα κατοικίδιο που έχει ειδικές ανάγκες αλλά και μιλάει στην δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη, συνολικά για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων και τον σεβασμό που τους αξίζει.

ΘΡΙΛΕΡ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΩΙΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα καθημερινά πλάνα του Μιχάλη Χατζηγιάννη… είναι «με ουρά»! Ή ακόμα καλύτερα με πολλές «ουρές»… μιας και εκτός από τα τρία κατοικίδια που φιλοξενεί μέσα στο σπίτι του, φροντίζει ακόμα περισσότερα στη γειτονιά του, αλλά και όπου αλλού βρεθεί! Η Ζάνη, η αγαπημένη του σκυλίτσα ή αλλιώς… «το κορίτσι τους» όπως την αποκαλεί, παρέα με τον Άρη και τον Lemon, τα δύο γατιά που συμπληρώνουν την οικογένεια, χτίζουν καθημερινά μια μοναδική σχέση λατρείας μεταξύ τους.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΥΛΗ

Πώς είναι η ζωή στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη παρέα με την αγαπημένη του Ζάνη, το κατοικίδιό του,

που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει παραλύσει στα πίσω πόδια;

Πόσο τον έχει επηρεάσει η ιδιαίτερη σχέση του με τα ζώα;