Hit enter after type your search item

“ΣΟΥΤΑΡΑΝ” την Καραβάτου! ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗ η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ της! ΕΜΑΘΕ πως η Καινούργιου της “ΠΗΡΕ” το ΠΡΩΙΝΟ!!!

/
/
img
“ΣΟΥΤΑΡΑΝ” την Καραβάτου! ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗ η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ της! ΕΜΑΘΕ πως η Καινούργιου της “ΠΗΡΕ” το ΠΡΩΙΝΟ!!! Όχι, είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα και τα γράψαμε εδώ και δύο μήνες, ενώ μόλις τώρα έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου παίρνει την θέση της Κατερίνας Καραβάτου!

ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Ν’ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ STAR.

Βέβαια πριν ανακοινωθεί το τέλος των “κουκου” είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να λείπει για μέρες από το κανάλι, να μην κάνει ποτέ γνωστούς τους λόγους της απουσίας της, αλλά πρόσφατα, δυο μέρες πριν βάζοντας τα κλάματα πολύ έντονα χωρίς λόγο ανακοινώνοντας απλά την γέννηση του παιδιού της Μαρία Ηλιάκη, παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις αυτό τον καιρό.

Νωρίτερα ο Κρατερός Κατσούλης, ούτε γι αστείο δεν μας έπεισε αποδίδονατς σε συνέντευξη του το τέλος της συμμετοχής του στο ότι προτίμησε να κάνει θέατρο. Ποιος κάνει θέατρο αφήνωνατς δουλειά που …τρέχει σε μια τέτοια εποχή;

ΣΕ ΚΡΙΣΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ “ΚΟΥΚΟΥ” ΣΤΟ STAR!
ΒΟΜΒΑ! ΤΕΛΟΣ Καραβάτου – Κατσούλης από το ΠΡΩΙΝΟ του Star!!! Τι οδήγησε στο…ΚΟΨΙΜΟ της εκπομπής! Οι…εναλλάξ απουσίες των δύο παρουσιαστών από το πρωινό του καναλιού δεν θεωρούνται τυχαίες και κατά τα φαινόμενα και τις πληροφορίες, δεν είναι. Εκτός από προβλήματα υγείας που οδήγησαν σε κάποιες απ’ αυτές, η αλήθεια φαίνεται να μην αποκαλύπτεται προς το παρόν.

Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ του καναλιού προς το ζευγάρι προέκυψε έπειτα από τα γνωστά δύο λάθη που έκαναν σε σύντομο χρονικά διάστημα και για τα οποία αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγνώμη δημόσια. Η συγνώμη δεν πηγαίνει πάντα πακέτο με την…συγχώρεση όπως ξέρουμε!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΕΡΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ!
Θεωρείται – και μεις συμφωνούμε απόλυτα μ’ αυτό – πως οι εκπομπές του καναλιού που έχουν πετύχει και είναι καθημερινά θέμα συζήτησεις όλων των μέσων παρέχουν τους πρωταγωνιστές τους καλεσμένους “στη φωλιά των κούκου”.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: ΞΕΣΠΑΣΕ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΠΟΘΟΣ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Αντί ομως το ζευγάρι να μπορέσει να εκμεταλευτεί στον απόλυτο βαθμό την τρομερή ενίσχυση που τους προσφέρει το star, αποδεικνύει στα νούμερα τηλεθέασης, πως ένα μικρό κομμάτι μόνο από το “σπρώξιμο” αυτό μπορεί να κερδίσει.

ΘΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ , ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ “ΠΛΑΤΗ’ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, έχουν ήδη ενημερωθεί, πως από του χρόνου δεν θα είναι παρουσιαστές του πρωινού στο κανάλι.

…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Ας θυμηθούμε τι ακριβώς γράφαμε πολύ καιρό πριν ανακοινωθεί ο ΚΟΨΙΜΟ Καραβάο – Κατσούλη από το Star: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το STAR ΔΙΩΧΝΕΙ τους Καραβάτου – Κατσούλη! ΚΟΒΟΝΤΑΙ στο τέλος της ΣΕΖΟΝ! Θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ! Οι πληροφορίες είναι σαφέσταστες! Το…ΤΕΛΟΣ της εκπομπής τους όμως, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η απόδοση τους στην τηλεθέαση, ΔΕΝ είναι.

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε για το…ΔΙΑΖΥΓΙΟ με τον Κρατερό Κατσούλη

Δεν είναι αυτός ο λόγος που τους ΚΟΒΕΙ το Star!!! Τα νούμερα τηλεθέασης βέβαια, σαφώς και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ικανοποιητικά κυρίως επειδή το κανάλι τους έδωσε αυτά τα χρόνια, τεράστια “φαρέτρα” γεμάτη με παραγωγές που σκίζουν καλεσμένους των οποίων είχαν στην εκπομπή τους!

ΌΜΩΣ: Όποιος και αν παρουσιάζε την εκπομπή αυτή – εκτός ακραίων περιπτώσεων – με καλεσμένους που θα ζηλεύουν όλες οι άλλες εκπομπές τα τελευταία χρόνια, θα κρατούσε την εκπομπή σε πολύ καλύερα επίπεδα από πλευράς τηλεθέασης!

Όμως αυτός, δεν είναι ο μόνος λόγος που το ζευγάρι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αυτό που κάνει. Θα τον διαβάσετε τον λόγο, όταν ανακοινωθεί η μη ανανέωση συμβολαίου τους.

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ, «Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ…»
Πάντως τα πράγματα είανι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ από μικρές λεπτομέρειες που καταλήγουν μεγάλες αποδέιξεις! Παράδειγμα; Ακόμα και ο Νίκος Μουτσινάς όταν βγήκε με σύνδεση ζωντανά στην εκπομπή τους, τους τόνισε αυτό που κάνει το Star! Δηλαδή, δεν αφήνει τους παρουσιαστές του να εμφανίζονατι σε άλλα κανάλια!

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ! ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ STAR!!!

Όμως φέτος ο Κρατερός Κατσούλης, πήγε στο σόου του Αντέννα, YFSF! Αυτό θα μπορούσε φυσικά να είναι και άδεια από το Star! Αλλά δεν είναι! Που ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως η ΡΗΞΗ είναι ανοιχτή, και πολύ πολύ ΦΑΝΕΡΗ!

…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ: Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!
Διαβάστε επίσης: Σάλος με Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη: Η τραγική είδηση για το ζευγάρι που την έστειλε στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! Η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές και απολογήθηκε.

Μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, και εμφανώς στεναχωρημένη με αφορμή το χθεσινό τρέιλερ της εκπομπής της, είπε:

“Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ.

ΕΙΝΑΙ -ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ- ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί το οτιδήποτε τέτοιο.

Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου”!

Το τρέιλερ που ενόχλησε
Στο τρέιλερ που προβλήθηκε αλλά δεν υπάρχει πια στο διαδίκτυο αφού το αφαίρεσε το Star, υπήρχε ένα αστείο που αφορούσε ένα παιδί που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Κατερίνα Καραβάτου ηλικία: Αυτή είναι η καταγωγή της! Οι σπουδές και το ξεκίνημα της καριέρας!

Το βίντεο ξεσήκωσε σάλο αρνητικό σχολίων από γονείς παιδιών με αναπηρία που όχι μόνο δεν το βρήκαν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ”ΚΑΤΕΡΕΥΣΑ”: ”ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.” ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ
“Νομίζω ότι έχω να κάνω κανένα χρόνο εκπομπή. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν είδατε, λείπει ο Κρατερός. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα, που με ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου.

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΑΣΕ.
Επίσης να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον σταθμό, τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν και κατανόησαν όλο αυτό το πράγμα που περνούσα.

Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή της εκπομπής. Τον Νίκο, τον Σάββα, που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει με διάφορα αποτυχημένα αστεία να γελάσω. Δεν τα κατάφερε, αλλά ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό…

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές.

Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς πάρα πολύ, όπως και τους συναδέρφους μου, που δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι υγεία είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και δεν θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα…

Σε άλλα νέα δεν είναι εδώ ο Κρατερός. Τον ξεθεώσατε και του έδωσα ένα ρεπό να πάρει λίγο τα πάνω του” , ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου φανερά συγκινημένη.

ΣΕ ΚΡΙΣΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :