Σώμα από μυαλό! Η Λάουρα Νάργες με μαγιό εξηγεί…χωρίς ρετούς

0

Η Λάουρα Νάργιες σε συνέντευξή της μίλησε για το The voice και για τον ρόλο της μουσικής στη ζωή της.

Το The voice ολοκληρώνεται την Τετάρτη 20/12. Τι κέρδισες από αυτή τη συνεργασία;

Μέσα από τη συνεργασία, μου στο «The voice» αποκόμισα μόνο θετικά στοιχεία. «Γεννήθηκαν» κι άλλες αναμνήσεις και εμπειρίες με υπέροχους φίλους και συνεργάτες, καθώς και επιπλέον μαθήματα στο πεδίο της μουσικής, της τηλεόρασης, των διαπροσωπικών σχέσεων.

Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τους κριτές;

Κατά την άφιξη μου στην ομάδα αισθάνθηκα πως και ο Γιώργος αλλά και οι τέσσερις κριτές με δέχτηκαν με τεράστιες ανοιχτές αγκαλιές, πράγμα για το οποίο τους ευχαριστώ. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ομαδικότητα και αρμονία στον χώρο εργασίας. Ο Γιώργος είναι ένας φανταστικός επαγγελματίας, τον οποίο από καιρό πριν θαύμασα για την προσφορά του στην ελληνική τηλεόραση. Για εμένα είναι μία ιδιοφυΐα με εξαιρετικό χιούμορ. Παρακολουθώντας τον ως παρουσιαστή του The voice παίρνω πολλά μαθήματα. Όσο για τους κριτές μας, είναι πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, ευγενέστατοι και γλυκύτατοι. Μου αρέσει να τους παρακολουθώ όσο κάθονται στις καρέκλες τους, περνώ τόσο καλά με τις ατάκες και τις πλάκες τους. Αυτό όμως που με συγκινεί ακόμα περισσότερο είναι με πόσο σεβασμό και ανθρωπιά αντιμετωπίζουν όλους τους παίκτες που περνούν από το παιχνίδι και πόσο απλόχερα χαρίζουν ως μετρ του είδους τους τις γνώσεις που κατέχουν, θεωρώ πως είναι μία κριτική επιτροπή προς μίμηση.

Κατά τη διάρκεια του «The voice» ήρθες σε επαφή με πολύ κόσμο. Πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς και να προσεγγίσεις διαφορετικούς ανθρώπους;

Δεν αισθάνομαι κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στην επικοινωνία και επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους. Ίσα ίσα, με ενδιαφέρει να συναντώ ξεχωριστές προσωπικότητες και να γνωρίζω διαφορετικές ιστορίες ζωής, μου χαρίζουν εμπειρίες τις οποίες καταφέρνω να ζω μέσα από εκείνους. Επίσης αυτό το στοιχείο σε ένα πόστο εργασίας σε κρατά και σε εγρήγορση και μπορεί να δώσει άλλο ενδιαφέρον, μιας και γίνονται συχνά αλλαγές των ανθρώπων και των καταστάσεων.

Τι είναι η μουσική για σένα;

Η μουσική για εμένα είναι τα πάντα, δυσκολεύομαι πολύ να με φανταστώ χωρίς εκείνη. Υπάρχει πάντα και παντού καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας μου. Με τη μουσική ταξιδεύω σε έναν άλλο κόσμο, διαφορετικό, μαγικό, δικό μου. Δραπετεύω συχνά εκεί, ιδίως όποτε αισθανθώ την ανάγκη. Στη μουσική δεν έχω όρια, μπορώ να ακούσω και να κολλήσω με τα πάντα. Το πιο υπέροχο πράγμα που καταφέρνει η μουσική είναι να ενώνει τους ανθρώπους, δίχως διακρίσεις.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!