Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΣΟΚ! παραλίγο ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ η Ελένη Μενεγάκη!!! Πως η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ της έσωσε την ΖΩΗ! (βίντεο) Απίστευτο ΣΚΗΝΙΚΟ μπορστά στις κάμερες που θυμίζει πως σε μία στιγμή μπορεί ν’ αλλάξουν όλα. Μια στιγμή μπορεί να είναι μοιραία! Η Ελένη Μενεγάκη σταματώντας για να μιλήσει στις κάμερες.

Δεν ενοιωσε κανέναν κίνδυνο αφού ήταν στην άκρη του δρόμου αλλά με αυτά τα δεδομένα, δεν εξτάζεις έυκολα πως κάποιοι οδηγοί μπορεί να μην προσέξουν και να σε παρασύρουν. Δείτε λοιπόν το ανατριχιαστικό περιστατικό!

ΕΛΈΝΗ ΜΕΝΕΓΆΚΗ: ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΈΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ! ”Η ΏΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ”

 

 

Διαβάστε ακόμα:
Η Ελένη Μενεγάκη και το …φίδι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που έτρεφε στον κόρφο της Απίστευτες στιγμές σήμερα στον αέρα της Ελένης Μενεγάκη. Σήμερα η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκαλύψεις στον τηλεοπτικό αέρα.

Τρέμε ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!! SEXY Η Κατερίνα Ζαρίφη Μετά Τα -18 Κιλά!
Μετά το σαλόνι του πλατό, μεταφέρθηκαν στην «κινηματογραφική αίθουσα», το καινούριο σπίτι του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Ο έγκριτος κριτικός κινηματογράφου και επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης της υποδέχτηκε, κρατώντας μία μικρή έκπληξη στην κεντρική παρουσιάστρια.

Μενεγάκη: “ΥΠΟΥΛΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ Η Μεγάλη Σου Κόρη Λάουρα Λάτσιου”! Η ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Του Κουτσογιαννόπουλου!!!
Μάλλον δεν το άκουσε η Ελένη Μενεγάκη. Εκτός κι αν σοκαρίστηκε τόσο πολύ που σάστισε, πάγωσε και προτίμησε να κάνει πως δεν κατάλαβε τίποτα! ‘Ολα έγιανα απρόσμενα και μάλιστα από εκείνον που δεν κινούσε καμμία υποψία για τάτοια κουβέντα.

Βλέπεις το βίντεο και αναρωτιέσαι: Ειναι δυνατόν να είπε κάτι τέτοιο; Άκουσα καλά; Είναι αστείο; Μπορείς να κάνεις αστείο με τέτοιες κουβέντες; Ακόμα και αν το ύφος σου είναι ‘παιχνιδιάρικο” την ατάκα την είπες.

Είναι θέμα αισθητικής; Θέμα λάθους; Λάθος εκτίμησης; Άτυχη στιγμή; Ο καθένας μπορεί να το ζυγίσει με τον δικό του τρόπο. Εκείνο όμως που μένει είναι αυτή η φράση που βγ’ηκε από το στόμα του επί δεκαετίες στενού και σίγουρα αγαπημένου συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου!

Δείτε το βίντεο και θα πάθετε!

Ποιο κάτω μπορείτε να δαιβάσετε και την περιγραφή της ίδια της Ελένης Μενεγάκη!

Ως μαμά, όπως όλες οι άλλες μαμάδες άλλωστε, κάποιες φορές θα πρέπει να φωνάξει και να βάλει τιμωρίες ή συνέπειες (πείτε το όπως θέλετε) ώστε να οριοθετήσει τα παιδιά της.

Υπομονή Είναι Αυτή Και Κάποιες Φορές Τη Χάνουν Ακόμη Και Οι Διάσημες Μαμάδες.
Όσο και αν αγαπάει τα παιδιά της, όσο και αν θέλει όλα κυλούν ήρεμα στο σπίτι, θα υπάρξουν και εκείνες οι στιγμές που θα βγάλουν προς τα έξω την άλλη πλευρά της γλυκιάς και τρυφερής μαμάς, ειδικά όταν έχεις να διαχειριστείς όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα παιδιά και μάλιστα από τη νηπιακή ηλικία μέχρι την εφηβεία.

Για τον τρόπο που επιπλήττει και τιμωρεί τα παιδιά της είχε μιλήσει το 2011 η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της λέγοντας: «Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να το βάλεις να κάνει αυτό που δεν θέλει επ’ ουδενί να κάνει.

Δεν Έχει Χρειαστεί Ακόμη Να Μαλώσω Τα Κορίτσια, Γιατί Θεωρώ Ότι Τα Κορίτσια Είναι Άλλο Πράγμα.

Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει ένα κοριτσάκι και να σε αναγκάσει να βγεις πια από τα όριά σου», είπε εξηγώντας ότι τα κορίτσια της τότε ήταν αρκετά ήσυχα και δεν είχαν καταφέρει να τη «βγάλουν» έξω από τα ρούχα της, ενώ για τον Άγγελο είπε: «Εγώ δεν φωνάζω, λέω στον Άγγελο να πάει στο δωμάτιό του.

“Στο δωμάτιό σου τώρα”. Ούτε φωνάζω ούτε αρχίζω να ουρλιάζω. Εκεί καταλαβαίνουν ότι η πλακίτσα τελείωσε. Εμένα αυτό είναι που πιάνει στα παιδιά μου.

Όταν τα στείλω στο δωμάτιό τους. Για άλλα παιδιά δεν ξέρω, στα δικά μου τουλάχιστον αυτό πιάνει. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, υπάρχουν και περιπτώσεις που αυτό δεν πιάνει.

ΣΟΚ! παραλίγο ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ η Ελένη Μενεγάκη!!! Πως η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ της έσωσε την ΖΩΗ! (βίντεο)

Για Παράδειγμα Έχει Τύχει Να Του Πω Πήγαινε Στο Δωμάτιό Σου Και Να Μου Πει Δεν Πάω. Τότε Να Δείτε Τι Γίνεται.
Τότε κι εγώ ανεβάζω τόνους και λέω… “τι είπες;” Αλλά δεν ξέρω την εφηβεία την φοβάμαι.

Ελένη Μενεγάκη: Τα ”Τομάρια”, το σπάσιμο, τα κότσια, η ταραχή και ο ΠΟΛΕΜΟΣ στο σπίτι

Τώρα που είναι μικρά ακόμη, το’ χω, τις μεγαλύτερες ηλικίες είναι που φοβάμαι πολύ».

Όπως τότε, έτσι και τώρα η παρουσιάστρια διαχειρίζεται τις μικρότερες κόρες της Βαλέρια και Μαρίνα, όταν ξεφεύγουν από τα όριά τους!

Η Ελένη Μενεγάκη το 2017 αποκάλυψε ότι όταν τα παιδιά της ήταν πιο μικρά «την πλήρωνε» πάντα ο Άγγελος και μάλιστα χωρίς να φταίει.

 

 

Μενεγάκη: "ΥΠΟΥΛΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ η μεγάλη σου κόρη Λάουρα Λάτσιου"! Η ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ του Κουτσογιαννόπουλου!!!

ΣΟΚ παραλίγο ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ η Ελένη Μενεγάκη Πως η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ της έσωσε την ΖΩΗ

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner