Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σωσώ Χατζημανώλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Σωσώ Χατζημανώλη είναι ηθοποιός.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μυγοφαές (2019), Δάφνις+Χλόη (2019), Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς (2016), «Μπομπονιέρα» (ή Πώς Έλυσα Τα Θέματά Μου) (2018).Η “τρέλα δεν πάει στα βουνά” λένε, αλλά εύκολα μπορεί να πάει στο θέατρο. Και όταν είναι με την καλή έννοια ευχαριστεί και το κοινό, αλλά και τον ηθοποιό, που την υπηρετεί.

Η Σωσώ Χατζημανώλη αποτελεί μια από τις εξαιρέσεις, αφού αποφάσισε να γίνει ηθοποιός λόγω του πατέρα της, ο οποίος την πήγε στο θεατρικό εργαστήρι Γλυφάδας για να διαπιστώσει αν η ενέργεια που είχε μέσα της ήταν προϊόν ταμπεραμέντου ή τρέλας.

Τελικά ήταν ένας συνδυασμός, τον οποίο ακόμα κουβαλάει μέσα της. Και η υποκριτική της δίνει τη δυνατότητα να ηρεμεί, να βλέπει τα πράγματα πιο σφαιρικά και να της αναδεικνύει τα κωμικά στοιχεία, τα οποία της βγαίνουν σχεδόν αβίαστα.

Αυτήν την περίοδο συνεχίζει στο “Jeronimo space, το κυνήγι των Σούσι” στο θέατρο Άβατον σε μια παράσταση που έχει γράψει ο Ζήσης Ρούμπος και έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

“Είναι δύο άνθρωποι που θαυμάζω υπερβολικά και ως εκ τούτου είμαι τρομερά χαρούμενη για αυτή τη δουλειά και ιδιαιτέρως με τον ρόλο μου. Περνάω τέλεια κάθε φορά. Δεν είχα ιδέα από διαστημικο sci fi καταστάσεις και βλέποντάς ότι έχω φτιάξει κάτι που λειτουργεί με κάνει υπερήφανη βέβαια αυτό το οφείλω στην καθοδήγηση του Γιώργου και στο κείμενο του Ζήση γιατί έγραφε κατά τη διάρκεια των προβών, παρακολουθούσε τους χαρακτήρες που φτιάχναμε.

Ζέτα Μακρυπούλια! Ετσι ΕΧΑΣΕ τα 2 ΣΠΙΤΙΑ σε Πάρο και Εύβοια

Με το Γιώργο δουλεύω χρόνια και είναι εγγύηση για μένα. Τον Ζήση τον ξέρω χρόνια και ήθελα πάντα να δουλέψω μαζί του αν και το φοβόμουν γιατί γελάω υστερικά με ό,τι κάνει. Και ο φόβος μου επιβεβαιώθηκε στις πρόβες και τις πρώτες παραστάσεις, όμως όσο περνάει ο καιρός ευτυχώς το ελέγχω (σιγά-σιγά)”, αναφέρει στο All4fun.

Βασικό μέλος των Abovo περιμένει πώς και πώς την έναρξη και του φετινού Bob Theatre Festival, ενώ συνεχίζει να συμμετέχει στο φετινό δείπνο μυστηρίου του “Βρες τον δολοφόνο”, που έχει τίτλο “Reunion μετά θάνατον» στο Convento Del Arte και έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό: “Ο κόσμος σίγουρα ψάχνει να εμπλουτίσει τη διασκέδασή του. Αυτή η παράσταση λοιπόν συνδυάζει θέατρο, παιχνίδι και φαγητό με ποτό. Εκεί επομένως πιστεύω πως οφείλεται και η επιτυχία του συγκεκριμένου πρότζεκτ”

* Η υποκριτική προέκυψε από 12 χρονών όταν ο πατέρας μου με πήγε στο θεατρικό εργαστήρι Γλυφάδας. Κάτι μάλλον κατάλαβε ο άνθρωπος και είπε να δει αν το παιδί του είναι τρελό ή απλά έχει ταμπεραμέντο. Μετά δε θυμάμαι να μου είχε περάσει απ΄το μυαλό να κάνω κάτι άλλο.

Ζέτα Μακρυπούλια! Ετσι ΕΧΑΣΕ τα 2 ΣΠΙΤΙΑ σε Πάρο και Εύβοια

* Υποκριτική για μένα σημαίνει ανάγκη. Μάλλον έχω πολλή ενέργεια και νεύρα και με κάποιο τρόπο με ηρεμεί και με κάνει να βλέπω τα πράγματα καλύτερα, πιο σφαιρικά. Νιώθω ότι μπορώ πιο εύκολα να εκφράσω κάτι μέσα από ένα χαρακτήρα ακόμα και αν αυτός ο χαρακτήρας είμαι εγώ.

Εκτός Υπηρεσίας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

* Οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν την κρίση, κάνοντας φαντάζομαι παραστάσεις για αυτό ή κάνοντας παραστάσεις για να ξεχαστεί ο κόσμος από αυτό. Μπορεί να το λέω απλά αλλά νομίζω πως έτσι πάει, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ

* Στη θεωρία και σαν άποψη μάλλον θα μπορούσε η τέχνη να δίνει απαντήσεις στην Ελλάδα, αλλά πρακτικά δεν νομίζω ότι είναι και πολλά αυτά που μπορεί να κάνει γιατί αυτό εξαρτάται από άλλους στη χώρα.

Ζέτα Μακρυπούλια! Ετσι ΕΧΑΣΕ τα 2 ΣΠΙΤΙΑ σε Πάρο και Εύβοια
Ζέτα Μακρυπούλια! Ετσι ΕΧΑΣΕ τα 2 ΣΠΙΤΙΑ σε Πάρο και Εύβοια

Μαρία Κυρώζη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μαριλένα Γερμανού (ηθοποιός) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner