ΣΠΑΡΑΞΕ στο ΚΛΑΜΑ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Έφυγε από το στούντιο! Τι τον έφερε στο δραματικό σημείο!

Ένταση πολλών ετών. Πάρα πολλών ετών. Δεν είναι η αποχή από την τηλεόραση. Δεν είναι η οικονομική κααστροφή που έσπρωξε τον ευφυέστατο, υπερταλαντούχο Ανδρέα να “σπάσει”. Είναι η απώλεια προσώπων. Ο χαμός του αδερφού του Θάνου και της πρώην συζύγου του που ήρθαν να τα ισοπεδώσουν όλα στη ζωή του! Είναι τα δικά του προβηματα υγείας, συνέπεια ίσως όλων των προηγούμενων.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόσα χρόνια, δεν μιλούσε. Τι να πει ένας πάντα περήφανος άνθρωπος που παλεύει για την επιβίωση του; Πόσο αντιφατική η εικόνα στο μυαλό μας, εκείνου που βασίλευε στην τηλεόραση επί δεκαπέντε χρόνια, που είχε – κυρίως αυτό – την αποδοχή όλων. Η αμεσότητα η ευστροφεία του, η αντίληψη του, η ευρηματικότητα του στο live! H αυτοπεποίθηση του – που δεν είχε κανείς άλλος – να δοκιμάζει πρώτος μονοπάτια και συνταγές καινούργιες ως προς την “εκτέλεση” τους.

Την σχολή Μικρούτσικου, παρά το ότι πολλοί και πολλές παρουσιάστριες “ξεπατοίκωσαν” κατάφεραν μόνο να εκτεθούν!

Ο Ανδρές λοιπόν , μετά από απουσία δεκαετίας σχεδόν, επέστρεψε. Διαφορετικός; ίσως μόνο ως προς την εμφάνιση. Γιατί ο Ανδρέας ήταν απόψε ο γνωστός Ανδρέας! Άρπαξε τον ταύρο από τα κέρατα όπως πάντα έκανε στο γυαλί.

Δεν δίστασε να κλάψει όταν του ρθε να το κάνει!

Χωρίς συναίσθημα εξάλλου που πας και τι θέλεις να κάνεις;Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου επεισοδίου του «Big Brother», ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης καλωσόρισε στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οπόιος και βρέθηκε στο πλατό του ριάλιτι σαν… να μην πέρασε μια μέρα.

Καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και πέρασε το δικό του μήνυμα,

…για τους λόγους που τα τελευταία χρόνια κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής για τον αείμνηστο αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο με την οποία συνέδεσε τον Μεγάλο Αδελφό του τότε με το σήμερα!
«Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα.

AMAN! Η ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ !!

Το αδελφάκι μου τον Θάνο…

…Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» σημείωσε εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Κατά τη διάρκεια, ωστόσο, του ακούσματος του τραγουδιού, ο παρουσιαστής λύγισε ξεσπώντας σε κλάματα για τον αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο! Μόλις, δε, το τραγούδι ολοκληρώθηκε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακάλεσε ευγενικά τον παρουσιαστή του «Big Brother», Χάρη Βαρθακούρη να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό.

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΓΙΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ! ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΖΥΓΙΖΕΙ!

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: