Hit enter after type your search item

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη: ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΚΗΝΗ ΖΗΛΟΤΗΠΙΑΣ του Μάκη Παντζόπουλου

/
/
img

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη: ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΚΗΝΗ ΖΗΛΟΤΗΠΙΑΣ του Μάκη Παντζόπουλου. Δεν ήταν η πρώτη φορά, Είχε συμβεί κι άλλες κάθε που κατεβαίναμε μαζί με το δημοφιλές ζευγάρι στα Άχλα. Ενώ ο Μάκης Παντζόπουλος γνώρισε πάρα πολύ καλά με ποια διάσημη είχε συνάψει σχέση, δεν μπορο΄συε και δεν έδειχνε να θέλει να συμβιβαστεί με τα παρελκόμενα όχι μόνο της δημοσιότηατς της αλλά κιαόσα η Ελένη Μενεγάκη ήθελε στη ζωή της! Και η Ελένη, ήθελε πολύ τους παπαράτσι!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ALPHA

Ειδικά εκείνη την περίοδο που είχε χαλάσει τις σχέσεις της με τους δυο μεγαλοεκδότες, που δεν είχε ανακαλύψει ακόμα το ίνσταγκραμ και ο παπαράτσο, η παρουσία του στα Άχλα κρίνονταν όχι απλώς αναγκαία, αλλά …ζωτικής σημασίας!

Στην ημερήσια διάταξη λοιπόν τους μήνες του καλικαιριού και κάθε φορά που η Ελένη ενημέρωνε πως πάει στα Άχλα οι διαφωνίες και κάποιες φορές και οι καβγάδες μπροστά στον παπαράτσο και σε όσους ήταν κοντά να καταλάβουν κάτι απ όσα συνέβαιαν μεταξύ τους!

Ελένη Μενεγάκη ΚΟΛΑΣΗ: ΝΕΟ ΘΕΡΜΟ επεισόδιο με Alpha!

OUTLANDER Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ.

Ήρθε να την “αρπάξει” από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως! Ναι, διαφωνούσαν μπροστά μας. Πεισματικά εκείνος έκανε συστάσεις στην Ελένη να μην καλεί τους παπαράτσι. Να μην τους προκαλεί ούτε στις δημόσιες εξόδους τους, ούτε στις …δημόσιες βουτιές τους στα Άχλα και αλλού.! Όμως η Ελένη δεν μπορούσε χωρίς τις φωτογραφικές μηχανές απέναντι της. Το πως του εξηγούσε, εκείνη γνωρίζει. Πάντως ακόμα και μπορστά μας ένα βράδυ – εκτός από τις ημέρες στα Άχλα, μας εξηγούσε πως εκείνος δεν μπορεί να …καταλάβει.

Μοναδικό περιστατικό δεν μπορείς να το πεις, απλά τα υπόλοιπα που ήταν και πολλά ήταν και πιο κουλ ο Μάκης. Σηκωνόταν και έφευγε και η Ελένη έμεν μόνη της ή με κάποιο φίλο στην παραλία.

Τα παραπάνω δεν χρειάζεται αν σαι μάντης για να τα αντιληφθείς. Να καταλάβεις τα θέλω της Ελένης Μενεγάκη και τα “δεν θέλω” του Μάκη Παντζόπουλου.

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη: ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΚΗΝΗ ΖΗΛΟΤΗΠΙΑΣ του Μάκη Παντζόπουλου

ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΜΑΣ,…
…εκείνος την άφηνε – δεν γράφουμε την λέξη “παρατούσε”, είδατε; – στην παραλία, ενώ μέχρι τότε λιάζονταν μαζί. Και μεις οι ίδιοι ξεχνάμε τα τόσα περιστατικά και πρέπει να κοιτάμε το αρχείο μας για να τα θυμηθούμε. Όπως παράδειγμα, αυτές οι πολύ χαρατηριστικές φωτογραφίες.

Αυτές μας έρχονται στο μαυλό επειδή θυμόμαστε πως τις έχουμε δημοσιεύσει. Όμως κάθε λίγο, θυμόμαστε άλλες, από άλλη μέρα, άλλη ώρα, με άλλα μαγιό, άλλο σκηνικό μεταξύ τους, στην ίδια παραλία. Σκεφτείτε, πως στην συγκεκριμένη σειρά φωτόγραφιών, ο Μάκης έχει “αρπάξει” τη Μενεγάκη ερχόμενος να τη βρει στην παραλία όπυ έκανε το μπάνιο της. Με τα χέρια σταυρωμένα και όλο του το σώμα να “φωνάζει” τον θυμό του που φωτογραφιζόταν απατεί και καταφέρνει να ντυθεί και αν τον ακολουθήσει, με΄σα στο ξενοδοχείο!

ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!
Σε επόμενη ανάρτηση, θα σας δείξουμε καρέ – καρέ άλλο photostory, από την αρχή μέχρι το τέλος του με λαζάντες για να καταλάβετε απόλυτα.

Εκείνη ήθελε να τη φωτογραφίζουμε με μαγιό και γι αυτό φορούσε και κάθε μέρα που βρισκόμασταν στα Άχλα, διαφορετικό μπικίνι. Δηλαδή αν επί πέντε μέρες φορούσε το ίδιο, θα είχαμε μόνο ένα μπικίνι.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.
Ο Μάκης Παντζόπουλος, όχι. Το τι έλεγαν μεταξύ τους, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το υποθέσουμε, αφού αυτό που καταγράφει ο φακός, είναι ξακάθαρο από χιλιόμετρα! Εκείνο το μεσημέρι η Ελένη είχε κατέβει μόνη της στην παραλία. Την χαιρετήσαμε και κάναμε τη δουλειά μας. όσο φωτογραφίζαμε εκείνη να πλατσουρίζει στα ρηχά νερά της παραλίας, έφατσε ο Μάκης!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Η Ελένη απολαμβάνει τη θάλασσα και τα κλικ του παπαράτσι, μόνη της, ενώ ο Μάκης δεν έχει φτάσει ακόμα
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης έχει έρθει από το ξενοδοχείο και φωνάζει στην Ελένη να έρθει κοντά του για να φύγουν
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης έχει σηκώσει με τα χέρια του και το δύχτυ που έχει για να του κάνει σκιά… πιστεύοντας πως κόβει το πλάνο από τον φωτογράφο

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης περιμένει κάτω από το αυτοσχε΄διο δίχτυ – τέντα για τους πελάταες του ξενοδοχείου, να φτάσει η Ελένη σε κείνον…γρήγορα
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :