Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σωτήρης Μπουζιάνης (ιατροδικαστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Μενιδιάτης Ιατροδικαστής Αθηνών Σωτήρης Μπουζιάνης αποκάλυψε το έγκλημα στην Πάτρα!
Την λύση του εγκλήματος της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έδωσε ο Μενιδιάτης Ιατροδικαστής Αθηνών Σωτήρης Μπουζιάνης. Ο Σωτήρης Μπουζιάνης είχε αναλάβει την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας από την στιγμή που στις Αρχές είχαν αρχίσει οι υποψίες πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο στον θάνατο των τριών κοριτσιών. Ο Σωτήρης Μπουζιάνης στο τελικό του πόρισμα δήλωσε πως η ουσία που έφερε το τραγικό τέλος στην Τζωρτζίνα ήταν η κεταμίνη όπως αρχικά είχε προβλέψει:

«Προκαλείται αλλεργική αντίδραση, επηρεάζονται όλα τα κέντρα αναπνοής, καταρρέει το σύστημα, και σίγουρα θα έχει και πνευμονικό οίδημα και άλλες συνέπειες», με αυτά τα λόγια περιέγραφε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, τις παρενέργειες της θανατηφόρας ουσίας, λίγο πριν παραλάβει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της συγκλονιστικής υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου της Τζωρτζίνας.

«Η ουσία που ψάχνουμε είναι φαρμακευτική, όλες οι φαρμακευτικές ουσίες σε μεγάλες δόσεις είναι τοξικές. Εξετάζουμε αν αυτή η ουσία που έχει βρεθεί στην Τζωρτζίνα ήταν σε τοξικό επίπεδο στον οργανισμό της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήταν τόσο τοξικά τα επίπεδα της κεταμίνης, που αρκούσαν μόλις 20 λεπτά για να χάσει τη ζωή του το 9χρονο κορίτσι. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, γνώριζαν πολύ καλά από την έρευνα που είχαν διεξάγει, ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού, στο δωμάτιο που νοσηλευόταν, βρισκόταν μόνο η 33χρονη μητέρα του, που συνελήφθη χθες από τις αρχές.

Όλο το προηγούμενο διάστημα τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών, συνέθεταν το σκηνικό των τελευταίων 60 λεπτών της ζωής της Τζωρτζίνας, αναζητώντας τη λύση του μυστηρίου.

Να θυμίσουμε πως ο συντοπίτης μας Σωτήρης Μπουζιάνης είναι ένας διακεκριμένος επιστήμονας, χαμηλών τόνων, σοβαρός και μετρημένος σε όλα όσα λέει. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες πολλά ΜΜΕ τον προσέγγισαν ώστε να του αποσπάσουν έστω και την πιο μικρή λεπτομέρεια, όμως εκείνος κρατούσε στάση αναμονής έως ότου βγουν τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό του.

Για αναισθητικό ζώων η κεταμίνη – Τα ευρήματα στη Τζωρτζίνα

Κανένα ιατρικό πρωτόκολλο, ούτε και η προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή της Τζωρτζίνας, δεν δικαιολογούσαν την χορήγηση της θανατηφόρας σε μεγάλες ποσότητες κεταμίνης, μια ουσία που συνήθως χρησιμοποιείται ως… αναισθητικό ζώων. Σε μικρότερες ποσότητες χορηγείται σε ανθρώπους για βαριάς μορφής κατάθλιψη.

Στην κατάθεση του στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο ιατροδικαστής, κατέστησε σαφές ότι η κεταμίνη δεν ήταν ανάμεσα στα σκευάσματα που είχαν χορηγηθεί στο 9χρονο κορίτσι, ενώ το ίδιο προέκυψε και από τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρώσει τα στελέχη της Ασφάλειας, από γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παίδων. Κανείς από αυτούς δεν είχε χορηγήσει στη Τζωρτζίνα κάποιο φάρμακο, που να περιείχε την ουσία που εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις.
Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το πόρισμα για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας
Σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από τη φαρμακευτική ουσία της Κεταμίνης, αποδίδεται ο θάνατος της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

ΣΟΚ! Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΒΡΗΚΕ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ των 3 παιδιών στην Πάτρα!

Στην ιατροδικαστική έκθεση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA, αναφέρονται όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγινα στην μεγαλύτερη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ανατροπή για κεταμίνη και ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας!

Συγκεκριμένα, ελήφθησαν αίμα και ούρα από την 9χρονη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί τοξικολογική εξέταση, από την οποία διαπιστώθηκε: Στο αίμα η παρουσία κεταμίνης και μεταβολίτη της (norketamine), lidocaine, prilovaine, valproic, acid, levetiracetam, phenoharbital, midazolam, nordazepam, clobazam και μεταβολίτης της (norclobazam).

Το φάρμακο στο νοσοκομείο που της χαλούσε τα σχέδια

Σύμφωνα πάντα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, ο ποσοτικός προσδιορισμός των ανιχνευθέντων ουσιών στο μεταθανάτιο δείγμα αίματος έδειξε ότι η συγκέντρωσης της κεταμίνης ήταν ίση με 6,5 mg/Ml. Η ευρεθείσα αυτή συγκέντρωση είναι στο εύρος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή των συγκεντρώσεων του φαρμάκου σε δείγματα μεταθανάτιου αίματος θανατηφόρων περιστατικών που σχετίζονται με τη χρήση κεταμίνης.

Πάτρα: Τι είπε στη Νικολούλη η μητέρα των ΤΡΙΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου!

Την ίδια στιγμή, στα ούρα ανιχνεύθηκε Κεταμίνη, valproic, acid, levetiracetam, phenoharbital, paracetamol, ibuprofen, baclofen, temazepam, nordazepam, clobazam και μεταβολίτη της (norclobazam).

Σωτήρης Μπουζιάνης (ιατροδικαστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Σωτήρης Μπουζιάνης (ιατροδικαστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Παράλληλα, στις παρατηρήσεις της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφέρονται τα εξής:
Σύμφωνα με το σχόλιο της τοξικολογικής εξέτασης η ανεύρεση ηωσινοφύλων και μονοκυττάρων με ηωσυνόφυλλα κοκκία, απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση και συσχέτιση με το κλινικό ιστορικό, τους χορηγηθέντες φαρμακευτικούς ή άλλους παράγοντες και τα εν ζωή εργαστηριακά ευρήματα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ΕΙΠΕ η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ “ΦΩΣ στο ΤΟΥΝΕΛ” της Νικολούλη!

Πάτρα Δολοφονία 9χρονης Τζωρτζίνας Οι συνεργοί της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τέλος όπως αναφέρει στο πόρισμα του ο ιατροδικαστής σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου.
Νέα ποινική δίωξη για την Πισπιρίγκου
Εν τω μεταξύ, με νέα συμπληρωματική δίωξη ενδέχεται να κατηγορηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε χθες η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν ενδεχόμενη είναι μία συμπληρωματική ποινική δίωξη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας.

Σωτήρης Μπουζιάνης (ιατροδικαστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Σωτήρης Μπουζιάνης (ιατροδικαστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Και αυτό προκύπτει, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, από τις καταθέσεις των γιατρών και των νοσηλευτών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους και πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει» όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA.

ΣΟΚ! Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΒΡΗΚΕ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ των 3 παιδιών στην Πάτρα!

Ποινικές διώξεις και σε άλλα πρόσωπα για αμέλεια
Πρόκειται για τον διάστημα μεταξύ 8-11 Απριλίου, η εποχή που η Τζωρτζίνα οδηγήθηκε στην τετραπληγία.

Αν αυτό τεκμηριωθεί τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έρθει αντιμέτωπη και με μία νέα ποινική δίωξη που θα αφορά απόπειρα αυτοκτονίας. Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε ότι η ποινική δίωξη δεν θα αφορά μόνο στην Πισπιρίγκου αλλά και σε άλλα πρόσωπα για αμέλεια.

Σωτήρης Μπουζιάνης (ιατροδικαστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Σωτήρης Μπουζιάνης (ιατροδικαστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :