Σωτήρης Καλυβάτσης vs Αντώνης Κανάκης: Ετσι είναι σήμερα! Ποιός διατηρείτε σε καλύτερη κατάσταση

Σωτήρης Καλυβάτσης vs Αντώνης Κανάκης: Ετσι είναι σήμερα! Ποιός διατηρείτε σε καλύτερη κατάσταση . Δες βίντεο απο την χθεσινή τους εμφάνιση και βγάλε μόνη-νος συμπέρασμα:

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης (γεν. 23 Ιουλίου 1969) είναι παρουσιαστής και ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 παρουσίαζε, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Αντώνη Παραρά την εκπομπή «Κομφούζιο», αρχικά στην ΕΤ-3 και στη συνέχεια στο STAR. Μετά το θάνατο του Παραρά, ο Καλυβάτσης με τον Κανάκη συνέχισαν την εκπομπή Α.Μ.Α.Ν, που αποδόθηκε ως “Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς”, χωρίς να είναι η αρχική πρόθεση των δημιουργών.

Έχει συμμετάσχει στις ταινίες Στάκαμαν (2000) και Νήσος 2 (2011) και σε επιθεωρήσεις και μουσικοθεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει παρουσιάσει ψυχαγωγικές εκπομπές όπως το Bellas TV και τηλεπαιχνίδια όπως το Fatus Olus.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη.[2]

Ο Αντώνης Κανάκης (πραγματικό όνομα: Αντώνιος Δούμας) (Θεσσαλονίκη, 18 Φεβρουαρίου 1969)[1][2] είναι Έλληνας παρουσιαστής, ραδιοτηλεοπτικός και μουσικός παραγωγός.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ: ”ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.”

Προσωπική ζωή
Ο Κανάκης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1969 στη Θεσσαλονίκη από την νοικοκυρά Ευγενία και τον καθηγητή αγγλικών Γιάννη-Δανιήλ Δούμα και έχει μία αδερφή, την Κέννυ.[3]

Στα νεανικά του χρόνια, πουλούσε σνακ στον κινηματογράφο, έπειτα εργάστηκε ως σερβιτόρος. Στην ηλικία των 15 ετών εργάσθηκε ως DJ.

Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης – “Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου στοιχίζει ο θάνατος του πατέρα μου”

Με το ραδιόφωνο ασχολήθηκε αρχικά σε πειρατικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης στην ηλικία των δώδεκα ετών. Εκείνη την περίοδο διάλεξε το επώνυμο Κανάκης.[5]

Διατηρεί σχέση με την Επιστήμη Μπόνου με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο.[6]