ΣΟΚ! Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ η Σίσσυ Χρηστίδου! Την ΕΣΩΣΕ ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ! (Φωτογραφίες που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ)

ΣΟΚ! Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ η Σίσσυ Χρηστίδου! Την ΕΣΩΣΕ ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ! (Φωτογραφίες που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ). Καλά αν νομίζετε πως εόιιναι σταπλάισια της υπερβολής ενός ποστ, κάνετε λάθος. Αρκεί να δέιτε την φωτοργαφία που έδωσε η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μια μέρα, μια στιγμή που μπορεί να μην γυρίζει πίσω την ζημιά που σου προξένησε.

Ήταν έτσι; Ήταν μια τέτοια στιγμή. Ευτυχώς, διαπιστώθηκε με το πέρασμα των ημερών πως η ζημιά ήταν αναστρέψιμη! Φαντάσου όμως μέχρι τότε…

Σίσσυ Χρηστίδου: Η καθημερινότητα με τους γιους της μετά τον χωρισμό!

ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ! Σίσσυ Χρηστίδου: ”Καίγομαι στο πρόσωπο, προσπαθώ να βγάλω έξω την κατσαρόλα, ξανακαίγομαι…” Μια απίστευτη δυσάρεστη εμπειρία της ζωής της περιέγραψε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου. Όταν ήταν 5 μηνών έγκυος στον γιο της Φίλιππο κάηκε σοβαρά στο πρόσωπο όταν μαγείρευε και έπιασε φωτιά η κατσαρόλα

“Είμαι έγκυος στο Φίλιππο περίπου 5 μηνών και λείπουν όλοι σε δουλειές.

Είμαι μόνη μου στο πατρικό μου και αποφασίζω να μαγειρέψω φασολάκια. Βάζω το λάδι στη φωτιά και μετά με παίρνει τηλέφωνο η Μερόπη.

Αφήνω την κατσαρόλα και αρχίζουμε το μπίρι μπίρι. Η ώρα περνάει και καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά με το λάδι. Καίγομαι στο πρόσωπο, προσπαθώ να βγάλω έξω την κατσαρόλα, ξανακαίγομαι…

Παθαίνω πανικό γιατί είμαι έγκυος και ευτυχώς ένας κύριος από δίπλα έρχεται και με σώζει…

Σίσσυ Χρηστίδου: Ουτε 1 ‘χρονια πολλά’ στον Θοδωρή Μαραντίνη, για την ονομαστική του γιορτή

Με πήγε στο νοσοκομείο οπου είδα ότι το μωρό είναι καλά! Βέβαια εγώ έπαθα εγκαύματα δευτέρου βαθμού, στα χέρια, στο πρόσωπο και στο στέρνο”.

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε και τη μοναδική φωτογραφία που έβγαλε μετά το ατύχημα

“Αυτή είναι η πιο τρομακτική ιστορία της ζωής μου. 10 χρόνια μετά αποφάσισα να την μοιραστώ μαζί σας.

Πολλές φορες με ρωτάτε γιατί επισκέπτομαι την μόνη του Αγίου Ραφαηλ κάθε χρόνο, πως ονομάσαμε τον μεγάλο μας γιο Φίλιππο Ραφαηλ και γιατί τον βάφτισαμε σε αυτό το μοναστήρι.

Πίσω από όλα αυτά λοιπόν, βρίσκεται αυτή η τρομακτική νύχτα”έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτοντας μια δύσκολη και τρομακτική ιστορία της ζωή της!

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: