Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΣΟΚ στην ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ! Πώς ξέπεσε έτσι η Δέσποινα Βανδή; Πολύς κόσμος δεν την χωνεύει Μια άνευ προηγουμένη επίθεση στην Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την πρώιμη αυλαία του σχήματος στο οποίο συμμετείχε, μόλις ένα μήνα μετά την εναρξή του, εξαπέλυσε ο Νίκος Μουρατίδης, μέσα από το προσωπικό του blog.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Γιατί μην ξεχνάμε ότι Βανδή έκανε τη δική της επιτυχία με προσέλκυση πολλών θαυμαστών εδώ και 22 χρόνια… άλλα επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα, εκείνη η Βανδή του τότε, σήμερα τι έχει απογίνει; Γιατί πια δεν προσελκύει θαυμαστές, γιατί δεν κάνει πραγματικές επιτυχίες, γιατί υποφέρει για να βρει χώρους να τραγουδήσει και συνεργάτες… Πως κατάφερε να της κάνουν αρνητική κριτική ακόμα και εκείνοι που την λάτρευαν;

ΖΕΥΓΑΡΙ Βανδή – Πάριος! Τα ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ που ΚΑΡΦΩΣΑΝ τον…ΜΕΓΑΛΟ έρωτα τους.

Την Βανδή εγώ την γνώρισα το καλοκαίρι του 1996, όταν ήμουν μάνατζερ του Μαζωνάκη, και φτιάχνοντας ένα σχήμα για το καλοκαιρινό Bio–Bio την πήρα από τέταρτο όνομα και την έβαλα πρωταγωνίστρια δίπλα του. Εκείνη η κοπέλα του τότε, δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτήν που είναι σήμερα.

Δέσποινα Βανδή βιογραφικό: Εγώ, ένα παιδί εργατών μεταναστών γονιών

Πολύς κόσμος του χώρου, δεν την χωνεύει-άγνωστο το γιατί. Είναι ο χαρακτήρας της, η νοοτροπία της, το ύφος και το τουπέ της; Ποιος ξέρει; Πάντως η πορεία της έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Από τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πάριο, πέρασε στον Μαζωνάκη και τον Σφακιανάκη, και έχει φτάσει να δουλεύει πια με ονόματα και επιχειρηματίες που άλλες εποχές δεν θα το σκεφτόταν καν…

Πώς αυτή η κοπέλα ξέπεσε τόσο; Πως έφτασε να δουλεύει με δευτεροκλασάτα ονόματα και επιπλέον να κλείνει κακήν κακώς το κέντρο που εμφανίζεται; …. Είναι γεγονός πως η νύχτα της Αθήνας έχει υποστεί πλήγμα από την οικονομική κρίση, και κάποιοι καλλιτέχνες το έχουν αντιληφθεί και άλλοι όχι. Οι χρυσές εποχές των 5 και 6 ημερών στα κέντρα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

ΣΟΚ στην ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ! Πώς ξέπεσε έτσι η Δέσποινα Βανδή; Πολύς κόσμος δεν την χωνεύει

 

Δέσποινα Βανδή: Απο την πολύ καψούρα ..στο διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη


Μέσα σε αυτό το κλίμα αλλαγών πρέπει να προσαρμοστούν και τα «μεγάλα» πυροβολικά της ελληνικής δισκογραφίας. Ένα από αυτά και η Δέσποινα Βανδή, η οποία σαν να μην καταλαβαίνει τίποτα, πιο πολύ αυτοπροβάλλεται για την προσωπική συλλογή των ρούχων της ή σαν κριτής σε μουσικά talent show και λιγότερο ως τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών»!

Δέσποινα Βανδή: Τι απαντά στην σκληρή επίθεση του Μιχάλη Ιατρόπουλου
Σε νεότερη ανάρτησή του ο Νίκος Μουρατίδης διευκρινίζει ότι όλα όσα λέει δεν είναι κακίες και διευκρινίζει: «Με αφορμή ένα άρθρο που έγραψα με τίτλο «Έχει τελειώσει η Βανδή», και που ξεσήκωσε θύελλα συμφωνιών και διαφωνιών, εγώ προσωπικά δέχτηκα πολλές κατηγορίες ότι είμαι κακός και ότι στάζω δηλητήριο. Θέλω να σας πω λοιπόν, ότι έχω δουλέψει χρόνια πολλά στην δισκογραφία, έχω συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους του Ελληνικού τραγουδιού, έχω περάσει από έντυπα, ραδιόφωνο και τηλεόραση…

Δέσποινα Βανδή: «Έχει τελειώσει η Βανδή»

Την ξέρω την δουλειά. Πολύ καλά. Και ξέρω να βλέπω τα λάθη και τις στραβοτιμονιές.Όταν λοιπόν λέω την άποψη μου και την στηρίζω, και παραθέτω στοιχεία…. όταν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ με κάτι «στραβό», δεν σημαίνει ότι βγάζω κακία. Εγώ περισσότερο σαν συμβουλή το βλέπω. Ελπίζω δηλαδή, ότι αν διαβάζει κάποιος καλλιτέχνης αυτά που γράφω, αν προσέξει και τα διαβάσει σωστά, θα διακρίνει ότι τον συμβουλεύω.

ΒΟΜΒΑ Λευτέρη Λαζάρου για Βανδή: ”Τραγουδίστριες που θέλουν να γίνουν μαγείρισσες, κάπως μου φαίνεται παράξενο”.

Επισημαίνοντας τα λάθη του, είναι σαν να του κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Μην βιάζεστε λοιπόν να με κατηγορήσετε ότι γράφω κακίες για τον Σάκη, τον Χατζηγιάννη, την Βανδή κτλ. κτλ….. Γιατί:Το καλοκαίρι του 1996 πήρα την Βανδή από 4ο όνομα που ήταν και την έβαλα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Μαζωνάκη».

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner