Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σπύρος Πούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ο Σπύρος Πούλης (Παραμυθιά, 30 Ιουνίου 1971) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Βιογραφικό
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσπρωτία και συγκεκριμένα στην κωμόπολη Παραμυθιά. Σε ηλικία 18 ετών, έχοντας ολοκληρώσει το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη τις οποίες ολοκλήρωσε το 1990. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά “Σταύρωση χωρίς ανάσταση” το 1989 κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Σπύρος Πούλης βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ακολούθησαν οι συμμετοχές του στις σειρές “Πάθος”, “Ιερή Οικογένεια”, “Όταν ο Χάρης χώρισε τη Μαίρη”, “Βίος Ανθόσπαρτος”. Τη δεκαετία 2000-2001 έλαβε μέρος σε αρκετά επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως “Πες το Ψέματα”, Περί Ανέμων και Υδάτων, “Οικογένεια Καράμπελα”, Τηλεμπόρα, “Όλα του γάμου δις κολά”, “Ένας Μήνας και κάτι”, Εντιμότατοι κερατάδες κ.ά.

Σπύρος Πούλης: «Με τις κόρες μου θα είμαι αυστηρός, αν δεν κάνουν εγώ ίδιος θα τις αποτρέψω να ασχοληθούν με την υποκριτική»

Ο Σπύρος Πούλης έχει στο πλούσιο βιογραφικό του μια σειρά από επιτυχημένες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό ενώ ποτέ δεν έχει απασχολήσει για την προσωπική του ζωή.

Με αφορμή την κωμωδία «Συννυφάδες» αποφασίσαμε με τον εξαιρετικό κωμικό Σπύρο Πούλη να κάνουμε μια συνέντευξη και να τα πούμε εφ’ όλης της ύλης. Ο λατρεμένος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στη σύζυγό του, στη φιλία του με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου καθώς και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

Σπύρο ποιος είναι ο ρόλος σου στην παράσταση «συννυφάδες»; Τι σε ιντριγκάρει και ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετώπισες;

Ο ήρωας που υποδύομαι στην παράσταση είναι ο Κυριάκος. Είναι ένα κακοποιό στοιχείο που κάνει ότι παρανομία υπάρχει.

Σπύρος Πούλης: Η εξομολόγηση του ηθοποιού! «Το έχω από παιδί και μεγαλώνοντας γίνεται χειρότερο»

Τι έχει να περιμένει ο θεατής ερχόμενος στην παράσταση;

Ο θεατής ερχόμενος στην παράσταση θα δει μια πολύ ωραία καλογραμμένη σύγχρονη κωμωδία ένα πολύ ωραίο σκηνικό εξαιρετικούς ηθοποιούς που αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν με αποτέλεσμα να γελάσουν αβίαστα.

Με ποιον από τους ηθοποιούς που συμπρωταγωνιστούν αισθάνεσαι πιο κοντά;

Με τη Μαρία Φιλίππου είχαμε συνεργαστεί τηλεοπτικά πριν 20 χρόνια στο «περί ανέμων και υδάτων». Στο θέατρο δεν είχαμε δουλέψει μαζί και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαζόμαστε φέτος. Με το Γιώργο τον Παράσχο δουλεύουμε δεύτερη χρονιά μαζί. Με τα άλλα δύο παιδιά την Έυη Κολιούλη και τον Αντώνη Καλομοιράκη δουλεύω πρώτη φορά. Με όλους τους συναδέλφους δένουμε απόλυτα έχουμε εξαιρετική χημεία αλλά με το Γιάννη Μποσταντζόγλου μας συνδέει μία φιλία πολλών χρόνων.

Σπύρος Πούλης: «Δεν με θέλουν στην Επίδαυρο! Ελπίζω κάποια στιγμή να παίξω»

Επίσης, έχουμε δουλέψει άλλες τέσσερις φορές στο θέατρο.
Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη και χαίρομαι πάρα πολύ κάθε φορά όταν είμαι μαζί του είτε στη σκηνή είτε στη ζωή.

Σπύρο αγαπάς πολύ την κωμωδία. Σκέφτηκες ποτέ ή αισθάνθηκες την ανάγκη να υπηρετήσεις ένα άλλο είδος;

Προτιμώ να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε, μου αρέσει. Θεωρώ ότι η κωμωδία είναι πιο δύσκολο είδος από το δράμα. Ακόμα δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω κάτι άλλο αλλά είμαι ανοιχτός αν είναι κάτι που θα μου αρέσει.

Σπύρος Πούλης: «Tα παιδιά μου»

Είσαι νομίζω παντρεμένος πάνω από 18 χρόνια με τη σύζυγό σου. Ποιο είναι το μυστικό της ανανέωσης του γάμου σας και πώς καταφέρνετε να κρατάτε τις ισορροπίες της δημοσιότητας και της προβολής με την προσωπική ζωή;

Δε νομίζω ότι υπάρχουν μυστικά σε ένα γάμο. Γίνεται κάτι μαγικό, ή πετυχαίνει ή δεν πετυχαίνει. Ευτυχώς σε μένα πέτυχε, βεβαίως πρέπει να υπάρχει αγάπη και αλληλοσεβασμός. Προτιμώ να κρατάω μακριά την οικογένειά μου από τη δουλειά θέλω να με ξέρουν από αυτό που κάνω και όχι από το γάμο μου τα διαζύγιά μου ή άλλα κουτσομπολιά. Και νομίζω ότι το έχω πετύχει αυτό.

Έχει κάποια από τις κόρες σου το μικρόβιο της υποκριτικής; Θα ήθελες να ακολουθήσουν το δρόμο σου;

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δοκιμάσουν και οι δύο, εγώ δεν μπορώ να τις εμποδίσω. Όπως δεν εμπόδισε και εμένα κανένας. Ωστόσο, επειδή η δουλειά έχει δυσκολίες θα ήθελα να έχουν και άλλα εφόδια. Εγώ θα είμαι δίπλα τους αλλά θα είμαι αυστηρός αν δεν κάνουν και εγώ ίδιος Θα τις αποτρέψω να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Σπύρος Πούλης: Τι αποκάλυψε για την κατάσταση υγείας του Κώστα Ευριπιώτη και η τυχαία συνάντησή τους

Σπύρο έχεις πει δημόσια πως έχεις συμβουλέψει τις κόρες σου να μην παντρευτούν. Πώς έχουν αντιδράσει και γιατί το είπες;

Εντάξει το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά ο καθένας θα κάνει αυτό που αισθάνεται αν και νομίζω ότι η κοινωνία μας μας πάει και τις πιο ελεύθερες καταστάσεις.

Υπήρξε κάποια συνεργασία που σε έφερε εκτός εαυτού και αν «ναι» πώς τη διαχειρίστηκες;

Όπως σε όλες τις δουλειές έτσι και στο θέατρο υπάρχουν άβολες συνεργασίες. Εγώ σε μία περίπτωση περίμενα να τελειώσει η θεατρική σεζόν και τέλος είπα ποτέ ξανά. Και σε μια άλλη διέκοψα τη συνεργασία.

Σπύρος Πούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Σπύρος Πούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σπύρο τηλεοπτικά θα σε δούμε σε κάποιο σήριαλ;

Θα συμμετέχω στην νέα κωμική σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» σε σενάριο Παπαθανασίου Ρέππα και είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία. Το να ερμηνεύει κείμενα ένας ηθοποιός αυτού του συγγραφικού δίδυμού είναι ότι καλύτερο μπορεί να του τύχει.

Πιστεύεις πως πρέπει να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους που έχουν επιδείξει απρεπή συμπεριφορά ή καλώς έκανε το ΣΕΗ και προχώρησε σε διαγραφές ηθοποιών;

Το ΣΕΗ καλά έκανε και τους διέγραψε δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι σε συναδέλφους σου. Είμαι απόλυτος.

Σπύρος Πούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πώς νιώθεις με την ακρίβεια, την άνοδο του πληθωρισμού και την εκτόξευση του φόβου και της αβεβαιότητας που επικρατεί; Έχει επηρεαστεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός;

Νιώθω πως όλοι μας είναι κάτι που μας αγχώνει. Αλλά προβληματίζομαι ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα την ζωή τους και έχουν αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες. Δυστυχώς, βλέπω ότι εγκαταλείπουν την χώρα άνθρωποι που θα μπορούσαν να προσφέρουν πάρα πολλά στον τόπο μας.

Ποια είναι η τελευταία σου σκέψη όταν πας για ύπνο;

Συνήθως θυμάμαι αυτά που δεν έκανα την ημέρα και πρέπει να τα κάνω την επόμενη

Σπύρο λόγω της παράστασης θα καταφέρεις να πας διακοπές το καλοκαίρι;

Έχουμε κάποια κενά στην περιοδεία και εκείνες μέρες θα πάω με την γυναίκα μου και τις κόρες μου να ξεκουραστούμε.

Πώς θα ήθελες να κλείσουμε τη συνέντευξή μας;

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι χαρούμενος και αισιόδοξος να ονειρεύεται να κάνει σχέδια και που ξέρεις μπορεί να πραγματοποιηθούν.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1989 Σταύρωση Χωρίς Ανάσταση ΕΤ1 Τηλεοπτικό Ντεμπούτο
1993-1994 Πάθος ΕΤ1 Δημήτρης Πανίδης Βασικό Καστ
1997-1998 Δύο Ξένοι[3] MEGA Σπύρος Βασικό Καστ
1998 Ιερή Οικογένεια MEGA Βαγγέλης 1 επεισόδιο
1998-1999 Όταν ο Χάρης χώρισε τη Μαίρη MEGA Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Βίος Ανθόσπαρτος MEGA Μήτσος Βασικό Καστ

1999-2000 Οι Αναιδέστατοι ΕΤ1 Πούλης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2000 Και πάλι φίλοι MEGA συμβολαιογράφος 1 επεισόδιο
2000-2001 Πες το ψέματα MEGA Δημήτρης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2000-2003 Περί Ανέμων και Υδάτων MEGA Γιάννης 51 επεισόδια
2001-2002 Οικογένεια Καράμπελα ANT1 Μανώλης Καράμπελας Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2002 Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη ANT1 Μπελίρης 2 επεισόδια
2003 Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη ANT1 βενζινάς 1 επεισόδιο

2004-2005 Όλα του γάμου δις κολά ALPHA Τάκης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Τηλεμπόρα MEGA Χαράλαμπος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2005 Βελούδο από μετάξι ALPHA γιατρός 2 επεισόδια
Πενήντα Πενήντα MEGA ντετέκτιβ 1 επεισόδιο
2005-2006 Μπερδέματα ALPHA Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 Το Κόκκινο Δωμάτιο MEGA Στράτος Επεισόδιο: “Bachelor Party”
2007 Εντιμότατοι κερατάδες ALPHA Θανάσης Επεισόδιο: “Ο Κουτσομπόλης Κερατάς”
2007-2008 1 μήνας και κάτι MEGA Θάνος Πρωταγωνιστικός Ρόλος

2010 Ο πόλεμος των άστρων ΑΝΤ1 Κώστας Επεισόδιο: “Αιγώ κι αυτός”
2011 Η Πολυκατοικία MEGA μηχανικός Επεισόδιο: “Ήταν μια φορά ένα τέλος και μια αρχή”
2014 Με τα παντελόνια κάτω MEGA Λεωνίδας 1 επεισόδιο
2014-2017 Οι Συμμαθητές ANT1 Γιώργος Κουτρουμπάς Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2017-2018 Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια ANT1 Ευτύχης Ζαπάντης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2018-2019 Ελεύθερη Σχέση OPEN Φίλιππος Μαρνιέρης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2021 Συμπέθεροι από τα Τίρανα MEGA Βασικό Καστ

Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
1992 Τα παιδιά του ονείρου
2001 Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο Ταΰγετος
2015 Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός Λάζαρος

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner