freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σωτήρης Τσαφούλιας! Η σύζυγος και η πρώην σύζυγος Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει επιλέξει να απασχολεί μόνο για την δουλειά του και έτσι ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχει δύο κόρες, στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Δέσποινα και η Κωνσταντίνα, που είναι 13 και 10, είναι η δύναμη του και τις απέκτησε από τον γάμο του με την πρώην σύζυγο του.

Σωτήρης Τσαφούλιας ”Το διαζύγιο το παίρνεις για να σώσεις μια σχέση”

«Οι κόρες μου είναι το μοναδικό έργο στη ζωή μου που δεν χρειάστηκε δεύτερο draft. Ήταν τέλειες από το πρώτο. Η περίπτωσή μας, με τη μαμά τους, είναι ο ορισμός του ότι το διαζύγιο υπάρχει για να σώζεται μια σχέση και όχι για να τερματίζεται. Χρειάστηκε να χωρίσουμε για να καταλάβουμε πόσο αγαπάμε, πόσο εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, κάτι που, αν μέναμε μαζί, δεν θα το βλέπαμε και θα περνάγαμε παθογένειες στα παιδιά.

Σωτήρης Τσαφούλιας
Σωτήρης Τσαφούλιας

Το βλέπω και ως ένα μήνυμα στα κορίτσια μου για το μέλλον: να μη βρεθούν ποτέ εγκλωβισμένες αν περνάνε άσχημα. Η ζωή είναι μία, η ευτυχία είναι επιλογή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τις κόρες του αλλά και το διαζύγιο του.Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Έτερος Εγώ» και παρότι η σχέση τους στην αρχή ήταν επαγγελματική, τελικά εξελίχθηκε σε πιο προσωπική.

Σωτήρης Τσαφούλιας
Σωτήρης Τσαφούλιας

Και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν τη δημοσιότητα.

Η Άννα Μενενάκου ωστόσο αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους ακολούθους ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της με τον Σωτήρη Τσαφούλια και έγραψε λεζάντα: «Η αγάπη της ζωής μου».

Σωτήρης Τσαφούλιας: Θα σκηνοθετούσε τον Μάρκο Σεφερλή;

Τα τελευταία χρόνια ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό Άννα Μενενάκου, με την οποία περνούν μαζί πολύ όμορφες στιγμές και δεν το κρύβουν.

Μάλιστα η Άννα Μενενάκου, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινές φωτογραφίες με τον Σωτήρη Τσαφούλια.

Σωτήρης Τσαφούλιας! Η σύζυγος και η πρώην σύζυγος
Σωτήρης Τσαφούλιας! Η σύζυγος και η πρώην σύζυγος

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας για το χωρισμό του: «Το διαζύγιο το παίρνεις για να σώσεις μια σχέση»

«Δεν θα συνεργαζόμουν με ηθοποιό που έχει καταγγελθεί μέσω του metoo», λέει ο Σωτήρης Τσαφούλιας.
Στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μανταγάρη έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για το κίνημα metoo, στις δηλώσεις του για το revenge p@rn και τις κόρες του, το διαζύγιο, αλλά και τη σχέση του με την Άννα Μενενάκου.
Οι δηλώσεις σου για το τσουνάμι καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο έγιναν viral και χειροκροτήθηκαν από μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης…
Μου προκαλεί εντύπωση να παίρνει κανείς εύσημα για το αυτονόητο. Εγώ εκφράζω απλώς τον τρόπο που σκέφτομαι. Το ότι ο τρόπος που σκέφτομαι έχει τόσο μεγάλη απήχηση με χαροποιεί και με προβληματίζει.

Θα συνεργαζόσουν ποτέ με ηθοποιό που έχει καταγγελθεί μέσω του #MeToo;
Όχι.
Τι συζητήσεις κάνεις με τις κόρες σου ώστε να αντιμετωπίσουν τα κύματα βίας της κοινωνίας;
Είναι πολύ δύσκολο να θωρακίσεις τα παιδιά σου χωρίς να τα τρομοκρατήσεις. Προσπαθώ να ακούω τις κόρες μου, να δω πως αντιλαμβάνονται τα πράγματα, να εντοπίσω τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους, όχι για να τα διορθώσω εγώ, αλλά για να τους τα φωτίσω ώστε να τα δουν οι ίδιες. Τις εμπιστεύομαι πολύ και προσπαθώ, όσο περνούν τα χρόνια, να τους γίνομαι όλο και πιο άχρηστος.

Η δήλωση για το πως μίλησες στις κόρες σου για το revenge p@rn αποτέλεσε στιγμή παιδείας για μια ελληνική κοινωνία που κοιμάται και ξυπνάει με το «τι θα πει ο κόσμος».
Ο κόσμος πάντα κάτι θα λέει. Πάντα θα προσπαθεί να δείξει με το δάχτυλο σε μία κατεύθυνση μακριά από τον ίδιο. Βολεύει αυτό. Αυτοί που προσπαθούν να εξηγήσουν την αποτυχία τους μέσα από την επιτυχία των άλλων, αυτοί που κατηγορούν τους άλλους για να σκεπάσουν τις δικές τους επιλογές ή λάθη, αυτοί που σε αποθεώνουν και στη συνέχεια πίσω από την πλάτη σου ή κρυμμένοι πίσω από ψευδώνυμα σε λοιδορούν δεν με αφορούν καθόλου. Απλώς νιώθω άσχημα για αυτό που κάνουν στον εαυτό τους.

Βιώνουμε μία περίοδο κρίσης αξιών. Τι δίνει χαρά στην ψυχή σου;
Θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν βιώνουμε κρίση αξιών. Βιώνουμε κρίση αρχών. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αξίας και αρχής. Νομίζουμε ότι βιώνουμε κρίση αξιών, γιατί οι άνθρωποι συχνά κάνουμε το λάθος να μετατρέπουμε μια αξία σε αρχή. Μας λέει κάποιος σ’αγαπώ και εμείς ρωτάμε πόσο. Όταν προσπαθήσεις να βάλεις ποσότητα σε μία αξία, τη μετατρέπει σε αρχή. Χαρά στην ψυχή μου δίνουν τα χαμόγελο των παιδιών μου, η τέχνη και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, που τους βλέπω πολύ αποφασισμένους και ακομπλεξάριστους, με μια διάθεση tabula rasa απέναντι στα πάντα. Οι νέο μας διακατέχονται από τις αξίες του Διαφωτισμού. Δεν παραδέχονται αυθεντίες και πλησιάζουν τα πάντα με το γιατί.

Οι κόρες σου τι σου λένε για τη δουλειά και τη δημόσια εικόνα σου;
Τους κάνουν εντύπωση η αναπαραγωγή και η αποδοχή των όσων λέω, γιατί προφανώς για όλες εκείνες είναι γνώριμα και τα έχουν ακούσει από εμένα πολλές φορές. Δεν τις ρωτάω πως σας φάνηκε αυτό ή το άλλο. Αν θέλουν να σχολιάσουν κάτι, το κάνουν από μόνες τους. Προσπαθώ να τις κάνω περήφανες, όπως είμαι και εγώ για τους γονείς μου. Γενικά αν νιώθεις περήφανος για τους προγόνους σου, δεν πρέπει να στερήσεις αυτή τη χαρά από τους απογόνους σου.

Με τη μητέρα των παιδιών σου έχετε χωρίσει, αλλά διατηρείτε μια σχέση αγάπης. Πως το πετύχατε;
Το διαζύγιο το παίρνεις για να σώσεις μια σχέση, όχι για να την τερματίσεις. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσω αυτούς που ισχυρίζονται ότι αγαπούν τα παιδιά τους αλλά μισούν τους/τις πρώην τους. Τα παιδιά αποτελούν το άθροισμα δύο ανθρώπων. Μισώντας τον/την πρώην σου είναι σαν να μισείς το 50% του παιδιού σου. Όταν έχεις παιδιά με έναν άνθρωπο, οι ζωές σας είναι δεμένες για πάντα και, αν αγαπάς τα παιδιά σου, θα βρεις δίαυλο επικοινωνίας για το καλό όλων σας.

Είσαι σε σχέση με την ηθοποιό Άννα Μενενάκου. Νιώθεις ότι έχεις βρει το λιμάνι σου, το άλλο σου μισό;
Δεν έψαξα ποτέ για το άλλο μου μισό, γιατί πάντα ένιωθα ολόκληρος και, όταν νιώθεις ολόκληρος, τότε μπορείς να μοιραστείς. Η Άννα δεν είναι ούτε λιμάνι, ούτε αποκούμπι, ούτε το άλλο μου μισό, ούτε τίποτε από όλα αυτά. Είναι μία σπάνια γυναίκα, απείρου εσωτερικού κάλους, ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος, έχει έναν αξιακό κώδικα που τον σέβομαι, ένα μυαλό που με ταξιδεύει και μια πορεία που θαυμάζω. Θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος για να αξίζω να βρίσκομαι δίπλα της.

Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου;
Δεν με αφορά η επικύρωση από καμία επίσημη Αρχή των συναισθημάτων που τρέφω για έναν άνθρωπο.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner