Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR

New, Lifestyle

Σπύρος Παπαδόπουλος: Βουβός πόνος! Οι γιατροί του δωσαν 4 μήνες ζωής! Ο γιατρός ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ απαντά πόση ζωή του μένει!!! Έγινε στ’ αλήθεια αυτό και δεν θα το πιστεύαμε αν δεν το αποκάλυπτε ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος!  Του το είπε. Το έμαθε από τον γιατρό του και το να τελικά ήταν το σωστό ή το λάθος, πέρασε φυσικά σε δεύτερη μοίρα! Δυστυχώς έγινε και αυτό. Ο μεγάλος μας ηθοποιός, αναγκάστηκε να πιει αυτό το ποτήρι! Μέρες, νύχτες έζησε με την βεβαιότητα του τέλους. Ένα τέλος που δυστυχός ο γιατρός θεώρεισαι δεδομένο!

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!…ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ! Πόσο ΧΡΟΝΟ του ΕΔΩΣΑΝ οι γιατροί!!!

Έγινε στ’ αλήθεια αυτό και δεν θα το πιστεύαμε αν δεν το αποκάλυπτε ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Ο γιατρός ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ απαντά πόση ζωή του μένει!!! Του το είπε. Το έμαθε από τον γιατρό του και το να τελικά ήταν το σωστό ή το λάθος, πέρασε φυσικά σε δεύτερη μοίρα!

ΘΛΙΨΗ! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ με ΚΑΡΚΙΝΟ! Ο γιατρός ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ απαντά πόση ζωή του μένει!!! Του το είπε. Το έμαθε από τον γιατρό του και
ΘΛΙΨΗ! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ με ΚΑΡΚΙΝΟ! Ο γιατρός ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ απαντά πόση ζωή του μένει!!! Του το είπε. Το έμαθε από τον γιατρό του και

Το ν’ ακούς από το στόμα του θεράποντα ιατρού πως δεν σπου μένει πολύς χρόνος ζωής, προφανώς δεν είναι και το καλύτερο! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος όμως διαγνώστηκε με καρκίνο και αντέδρασε πως λέτε; ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! Τον αγνόησε, πως το λένε;

Σπύρος Παπαδόπουλος

Δεν τον φοβήθηκε, δεν έπεσε ψυχολογικά, δεν άλλαξε σε τίποτε την ζωή του!

Γίνεται; Ας μην βρεθεί κανείς στην θέση του για να μάθει αν γίνεται.

Ο ίδιος ο αγαπημένος ηθοποιός, απέδειξε στον εαυτό του, πως γίνεται! Και όχι μόνο γίνεται, άλλα λειτούργησε θετικά κιόλα στην μάχη με την ασθένεια του!

Πάμε τώρα στο συγκονιστικότερο! Πόσο χρόνο του άφησε ο γιατρός! Συγκλονίζει ο ίδιος ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας για τη σκληρότερη μάχη και περιγράφοντας την με συνταρακτικές εικόνες! Ο γιατρός μου είπε “Δύο τρεις μήνες το πολύ και έφυγες!” Μα μόνο που ακούς τέτοιες κουβέντες ταράζεσαι.

Σπύρος Παπαδόπουλος: ΕΦΑΓΕ ΚΕΡΑΤΟ και το ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ!
Σπύρος Παπαδόπουλος: ΕΦΑΓΕ ΚΕΡΑΤΟ και το ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ!

Πόσο μάλλον ο ηθοποιός, που ήξερε πως η…ενημέρωση αφορούσε τον ίδιο! Για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος τον αντιμετώπισε, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο “ΒΗΜΑgazino” και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν φαντάζεστε πώς ανέλαβε την παρουσίαση του «Κόντρα πλακέ»

Εσείς στον Θεό πιστεύετε;

Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες.

Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας.

Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή.

«Για τον γιο μου φοβάμαι» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για τον καρκίνο

Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορά τους ζηλεύω κιόλας

ΤΗΡΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΦΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ;

Κοίτα, είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Ίσως όταν δεν πιστεύεις, σου είναι και πιο εύκολο. Λες: «εντάξει, ήρθε η ώρα μου, μια χαρά περάσαμε, τέλος τώρα».

Μπορεί όμως να συμβιβαστεί ο άνθρωπος με κάτι τέτοιο;

Νομίζω μια σοβαρή παράμετρος που το καθορίζει αυτό είναι το αν έχεις τη συνείδησή σου καθαρή ή όχι. Εγώ νιώθω ότι δεν έχω εκκρεμότητες με ανθρώπους, βαρίδια. Νιώθω ειρήνη μέσα μου.

Σπύρος Παπαδόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ της ΖΩΗΣ του με τον Καρκίνο! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ
Σπύρος Παπαδόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ της ΖΩΗΣ του με τον Καρκίνο! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ

“Στην υγειά μας ρε παιδιά” λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με εκλεκτή παρέα

ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.

Ο πατέρας μου ήταν αριστερός, κυνηγήθηκε. Μεγάλωσα σε μια γειτονιά του Πειραιά που όλους μας ένοιαζε απλά πώς θα βγει η μέρα, το τώρα. Ακόμη και σήμερα δεν έχω σχέση με τη διάσταση του χρόνου που λέγεται μέλλον. Δεν με αφορά.

Διαβάστε και δείτε στο βίντεο παρακάτω, τι είπε φέτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Νίκο Χατζηνικολάου: Μιλώντας στον ΑΝΤ1, θυμήθηκε την μεγάλη περιπέτεια υγείας του και τον απότομο τρόπο, με τον οποίο πληροφορήθηκε από τους γιατρούς τις πιθανότητες να πεθάνει.

“ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ” ΛΕΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΗ ΠΑΡΕΑ

«ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΟΝΤΡΑ (Σ.Σ Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ). ΜΟΥ ΕΙΠΕ “ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΨΑ, ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΗΘΗΣΕΙ, ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ’”. ΕΙΠΑ “ΟΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ”.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ της ΥΓΕΙΑΣ του
Φώναξα τον γιο μου, του μίλησα. Για να ξέρει». Ωστόσο η αβεβαιότητα εκείνης της περιόδου δεν άλλαξε τις προτεραιότητές του.

«Είπα, ο καρκίνος την δουλειά του κι εγώ την δικιά μου (…) Τίποτα δεν άλλαξε.

Όπως υπάρχουν άνθρωποι που πέφτουν από την μηχανή και δεν την ξανακαβαλάνε, έχω πέσει κι εγώ δυο τρεις φορές με τη μηχανή, την καβαλάω και συνεχίζω και φεύγω σα να μην έπεσα ποτέ.

Αυτό έγινε και με το θέμα […]

ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΣΟΥΝ ΟΠΤΙΜΙΣΤΗΣ».

Μιλώντας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπιώ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι είχε μείνει για ολόκληρους μήνες σε μοναστήρι. «Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες.

Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών [σ.σ. οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς του], με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα».

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΩΣΤΟΣΟ, Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ «ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ» ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

«Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύει, αλλά μέχρι εκεί. Αλλά πιστεύω ότι πιστεύοντας μπορούμε να φτιάξουμε πραγματικά κόσμους και να γίνουμε καλύτεροι».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΤΣΑΗΛΙΔΟΥ

Διαβάατε τι είπε για τη μάχη με τον καρκίνο στην εκπομπή “αποκαλυπτικά” πριν τέσσερα χρόνια:

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

O ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αυτές τις μάχες μόνος σου τις δίνεις. Όσο αγαπημένος και κοντινός να είναι ο άλλος, τα λόγια παρηγοριάς μόνο κακό κάνουν. Αυτές τις μάχες μόνο μόνος σου τις δίνεις, όταν είσαι πραγματικά μόνος.

Μένεις μόνος σου εσύ και ο εαυτός σου και λες “έχω να αναμετρηθώ με ένα τέρας”.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΜΟΥΝ ΤΕΡΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟ.

Είπα “ο τύπος τη δουλειά του κι εγώ τη δουλειά μου, και ότι γίνει”. Ούτε σαν πάλη το ένιωσα ούτε σαν τίποτα. Είπα “ότι είναι να γίνει θα γίνει, να τελειώνο

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :