Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ της ζωής του! Πόσο χρόνο του άφησε ο γιατρός! (απίστευτη εξέλιξη) Συγκλονίζει ο ίδιος ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας για τη σκληρότερη μάχη και περιγράφοντας την με συνταρακτικές εικόνες! Ο γιατρός μου είπε “Δύο τρεις μήνες το πολύ και έφυγες!” Μα μόνο που ακούς τέτοιες κουβέντες ταράζεσαι. Πόσο μάλλον ο ηθοποιός, που ήξερε πως η…ενημέρωση αφορούσε τον ίδιο! Για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος τον αντιμετώπισε, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο “ΒΗΜΑgazino” και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη.

Εσείς στον Θεό πιστεύετε;

Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες.

Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας.

Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή.

Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορά τους ζηλεύω κιόλας

Τηρήσατε μια πολύ παλικαρίσια στάση όταν περάσατε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας σας με τον καρκίνο. Ούτε τότε στραφήκατε στον Θεό;

Κοίτα, είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Ίσως όταν δεν πιστεύεις, σου είναι και πιο εύκολο. Λες: «εντάξει, ήρθε η ώρα μου, μια χαρά περάσαμε, τέλος τώρα».

Μπορεί όμως να συμβιβαστεί ο άνθρωπος με κάτι τέτοιο;

Νομίζω μια σοβαρή παράμετρος που το καθορίζει αυτό είναι το αν έχεις τη συνείδησή σου καθαρή ή όχι. Εγώ νιώθω ότι δεν έχω εκκρεμότητες με ανθρώπους, βαρίδια. Νιώθω ειρήνη μέσα μου.

Ίσως αυτή η στάση ζωής μου ερμηνεύεται και από τα παιδικά μου χρόνια.

Ο πατέρας μου ήταν αριστερός, κυνηγήθηκε. Μεγάλωσα σε μια γειτονιά του Πειραιά που όλους μας ένοιαζε απλά πώς θα βγει η μέρα, το τώρα. Ακόμη και σήμερα δεν έχω σχέση με τη διάσταση του χρόνου που λέγεται μέλλον. Δεν με αφορά.

Διαβάστε και δείτε στο βίντεο παρακάτω, τι είπε φέτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Νίκο Χατζηνικολάου: Μιλώντας στον ΑΝΤ1, θυμήθηκε την μεγάλη περιπέτεια υγείας του και τον απότομο τρόπο, με τον οποίο πληροφορήθηκε από τους γιατρούς τις πιθανότητες να πεθάνει.

“Στην υγειά μας ρε παιδιά” λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με εκλεκτή παρέα

«Μου το πε και λίγο χοντρά (σ.σ ο θεράπων ιατρός του). Μου είπε “αν δεν έχει διηθήσει την κάψα, θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει, δύο-τρεις μήνες το πολύ και έφυγες’”. Είπα “όκει μέχρι εδώ ήταν μάλλον”.

Φώναξα τον γιο μου, του μίλησα. Για να ξέρει». Ωστόσο η αβεβαιότητα εκείνης της περιόδου δεν άλλαξε τις προτεραιότητές του.

«Είπα, ο καρκίνος την δουλειά του κι εγώ την δικιά μου (…) Τίποτα δεν άλλαξε. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που πέφτουν από την μηχανή και δεν την ξανακαβαλάνε, έχω πέσει κι εγώ δυο τρεις φορές με τη μηχανή, την καβαλάω και συνεχίζω και φεύγω σα να μην έπεσα ποτέ.

Αυτό έγινε και με το θέμα […]

Ίσως έχει να κάνει και με τον τρόπο που μεγαλώσαμε, ζούσαμε το σήμερα, αν σκεφτόσουν για την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής».

Μιλώντας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπιώ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι είχε μείνει για ολόκληρους μήνες σε μοναστήρι. «Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες.

Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών [σ.σ. οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς του], με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα».

Όπως είπε ωστόσο, ο ίδιος δεν πιστεύει σε οτιδήποτε «μεταφυσικό» αλλά θαυμάζει τους ανθρώπους που πιστεύουν.

«Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύει, αλλά μέχρι εκεί. Αλλά πιστεύω ότι πιστεύοντας μπορούμε να φτιάξουμε πραγματικά κόσμους και να γίνουμε καλύτεροι».

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυλαία στη σχέση του με την Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Διαβάατε τι είπε για τη μάχη με τον καρκίνο στην εκπομπή “αποκαλυπτικά” πριν τέσσερα χρόνια:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον καρκίνο.

O ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αυτές τις μάχες μόνος σου τις δίνεις. Όσο αγαπημένος και κοντινός να είναι ο άλλος, τα λόγια παρηγοριάς μόνο κακό κάνουν. Αυτές τις μάχες μόνο μόνος σου τις δίνεις, όταν είσαι πραγματικά μόνος.

Μένεις μόνος σου εσύ και ο εαυτός σου και λες “έχω να αναμετρηθώ με ένα τέρας”.

Από την πρώτη στιγμή ήμουν τέρας ψυχραιμίας, γιατί είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Δεν μπορείς να το αξιώσεις από τον καθένα αυτό.

Είπα “ο τύπος τη δουλειά του κι εγώ τη δουλειά μου, και ότι γίνει”. Ούτε σαν πάλη το ένιωσα ούτε σαν τίποτα. Είπα “ότι είναι να γίνει θα γίνει, να τελειώνουμε”.

Σπύρος Παπαδόπουλος
Σπύρος Παπαδόπουλος

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Παπαδόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ της ΖΩΗΣ του με τον Καρκίνο! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ. Αυτός ο επί δεκαετίες νέος σε σθένος, διάθεση και φουλ ταλαντούχος άνθρωπος, μα κρατά συντροφιά με την ίδια διάθεση με την ίδια οπτική ματιά στα πράγματα.

Καταφέρνει να είναι σε τόσο μικρή ηλικία εκείνος με τα περισσότερα χρόνια τηλεοπτικής και μάλιστα πετυχημένης τηλεοπτικής καριέρας.

Ο Σπύρος Παπδόπουλος, κάθε που θα τον δεις θα σε κάνει ν’ αναρωτηθείς πολλά για κείνον.

Σπύρος Παπαδόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ της ΖΩΗΣ του με τον Καρκίνο! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ
Σπύρος Παπαδόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ της ΖΩΗΣ του με τον Καρκίνο! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Για τα παιδικά του χρόνια, τα νεαντικά του, την καριέρα του, τον γάμο του, τις γυναίκες της ζωής του, την περιπέτεια του με τον καρκίνο που ευτυχώς ξεπέρασε δείχνονατς μοναδική άνεση ψυχολογική!

Ποιος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος – αν μπορείς να πεις πως μερικές πληροφορίες στο πόδι μπορούν να σου τον γνωρίσουν!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, που έχει ριζωθεί βαθιά στην καρδιά του κοινού και έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό του.

Πάμε, όμως, να μάθουμε όσα δε γνωρίζουμε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά, στις 9 Μαρτίου 1955
Είναι 66 ετών

Ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ

Είναι ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής

Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα από 1987 μέχρι το 2015 που χώρισαν
Μαζί έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο

Αγαπήθηκε πολύ από το κοινό μέσα από τα τηλεοπτικά προϊόντα: Οι Απαράδεκτοι, Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος, Στην υγειά μας ρε παιδιά

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ηλικία, η σχέση, η υγεία και η παραμονή του σε μοναστήρι

Από τις 16 Οκτωβρίου 2004 έως το κλείσιμο της ΕΡΤ (Kαλοκαίρι του 2013), παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή μουσικού χαρακτήρα, “Στην υγειά μας“, που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο στις 22:10 από τη ΝΕΤ
Από το 2013-2017, η εκπομπή παρουσιαζόταν από το κανάλι Alpha και το 2017 μετακόμισε στον ΣΚΑΪ
Έχει παρουσιάσει τα τηλεπαιχνίδια “Χρυσή κάρτα” (ΝΕΤ, 1992-1993), “Κόντρα πλακέ” (MEGA, 1996-1999), “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” (MEGA, 1999-2002), (ΝΕΤ, 2002-2004) και “Τοις μετρητοίς” (ΝΕΤ, 2005-2007)

Η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή του θεάτρου έγινε το 1986, στην παράσταση “Η Νίκη”, σκηνοθετημένη από τον Αντώνη Αντύπα, στο Απλό Θέατρο

Το ντεμπούτο του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο έγινε το 1987, στη σειρά της ΕΡΤ2, “Μπουρίνι” ως guest και την ταινία “Τεριρέμ” που έπαιξε έναν δόκιμο, αντίστοιχα

Η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, καλεσμένος στο “Πρωινό” τον Απρίλιο του 2014 μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ένα χρόνο πριν, αφαίρεσε το νεφρό του και βγήκε νικητής.

“Δεν φοβήθηκα. Οι γιατροί δεν το πιστεύανε, νόμιζαν ότι υποκρίνομαι. Ένας λόγος που πήγα πολύ καλά ήταν ο ψυχολογικός.

Μου είπαν ότι έχω καρκίνο και θα κάναμε εξέταση να δούμε πόσο έχει προχωρήσει, αν έχει κάνει μετάσταση.

Έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Έπιασα το γιο μου, του είπα τι έχω και μιλήσαμε. Ο φόβος και η κατήφεια κάνει πολύ κακό στην υγεία.

Η γενναιότητα και η ψυχραιμία σε βοηθάει πολύ. Έκανα ότι μου είπαν οι γιατροί.

Είχα δύο τροχαία με τη μηχανή και ήμουν σίγουρος ότι θα πεθάνω.

Σκεφτόμουν τι θα γίνει με το παιδί. Είμαι τρομερά προετοιμασμένος και για τα καλύτερα και για τα χειρότερα. Κι ο γιος μου είναι σαν κι εμένα.

Ήταν κοντά μου συνέχεια. Κάναμε καλαμπούρια και πλάκες”, είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

«Μου το ‘πε και λίγο χοντρά (= ο ιατρός). Μου είπε “αν δεν έχει διηθήσει την κάψα, θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει, δύο-τρεις μήνες το πολύ και έφυγες’”. Είπα “okay, μέχρι εδώ ήταν μάλλον”. Φώναξα τον γιο μου, του μίλησα. Για να ξέρει. Είπα, ο καρκίνος την δουλειά του κι εγώ την δικιά μου[…] Τίποτα δεν άλλαξε.

Όπως υπάρχουν άνθρωποι που πέφτουν από την μηχανή και δεν την ξανακαβαλάνε, έχω πέσει κι εγώ δυο τρεις φορές με τη μηχανή, την καβαλάω και συνεχίζω και φεύγω σα να μην έπεσα ποτέ.

Αυτό έγινε και με το θέμα[…] Ίσως έχει να κάνει και με τον τρόπο που μεγαλώσαμε, ζούσαμε το σήμερα, αν σκεφτόσουν για την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής».

«Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες.

ΟΔΥΝΗ! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ με ΚΑΡΚΙΝΟ! Ο γιατρός υπολόγισε πόση ζωή του μένει!!!

Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (οικονομικά προβλήματα), με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα.

Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύεις, αλλά μέχρι εκεί. Αλλά πιστεύω ότι πιστεύοντας μπορούμε να φτιάξουμε πραγματικά κόσμους και να γίνουμε καλύτεροι».

Η σχέση με την Νικολέττα Κοτσαηλίδου και ο χωρισμός

Στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου έγινε γνωστό πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέττα Κοτσαηλίδου αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας. Τρεις μήνες μετά, η Νικολέττα Κοτσαηλίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους στο “Pop Up”.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

«Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα από όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει.

Σπύρος Παπαδόπουλος: “Όχι, δεν θα δείτε τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή”

Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια. Είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε. Παρόλο που έχω διαβάσει διάφορα.

Ότι δε λέμε ούτε γεια. Τα διαβάζω και γελάω, γιατί εννοείται πως δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο.

 

Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι.

 

Έχουν γράψει άπειρα πράγματα για τη σχέση μας. Συνήθως γελούσα. Υπήρξαν και 1-2 φορές που πέρασαν τα όρια και κινήθηκα νομικά. Μερικές φορές ξεπερνιούνται τα όρια και δεν είναι καθόλου ωραίο»

Σπύρος Παπαδόπουλος: “Έτσι ΠΑΛΕΥΩ το ΤΕΡΑΣ της ασθένειας μου” Αγωνία για τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner