Hit enter after type your search item
img

Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου! Οι…ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της!!! Με ποιους τα έβαλε!

/
/

Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου! Οι…ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της!!! Με ποιους τα έβαλε! Το να μιλάς καταφρονιτικά, δεν είναι και κάτι για το οποίο πρέπει να καυχιέσαι! Το να χαρακτηρίζεις το έντυπο που εργάζονται  συνάδελφοι σου “φυλλάδα” δείχνει πάνω απ’ όλα πως δεν έχεις κατανόηση απέναντι τους, ενώ ωφείλεις να έχεις, από την στιγμή που κάνεις εκπομπή με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο.

Πως γίνεται η λατρεμένη μας Κατερίνα Καινούργιου να βάζει φωτιά στο τηλεοπτικό τοπίο κάνοντας η ίδια από την εκπομπή της,  αναφορά σε όσα όλα τα συμπτώματα που έχει και τα οποία από σύμπτωση είναι αυτά της εγκυμοσύνης, και όταν γίνει θόρυβος, να παραπονιέται; Και ποιο είναι το κακό που της έκαναν οι συνάδελφοι;

Κούγιας – Καινούργιου! Το ένα ΛΑΘΟΣ πίσω από το ΑΛΛΟ! Έτσι ο διάσημος δικηγόρος έκανε τηλεοπτικό ΗΡΩΑ την παρουσιάστρια!

Θα ήθελε μόνο να της κάνουν το χατήρι οι συνάδελφοι; Να γράφουν δηλαδή για πιθανή εγκυμοσύνη, να ανεβάζουν το ενδιαφέρον του κοινού – νομίζει – έτσι χωρίς αντίκρυσμα; Γιατί; Τους πληρώνει για να της κάνουν τέτοια χατήρια; Μήπως της το χρωστούν;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: ‘ΠΑΙΡΝΩ ΛΕΦΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ Ο,ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ.’

Έπειτα, δήλωσε ενοχλημένη που πήραν λέει από την…φυλλάδα αυτή τηλέφωνο τους γονείς της και τους ανησύχησαν ρωτώντας τους αν είναι έγκυος η Κατερίνα.

Μα πως τους ανησυχείς με κάτι τόσο ευχάριστο; Δεν πήραν στο σπίτι κάποιο άγνωστου που κάνει επάγγελαμ το οποίο ουδεμία σχέση με προβολή. Κάνει επάγγελμα που ασολείται με τις ζωές των άλλων διάσημων! Η ουσία όμως είναι πως πήραν για να το διασταυρώσουν. Αν δεν το έψαχναν, θα τους κατηγορούσε για έλλειψη επαγγελματισμού. Πως δεν εργάζονται σωστά. Δεν κάνουν ρεπορτάζ!

Πάνω απ όλα όμως ξεχνά τις ιστορίες που απήγγειλαν οι τηλεθεάτριες στον αέρα αλλά ακούστηκαν ξανά και ξανά ως καινούργιες; Οπότε, απόπου κι ως που “φυλλάδα’ μια εφημερίδα που παίρνει στο πατρικό σου για να διαπιστώσει την αλήθεια;

Τι να πεις; Να υποθέσουμε πως επειδή μίλησε στο τηλέφωνο με τον Κούγια νομίζει πως η εκπομπή της άλλαξε θεματολογία;

“Δεν με ενόχλησαν αυτά τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή. Εγώ μπορεί να έχω πει κάτι στον Γρηγόρη που με αφορά και αυτός έκανε πλάκα. Με ενόχλησε που υπήρξε φυλλάδα που ο δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο στο σπίτι, στον μπαμπά μου, στο σταθερό και τον ρώτησε. Εκεί ένιωσα πολύ άβολα και αμήχανα.

Όταν μια κοπέλα είναι 36 ετών, όπως είμαι εγώ, είναι κάτι που θέλει μια λεπτότητα στο χειρισμό. Αν με το καλό συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου, που τώρα σας το λέω δεν είμαι έγκυος, θα μαθευτεί, θα το καταλάβει ο κόσμος και όταν έρθει η σωστή η στιγμή θα το πω η ίδια. Ιδανικά θα ήθελα ένα παιδάκι. Για μένα η ολοκλήρωση μιας οικογένειας έρχεται με ένα παιδί αλλά δεν ξέρω πότε”.

Για το bullying που έχει δεχτεί: “Έχω μιλήσει για το bullying που δέχτηκα.

Δεν θα πω όνομα, ούτε θα το φωτογραφίσω, ούτε θα το συνεχίσω καθόλου. Εγώ δεν τα παράτησα όσο κι αν με μείωσαν, όσο κι αν προσπάθησαν να με ρίξουν στον πάτο και με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία συνέχισα και είμαι τώρα εδώ που είμαι και χωρίς καμία ανηθικότητα ή προσβολή στο πρόσωπο κανενός”.

Για τον ανταγωνισμό: “Δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός όποιος κι αν είναι αυτός. Ο Γιώργος Λιάγκας καλά έκανε και μου αρέσει και σαν παρουσιαστής. Τον ξέρω και προσωπικά και είναι ένας άνθρωπος ευγενέστατος αλλά πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και την εκπομπή. Αυτό είναι το σημαντικό”.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :