Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

“ΣΠΑΡΑΞΕ” η Ελένη Μενεγάκη! Είδε την ΓΥΝΑΙΚΑ που ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ο πρώην της!!! Καταρχήν, να ξεκινήσουμε με την γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του πρώην αρραβωνιαστικού της Ελένης Μενεγάκη: Διαβάστε τι έγινε με την συνέντευξη που έδωσε ο καρδιοχειρουργός πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης Μενεγάκη! Τι λέει στην συνέντευξη του! Τίποτα δεν προμήνυε ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα έφτανε στον γάμο μαζί του. Έδειχνε τόσο ερωτευμένη ώστε ήταν και η πρώτη φορά που έδωσε κοινή συνέντευξη με σύντροφο της.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Η Ελένη Μενεγάκη ΣΠΑΡΑΞΕ! Είδε την ΓΥΝΑΙΚΑ που ΠΡΩΤΙΜΗΣΕ ο πρώην της!!!
Η Ελένη Μενεγάκη ΣΠΑΡΑΞΕ! Είδε την ΓΥΝΑΙΚΑ που ΠΡΩΤΙΜΗΣΕ ο πρώην της!!!

Από τότε δεν το ξανάκανε. Εκείνο που κάνει εντύπωση αν γνωρίζεις κάποια κομμάτια από την ζωή της Ελένης Μενεγάκη, είναι αυτό ακριβώς. Ότι δηλαδή και φωτογραφήκε μαζί με το τότε αρραβωνιαστικό της και τα σχέδια τους είπαν και την καθημερινότητα τους περιέγραψαν.

Ελένη Μενεγάκη: ΒΡΕΘΗΚΕ ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ που την ΧΩΡΙΣΕ!!! Τι λέει στην συνέντευξη του! 1
Ελένη Μενεγάκη: ΒΡΕΘΗΚΕ ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ που την ΧΩΡΙΣΕ!!! Τι λέει στην συνέντευξη του! 1

Υπήρξαν για αρκετό καιρό ζευγάρι και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί. Όμως, οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες και λίγο πριν τον γάμο τους, ήρθε ο χωρισμός!
Την “ΚΑΙΕΙ” με …ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ! (όλη η συνέντευξη). Μοναδικές “πρόκες” με τέχνη χειρουργική! Με τέχνη χειρουργική! Ο Δημήτρης Βήχος, νεαρός τότε γιατρός χειρουργός, γοητευτικός τώρα πετυχημένος στον τομέα του όσο λίγοι, μιλά για την Ελένη Μενεγάκη που ήξερε, που θα παντρευόταν! Είναι πλέον ένας καταξιωμένος καρδιοχειρουργός!

Ελένη Μενεγάκη: Οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ!!! Μαγίο No1!

Έχει παντρευτεί, έχει κάνει δύο παιδιά και εξηγεί μετά από 17 χρόνια τους λόγους για τους οποίους αυτός ο μεγάλος έρωτας δεν έφτασε στο γάμο και έληξε άδοξα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ!
Άλλωστε, όπως λέει: «Έχω καλές αναμνήσεις. Δεν έχω να πω κάτι κακό για την Ελένη». Τι θυμάται λοιπόν ο γιατρός από την Ελένη…

Έχετε κρατήσει επαφή με την Ελένη;
Δεν έχω επαφές με την Ελένη. Είχα επαφή με τους γονείς της μέχρι κάποια στιγμή ως καρδιοχειρουργός. Είχα εξετάσει τον πατέρα της και στη συνέχεια τη μητέρα της. Από εκεί και πέρα με την Ελένη, μετά το χωρισμό μας το 1996, είχαμε κάποια επικοινωνία για πολύ λίγο.

Ελένη Μενεγάκη έγκυος στον Πρωινό Καφέ, ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ βίντεο!

ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ;
Ναι, ήταν να παντρευτούμε, γι’ αυτό και με παρουσίασε η Ελένη στο περιοδικό. Ως κάτι επίσημο. Ήμουν ο μόνος που παρουσίασε και το έκανε και στην τηλεόραση.

Τι μαρκα φορεμα φορουσε η μενεγακη σημερα

Θα θέλατε να μου πείτε το λόγο που δεν έγινε αυτός ο γάμος;
ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΟΥΤΕ Η ΕΛΕΝΗ. ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ, ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ.

Ελένη Μενεγάκη: ΒΡΕΘΗΚΕ ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ που την ΧΩΡΙΣΕ!!! Τι λέει στην συνέντευξη του!
Ελένη Μενεγάκη: ΒΡΕΘΗΚΕ ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ που την ΧΩΡΙΣΕ!!! Τι λέει στην συνέντευξη του!

ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ANT1 ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Δηλαδή, άλλαξαν ξαφνικά τα πλάνα και για τους δύο;
Eλένη Μενεγάκη: ‘Η Ελένη προτίμησε άλλα πράγματα και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικός από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε. Ο έρωτας και η αγάπη η μεγάλη έληξαν για εμάς άδοξα λόγω γεγονότων και από τη δική μου τη μεριά τότε.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ”ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ”

Όπως και η Ελένη άρχισε τότε να καριερίζει, έτσι και εγώ άρχιζα την καρδιοχειρουργική, ήμουν στην περίοδο που έχτιζα την καριέρα μου.

Έχετε παντρευτεί, έχετε κάνει οικογένεια;

Βέβαια, έχω παντρευτεί, έχω δύο όμορφα παιδάκια και είμαι καρδιοχειρουργός στο Ιατρικό Αθηνών.
Διαβάστε ακόμα:Ο Δημήτρης Βήχος, καρδιοχειρουργό στο επάγγελμα, με τον οποίο διατηρούσε σχέση η παρουσιάστρια στα μέσα της δεκαετίας του ’90, αποκάλυψε τον λόγο που χώρισαν πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ!
«Ηταν λίγο περίεργα τα πράγματα τότε. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος ούτε εγώ για γάμο ούτε η Ελένη. Ήταν στο πέταγμά της τότε, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Μετά μπήκε στον Ant1 και τα πράγματα άλλαξαν ακόμα περισσότερο.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ».

Η ΕΛΕΝΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟ, ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (ΓΕΛΙΑ). ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΗΞΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΔΟΞΑ ΛΟΓΩ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΤΕ.
Όπως και η Ελένη άρχισε τότε να καριερίζει, έτσι και εγώ άρχιζα την καρδιοχειρουργική, ήμουν στην περίοδο που έχτιζα την καριέρα μου», εξομολογήθηκε στο Like. Η Ελένη Μενεγάκη, ως γνωστόν, είναι παντρεμένη με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Το ζευγάρι, είναι πάρα πολύ ερωτευμένο και αν και κρατούν διακριτική στάση στα Μέσα, οι παπαράτσι «σκοτώνονται» για μια τους φωτογραφία….

ρεις και με ενδιαφέρον όλοι τους. Καθημερινά, παρά το ότι προκύπτουν νέα από τη ζωή της Ελένης, πάντα θέλουμε να μαθαίνουμε για το παρελθόν της. Τι καινούργιο λοιπόν από τα…παλιά δεν γνωρίζετε;

Ελένη Μενεγάκη σπίτι! Μετακόμισε! Το ΒΑΣΙΛΙΚΟ οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά!

Είναι από εκείνα τα θέματα, τα all time που λέμε στην Ελλάδα. Εκείνα που πάντα θέλεις να διαβάζεις. Εκείνα που δεν βαριέσαι!

Ελένη Μενεγάκη σύζυγος! Τρεις και να καίνε οι γάμοι της! Το φαινόμενο Ελένη δεν παύει έτσι έυκολα επειδή σταμάτησαν την εκπομπή του λόγο …οικονομικών απολαβλων αλλά και πινακίων τηλεθέασης.

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ν’ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΑΠΛΑ!

Με μια φωτογραφία στο ίνσταγκραμ! Μια φωτογραφία, που είτε μας αρέσει είτε όχι, θα την δούμε, θα την περιεργαστούμε, θα την σχολιάσουμε. Έτσι και με το παρελθόν της ωραίας Ελένης.

Ελένη Μενεγάκη ΣΠΙΤΙ απο ΠΕΤΡΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ και μάρμαρο!!!

Ο ΓΑΜΟΣ με καρδιοχειρούργο που δεν έγινε ποτέ! Οτι η Ελένη Μενεγάκη έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές είναι λίγο πολύ γνωστό.

Αυτό που δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται οι περισσότεροι είναι ότι η παρουσιάστρια το 1995, μετά δηλαδή τον πρώτο και πριν το δεύτερο γάμο της, ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο. Ομως, αν και είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα και η σχετική αγγελία, ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ.

…Δημήτρη Βήχο, με τον οποίο, μάλιστα, ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς. Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα το Μάιο του 1995 είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα και η αγγελία του γάμου τους.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της είχαν δώσει και συνέντευξη στην οποία μιλούσαν για την κοινή τους ζωή, τη συγκατοίκηση και τον επικείμενο γάμο τους, ο οποίος, όμως, δεν έγινε ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη Τι έλεγε για τον ΚΡΥΦΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ της! Με τον Δημήτρη έμαθα να ζητάω συγνώμη

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης εκείνης:

Αν εμπλέκομαι στην δουλειά του; Φυσικά και όχι. Τι να του πω, πώς θα χειρουργήσει;

Ελένη Μενεγάκη: Το υπέροχο βίντεο με τις 1.800.000 προβολές

Νοικοκυρά του σπιτιού είμαι εγώ.

Τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Βεβαία ο Δημήτρης μου τα χαλάει. Δεν είναι ακατάστατος, είναι όπως όλοι οι άνδρες.
Δεν ήθελα ο «Τύπος» στην αρχή να μάθει για την σχέση μας.

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ;

Πάντως δεν πουλάω τη σχέση μου. Δεν την χρησιμοποιώ για να βγω φωτογραφίες στα περιοδικά.

Ζηλεύω φυσιολογικά αλλά πιο πολλές φορές για πλάκα. Πιο πολύ ζηλεύω εγώ, από ότι ο Δημήτρης.
Ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβρη, θέλουμε να κάνουμε διακοπές και μετά να πάμε στο καινούργιο σπίτι μας στη Βάρκιζα.

Πάντως θέλουμε και οι δυο να κάνουμε οικογένεια. Άλλωστε για εμάς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ζούμε εδώ και ένα χρόνο μαζί σαν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια.

Τρέλη χαρά στο ΣΠΙΤΙ της Μενεγάκη! Βίντεο που τα σπάει

Ο γάμος ουσιαστικά δεν θα αλλάξει κάτι στην σχέση μας.

ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ) ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΒΕΡΕΣ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω ανοιχτό γάμο. Και σε αυτό συμφωνεί και ο Δημήτρης . Πιστεύω ότι είναι μια προσωπική στιγμή και δεν θα ήθελα να γίνει κοσμικό γεγονός.

Ο Δημήτρης Βήχος έλεγε τότε για την Ελένη Μενεγάκη:

Η Ελένη είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Θέλει να τρως όλο σου το φαγητό αλλιώς στεναχωριέται. Για αυτό και εγώ κοντά της πήρα πολλά κιλά.
Δεν βγαίνουμε έξω συχνά, δεν ξενυχτάμε. Μας αρέσει να καθόμαστε οι δυο μας σπίτι.

Αμέσως ένιωσα ευπρόσδεκτος από τους φίλους της Ελένης και σε αυτό οφείλεται ο τρόπος που με παρουσίασε.

Ελένη Μενεγάκη: Τι έλεγε για τον ΚΡΥΦΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ της! “Με τον Δημήτρη έμαθα να ζητάω συγνώμη”!
Τόσο πολύ στη ζωή μας η Ελένη Μενεγάκη που όσο κοιτάζουμε πίσω, τόσο ανακαλύπτουμε ή θυμόμαστε σελίδες, κεφάλαια της ζωής της με πολύ ενδιαφέρον. Κάποια από αυτά τα κεφάλαια, τα εξιστορεί η ιδια, κάποια όχι!

Στην περίπτωση του αρραβώνα της με τον χεορουργό Δημήτρη Βήχο, η Ελένη είχε ξεδιπλώσει η ίδια με συνέντευξη της, ένα σωρό στοιχεία γύωρ από την σχέση της αυτή που δεν πρόλαβε να καταλλήξει στο γάμο!

Ο ΓΑΜΟΣ με καρδιοχειρούργο που δεν έγινε ποτέ!

Οτι η Ελένη Μενεγάκη έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές είναι λίγο πολύ γνωστό.

Αυτό που δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται οι περισσότεροι είναι ότι η παρουσιάστρια το 1995, μετά δηλαδή τον πρώτο και πριν το δεύτερο γάμο της, ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο.

Ομως, αν και είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα και η σχετική αγγελία, ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΟ 1995 ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..

…Δημήτρη Βήχο, με τον οποίο, μάλιστα, ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς.
Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα το Μάιο του 1995 είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα και η αγγελία του γάμου τους.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της είχαν δώσει και συνέντευξη στην οποία μιλούσαν για την κοινή τους ζωή, τη συγκατοίκηση και τον επικείμενο γάμο τους, ο οποίος, όμως, δεν έγινε ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη Τι έλεγε για τον ΚΡΥΦΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ της!

Με τον Δημήτρη έμαθα να ζητάω συγνώμη

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης εκείνης:

Αν εμπλέκομαι στην δουλειά του; Φυσικά και όχι. Τι να του πω, πώς θα χειρουργήσει;

Νοικοκυρά του σπιτιού είμαι εγώ.

Τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Βεβαία ο Δημήτρης μου τα χαλάει. Δεν είναι ακατάστατος, είναι όπως όλοι οι άνδρες.
Δεν ήθελα ο «Τύπος» στην αρχή να μάθει για την σχέση μας.

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ;

Πάντως δεν πουλάω τη σχέση μου. Δεν την χρησιμοποιώ για να βγω φωτογραφίες στα περιοδικά.

Ζηλεύω φυσιολογικά αλλά πιο πολλές φορές για πλάκα. Πιο πολύ ζηλεύω εγώ, από ότι ο Δημήτρης.
Ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβρη, θέλουμε να κάνουμε διακοπές και μετά να πάμε στο καινούργιο σπίτι μας στη Βάρκιζα.

Πάντως θέλουμε και οι δυο να κάνουμε οικογένεια. Άλλωστε για εμάς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ζούμε εδώ και ένα χρόνο μαζί σαν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια. Ο γάμος ουσιαστικά δεν θα αλλάξει κάτι στην σχέση μας.

ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ) ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΒΕΡΕΣ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω ανοιχτό γάμο. Και σε αυτό συμφωνεί και ο Δημήτρης . Πιστεύω ότι είναι μια προσωπική στιγμή και δεν θα ήθελα να γίνει κοσμικό γεγονός.
Ο Δημήτρης Βήχος έλεγε τότε για την Ελένη Μενεγάκη:

Η Ελένη είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Θέλει να τρως όλο σου το φαγητό αλλιώς στεναχωριέται. Για αυτό και εγώ κοντά της πήρα πολλά κιλά.
Δεν βγαίνουμε έξω συχνά, δεν ξενυχτάμε. Μας αρέσει να καθόμαστε οι δυο μας σπίτι.
Αμέσως ένιωσα ευπρόσδεκτος από τους φίλους της Ελένης και σε αυτό οφείλεται ο τρόπος που με παρουσίασε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner