Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Σωτήρης Χατζάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Σωτήρης Χατζάκης είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Το ημερολόγιο ενός Τρελού (2017), Frozen (2018), Λωξάντρα (2018), Χάρολντ και Μοντ (2019).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι (2019). Ο Σωτήρης Χατζάκης γεννήθηκε το 1957 και σπούδασε θέατρο στην Αθήνα. Ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ο Σωτήρης Χατζάκης έχει βάλει την υπογραφή του σε περισσότερες από 500 παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το Μέγαρο Μουσικής, καθώς και στα περισσότερα ΔΗΠΕΘΕ και ιδιωτικά θέατρα της χώρας. Έχει διατελέσει Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του Εθνικού Θεάτρου.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Έτοιμοι για γάμο μακριά από τις κάμερες (Photos)

Έχει παρουσιάσει παραστάσεις του οκτώ φορές στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου καθώς και στο εξωτερικό: στην Κύπρο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Σερβία, την Αγγλία, τη Ρουμανία, την Αφρική, την Κούβα, την Κίνα και αλλού. Έχει διδάξει σε προγράμματα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουρ­γείου Παιδείας, στο Ευρωπαϊκό Πολιτισμικό Κέντρο των Δελφών, στην Πειραματική Σκηνή, τη Θερινή Ακαδημία και τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και στη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ.

Δημήτρης Λιγνάδης! ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση! Τι ρόλο έχουν ο αδερφός του Γιάννης και ο Σωτήρης Χατζάκης

Έχει διασκευάσει για το θέατρο τα έργα: “Η Φόνισσα” του Αλ. Παπαδιαμάντη (Ιανός 2004), “Η νύχτα του τράγου” (Ιανός 2005), “Το τραγούδι του νεκρού αδερφού” (Ιανός 2006), “Ο τελευταίος πειρασμός” του Ν. Καζαντζάκη, “Ο ιερός γάμος”, η “Πάπισσα Ιωάννα” (Ιανός 2008), το “Έγκλημα και Τιμωρία” του Φ. Ντοστογιέφσκι σε μετάφραση Αλ. Παπαδιαμάντη και “Το ημερολόγιο ενός τρελού” του Ν. Γκόγκολ. Έχει επίσης γράψει τα έργα “Ο μάγος και η πρόβα”,

“Το τραγούδι του αιώνα” και δέκα ακόμη βιβλία με παραμύθια από τις εκδόσεις Κριτική και Στάχυ. Έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές ’10’ του Καραγάτση (Alpha Tv) και ‘Το κόκκινο ποτάμι’ (Open tv).
Από τον Μάιο του 2013 διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και είναι μέλος της Ένωσης Θεάτρων της Ευρώπης (UTE)Ο Σωτήρης Χατζάκης και η ηθοποιός Πολυξένη Μυλωνά είναι ξανά μαζί και συνεχίζουν από το σημείο που είχαν βάλει απλώς μία άνω τελεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πολυξένη Καραμίχα στη Real Life, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και η συνάδελφός τους γνωρίζονται από το 2010, όταν συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, την εποχή που ο Σωτήρης Χατζάκης είχε τη διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και η Πολυξένη Μυλωνά συμμετείχε ως ηθοποιός.

Σωτήρης Χατζάκης: «Δέχθηκα bullying για την ομιλία μου»

Ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και οι δύο κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Η κάθοδος του Σωτήρη Χατζάκη στην Αθήνα ανέτρεψε τα πάντα, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ. Η χιλιομετρική απόσταση και οι καθημερινότητες άρχισαν σιγά σιγά να τους απομακρύνουν, τα πρώτα σύννεφα δημιουργήθηκαν και ο χωρισμός έμοιαζε μονόδρομος.

Η σχέση τους πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ μεσολάβησε ο δεσμός του Σωτήρη Χατζάκη με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Όμως ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έπαψε να θαυμάζει την Πολυξένη Μυλωνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, οι δυο τους αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τη σχέση τους και μοιράζονται απλές καθημερινές στιγμές.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :