Hit enter after type your search item
img

ΣΟΚ! Ο Μικρούτσικος ΠΡΩΤΗ φορά ΜΙΛΑ για τον θάνατο του!!! “Αποχαιρετούσα τον μάταιο τούτο κόσμο!…”

/
/

ΣΟΚ! Ο Μικρούτσικος ΠΡΩΤΗ φορά ΜΙΛΑ για τον θάνατο του!!! “Αποχαιρετούσα τον μάταιο τούτο κόσμο!…” Με περίμεναν έξω οι γιατροί!!! Κάθε του πρόταση είναι ΤΣΙΜΠΙΑ! Ηλεκτροσόκ! Κάθε του λέξη βγαίνει ταχύτατα, αβίαστα και χτυπά “ψαχνό” Δεν είναι μία η κουβέντα που δίνει συγκλονιστικές εικόνες για το πως έφτασε στο κατώφλι του θανάτου!

Big Brother τελικός: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έριξε “βόμβα” στους επάνω – “Παλιά σας τέχνη κόσκινο”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μας περιγράφει γρήγορα, μεστά τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Μας λέει ακόμα και με ποιο παράπονο θα έφευγε! Τονέσωσε ο γιος του Στέργιος που έτρεξε με χίλια για να τον προλάβει. Ο Ανδρέας έσβηνε, δεν καταλάβαινε πια τίποτα. όλα πάιχτηκαν σε δευτερόλεπτα. ΕΕυτυχώς οι γιατροί τον περίεμεναν έξω από το νοσοκομείο!

ΣΥΡΡΑΞΗ live στον τελικό του Big Brother! Μικρούτσικος κατά παραγωγής και Βαρθακούρη (βίντεο)

Δείτε τηνκαταιγιστική περιγραφή του παρουσιαστή. Πρώτη φορά μίλησε γι’ αυτή την περιπέτεια και το έκανε στην εκπομπή “ευτυχείτε”

 

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ΜΑΧΗ για να κρατηθεί στη ζωή!!! Τι είπαν οι γιατροί! Ο αγαπημένος σε όλους, ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος των media στην πιο δύσκολη μάχη του! Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Τα αλεπάλληλα προβλήματα! Η προσπάθεια να επανακάμψει κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Όλα είχαν επιπτώσεις στην υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου και δεν χρειάζεται γιατρός για να στο πει.

Ο δρόμος της..επιστροφής του υπερταλαντούχου, του μοναδικά ταλαντούχου Ανδρέα, ήταν μακρύς και δύσκολος πολύ! Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Θάνου, ο κατά 4 χρόνια μικρότερος αδελφός του Ανδρεάς Μικρούτσικος νοσηλεύεται στην Εντατική Εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου.

O Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν πραγματικά καταβεβλημένος στην κηδεία του αδερφού του, Θάνου, την περασμένη Δευτέρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επηρεασμένος ψυχολογικά από την μεγάλη απώλεια εισήχθη χθες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

ΕΚΤΟΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α’ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ 24ΩΡΟΥ».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν σοβαρή και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που κρίνονται αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ.

Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εμφραγμάτων, ότι είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα και ήταν διασωληνωμένος.

Ανθρωποι από το περιβάλλον του που συνομίλησαν με την εκπομπή «Μαζί σου», ανέφεραν ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει υποστεί έμφραγμα, ότι έχει υποστεί κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού και καθησύχαζαν λέγοντας ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.
 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :