Σοκάρει ο Λευτέρης Πανταζής μέσα απο το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ”Ήταν σοκαριστικό! Γέμισα αίματα”

Σοκάρει ο Λευτέρης Πανταζής μέσα απο το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ”Ήταν σοκαριστικό! Γέμισα αίματα”

Μιλώντας στην “On time” και τη Σπυριδούλα Τριάντου, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: “Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα κάτω. Πολύ ξαφνικά. Χτύπησα στην άλλη καρέκλα το κεφάλι μου και μετά έπεσα στο πάτωμα. Φοβήθηκαν όλοι, φοβήθηκα και εγώ, γιατί ένιωθα κάτι στο κεφάλι να τρέχει και έβαλα το χέρι μου να το πιάσω και γέμισα αίματα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ: «ΘΥΜΩΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΙΠΑ… ΜΗ ΤΟΝ ΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ»

Ήταν σοκαριστικό. Αμέσως μου έφεραν πάγο ενώ κάλεσαν το ασθενοφόρο. Τώρα είμαι καλύτερα, παίρνω βέβαια αντιβίωση… Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός, αφού χτύπησε στην άλλη καρέκλα που με κράτησε. Αν έπεφτα στο πάτωμα, θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα”.

Λευτέρης Πανταζής: Ο Τριαντάφυλλος μου έκανε μπαγαποντιά και τον έβαλα στη θέση του

Ένα ατύχημα είχε ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ έτρωγε σε εστιατόριο της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Λευτέρης Πανταζής: “Ο Τριαντάφυλλος μου έκανε μπαγαποντιά και τον έβαλα στη θέση του”

Ο γνωστός τραγουδιστής, καθώς απολάμβανε το γεύμα του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω, χτυπώντας το κεφάλι του στη διπλανή καρέκλα. Το κόψιμο ήταν μεγάλο και ο Λευτέρης Πανταζής γέμισε με αίματα.

Λευτέρης Πανταζής: Δεν γνώρισα τη γυναίκα που με γέννησεΣοκάρει ο Λευτέρης Πανταζής μέσα απο το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ”Ήταν σοκαριστικό! Γέμισα αίματα”

Αμέσως έτρεξαν επάνω του οι υπεύθυνοι του εστιατορίου ενώ ο κόσμος έδειχνε σοκαρισμένος. Η παρέα του φώναζε “βοήθεια” ενώ ο ίδιος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη.

 

Αρέσει σε %d bloggers: