Σπύρος Μπιμπίλας: ΧΡΥΣΑΦΙ στις ΤΣΕΠΕΣ του!!! Δεν θα πιστεύεις πόσα λεφτά του πρότειναν

Σπύρος Μπιμπίλας: ΧΡΥΣΑΦΙ στις ΤΣΕΠΕΣ του!!! Δεν θα πιστεύεις πόσα λεφτά του πρότειναν. Μου πρότειναν επτά χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα,…(Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε με άνεση την εμεπιρία του που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν) αλλά είπα όχι” συνέχισε. Δεν θα σας πω για πού ήταν η πρόταση, δεσμεύομαι», πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μπιμπίλας κατά Γεωργούλη για το Joker – «Καλύτερα να δουλέψουν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη»

Με σύνδεση μέσω skype βγήκε σήμερα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για όλο το χαμό που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τους ηθοποιούς που αφήνουν παραστάσεις για να πάνε στο Survivor.

 

Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, που του έχει γίνει πρόταση από ριάλιτι για 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπε όχι.

«Δεν είμαι έξαλλος με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, είμαι στεναχωρημένος. Βρισκόμαστε στις τελευταίες πρόβες, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα.

Σπύρος Μπιμπίλας ΚΑΡΦΩΤΟ: «Η Μαρία Μπεκατώρου που κάποτε ήμουν στήριγμά της στο Τηλέ Άστυ… »

Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από μια παράσταση για να πάνε σε ένα ριάλιτι.

 

Και εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις για ριάλιτι, αλλά δεν έχω πάει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αν το Survivor έπαιρνε ένα ηθοποιό από κάθε παράσταση, θα διέλυε το θέατρο. Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά είπα όχι. Δεν θα σας πω για πού ήταν η πρόταση, δεσμεύομαι», πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.