Hit enter after type your search item

Σπύρος Σαραφιανός ΗΛΙΚΙΑ! ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΝΕ το ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ του! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ο ΓΑΜΟΣ, οι ΣΕΙΡΕΣ, το ΥΨΟΣ η ΚΑΤΑΓΩΓΗ. Ο Σπύρος Σαραφιανός, ο ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ με την πλούσια θητεία στο θέατρο, τον καλλιεργημένο χαρακτήρα, την χρυσή καρδιά και το τεράστιο ταλέντο έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό ή μάλον ακόμα πιο αγαπητός, με την συμμετοχή του στην σειρά Σασμός! Μάθετε περισσότερα για τον ταλαντούχο ηθοποιό, Σπύρο Σαραφιανό, που αυτό τον χρόνο τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του Τάσου Καμαριωτάκη, πατέρα της «Στέλλας» στη νέα δραματική σειρά του Alpha.

Σπύρος Σαραφιανός: Το βιογραφικό, το πρώτο παιδί που περιμένει και ο ρόλος του ηθοποιού στον Σασμό

Σπύρος Σαραφιανός ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΗΛΙΚΙΑ, ο ρόλος στο ΣΑΣΜΟΣ, το ύψος η καταγωγή οι ΣΠΟΥΔΕΣ και οι γυναίκες της ζωής του

Πάμε όμως να μάθουμε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον Σπύρο Σαραφιανό:
Ο Σπύρος Σαραφιανός είναι έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησε από το σχολείο το 1975.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Το facebook του είναι: Sarafianos Spyros.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Ελεύθερο Θέατρο, στην Κύπρο σε ΔΗΠΕΘΕ και στο ΚΘΒΕ σε έργα Κλασσικού ρεπερτορίου και Αρχαίου Δράματος.

Σασμός: Έρχεται η ώρα για μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και μεταγλωττίσεις.

Σπύρος Σαραφιανός: Το βιογραφικό, το πρώτο παιδί που περιμένει και ο ρόλος του ηθοποιού στον Σασμό

Το βιογραφικό του Σπύρου Σαραφιανού

Ο Σπύρος Σαραφιανός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, όσον αφορά τις συμμετοχές του σε θεατρικές παραστάσεις, σειρές και ταινίες.

Δείτε ακόμη: Σασμός: Τι σημαίνει η λέξη; Οι Κρητικοί δίνουν την απάντηση

Ενδεικτικά έχει συμμετάσχει: Λουίζα Μίλλερ (σκην. Τ. Μουζενίδης), Ο θάνατος του εμποράκου (σκην. Β. Βαφέας), Αχ! αυτά τα φαντάσματα (σκην. Θ. Εσπίριτου), Η λύρα του Γερονικόλα (σκην. Μ. Μπούχλης), Ρήσος (σκην. Σ. Τσακίρης), Αντιγόνη (σκην. Κ. Μπάκας), Αυτόχειρας, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Αμαντέους, Οδύσσεια, Η όπερα της πεντάρας,

Σασμός: Ο Μαθιός φτάνει στα άκρα για τη Βασιλική

Δωδέκατη νύχτα, Φαέθων, Άμλετ, Θεσμοφοριάζουσες, Βασικά, με λεν Θανάση (σκην. Ν. Χαραλάμπους), Καπετάν Μιχάλης (σκην. Σ. Κοτσίκος), Πειρασμός (σκην. Ε. Φεζολλάρι), Λωξάντρα (σκην. Σ. Χατζάκης), Επικίνδυνες Σχέσεις (σκην. Γ.Κιμούλης) κ.ά.

Επιπλέον, έχει συμμετοχές σε μεταγλωττισμένες σειρές και αλλά και σε ταινίες όπως: Κόκκινη Μαργαρίτα, Freedom or death, καθώς και στη γαλλική τηλεταινία «Toutes les femmes».

Σπύρος Σαραφιανός ΗΛΙΚΙΑ! ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΝΕ το ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ του! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ο ΓΑΜΟΣ, οι ΣΕΙΡΕΣ, το ΥΨΟΣ η ΚΑΤΑΓΩΓΗ 2
Σπύρος Σαραφιανός ΗΛΙΚΙΑ! ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΝΕ το ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ του! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ο ΓΑΜΟΣ, οι ΣΕΙΡΕΣ, το ΥΨΟΣ η ΚΑΤΑΓΩΓΗ 2

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Λάλος: Η ηλικία, η καταγωγή, ο ρόλος του Μαθιού στον Σασμό, ο γάμος με ηθοποιό και η χορτοφαγία

Ο ηθοποιός είχε και πολλές συμμετοχές σε επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση: Παράλληλοι δρόμοι, Δεσποινίς Μαργαρίτα, Ασθενείς και οδοιπόροι, Φιλί ζωής, Μια θέση στον ήλιο, Πρόκληση, Αθώος ή ένοχος, Εμείς και εμείς, Αντίστροφη μέτρηση, Τράπεζα, Ευτυχισμένες μέρες, Τρεις χήρες, Η ώρα η καλή, Ευτυχισμένοι μαζί, Γ4 κ.ά.

Σπύρος Σαραφιανός: Το βιογραφικό, το πρώτο παιδί που περιμένει και ο ρόλος του ηθοποιού στον Σασμό
O ρόλος του στον Σασμό
Ο δημοφιλής ηθοποιός, υποδύεται τον ρόλο του Τάσου Καμαριωτάκη, πατέρα της “Στέλλας”.

Σασμός-Πέμπτη: Τι θα αποκαλυφθεί όταν ο Πέτρος συναντηθεί με τη μητέρα και τον πατριό της;

Δείτε ακόμη: Μαρία Τζομπανάκη: Η ηλικία, οι γάμοι, ο γιος και η τηλεοπτική επιστροφή με τον Σασμό

Συνταξιούχος καθηγητής. ο πατέρας της Στέλλας. Καλόβολος, χιουμορίστας, του αρέσει να πειράζει με πλάγιο τρόπο την αυταρχική του σύζυγο, τη Σοφία, την οποία αγαπά. Φυσικά εκείνη έχει το πάνω χέρι και τον καταπιέζει, αλλά ο Τάσος έχει τον τρόπο του να το προσπερνάει. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του Στέλλα.

Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά ο Σπύρος Σαραφιανός

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, ο ταλαντούχος ηθοποιός Σπύρος Σοφιανός, μίλησε για τον ρόλο του και τις εξελίξεις στον Σασμό.

 

Αφού αποκάλυψε για το τι μέλλει γενέσθαι με την εγκυμοσύνη της τηλεοπτικής του κόρης, «Στέλλας» που την υποδύεται η Ευγενία Σαμαρά προχώρησε σε μία συγκινητική και πιο προσωπική αποκάλυψη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, εκμυστηρεύτηκε πως θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά σε πιο μεγάλη ηλικία, αφού περιμένει το πρώτο του παιδάκι του που θα έρθει στον κόσμο σε δύο μήνες: «Έπεσε αυτό το επεισόδιο στον Σασμό με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, που περιμένω το εγγονάκι μου, με την περίοδο που περιμένω το δικό μου παιδί.

Spoiler-«Σασμός»: O Mιχάλης Αλικάκος αποκάλυψε το τέλος του αρχαιοκάπηλου «Διονύση»

Τον Δεκέμβρη περιμένω το δικό μου παιδί.

Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση, γιατί από τις 8 Δεκέμβρη θα αποκτήσουμε το παιδί μας. Οπότε όλη αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό μου και με συγκίνησε. Είναι το πρώτο μας παιδάκι».

Διαβάστε με λεπτομέρειες το πλούσιο βιογραφικό του Σπύρου Σαραφιανού: Συμμετείχε στις παραστάσεις: Λουίζα Μίλλερ (σκην. Τ. Μουζενίδης), Ο θάνατος του εμποράκου (σκην. Β. Βαφέας),

Αχ! αυτά τα φαντάσματα (σκην. Θ. Εσπίριτου), Η λύρα του Γερονικόλα (σκην. Μ. Μπούχλης), Ρήσος (σκην. Σ. Τσακίρης), Αντιγόνη (σκην. Κ. Μπάκας), Αυτόχειρας, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Αμαντέους, Οδύσσεια, Η όπερα της πεντάρας, Δωδέκατη νύχτα, Φαέθων, Άμλετ,

 

Θεσμοφοριάζουσες, Βασικά, με λεν Θανάση (σκην. Ν. Χαραλάμπους), Καπετάν Μιχάλης (σκην. Σ. Κοτσίκος), Πατούχας (σκην. Δ. Έξαρχος), Χάρολντ και Μωντ (σκην. Γ. Ιορδανίδης), Όλα για τον κήπο (σκην. Α. Παναγιωτοπούλου), Βαρόνος Μυνχάουζεν (σκην. Ν. Δαφνής), Το τάβλι, Ωχ, τα νεφρά μου (σκην. Γ. Περογαμβράκης),

Η ηδονή της τιμιότητας (σκην. Θ. Παπαγεωργίου), Βάτραχοι (σκην. Θ. Θεολόγης), Δάφνες και πικροδάφνες, Ωχ τα νεφρά μου (σκην. Γ. Κιουρτσίδης), Η κωμωδία του αυτόχειρα (σκην. Γ. Ρήγας), Πέρσες (σκην. Ν. Κοντούρη), Γλυκό πουλί της νιότης (Β. Νικολαΐδης), Πειρασμός (σκην. Ε. Φεζολλάρι), Λωξάντρα (σκην. Σ. Χατζάκης), Βρωμιά (σκην. Μ. Ανδρέου), Επικίνδυνες Σχέσεις (σκην. Γ.Κιμούλης) κ.ά.

Συμμετείχε σε μεταγλωττισμένες σειρές και στις κινηματογραφικές ταινίες: Κόκκινη Μαργαρίτα (σκην. Β. Βαφέας), Freedom or death (σκην. Ν. Μαστοράκης), καθώς και στη γαλλική τηλεταινία Toutes les femmes.

Σασμός: “Η Θεοδώρα θα το πληρώσει με το χειρότερο τίμημα”

Τηλεόραση:

Παράλληλοι δρόμοι, Δεσποινίς Μαργαρίτα, Ασθενείς και οδοιπόροι, Φιλί ζωής, Μια θέση στον ήλιο, Πρόκληση, Αθώος ή ένοχος, Εμείς και εμείς, Αντίστροφη μέτρηση, Τράπεζα, Ευτυχισμένες μέρες, Τρεις χήρες, Η ώρα η καλή, Ευτυχισμένοι μαζί, Γ4 κ.ά.

Προσοχή! Το βιογραφικό ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2021. Πιο πρόσφατες συνεργασίες του συντελεστή με το ΚΘΒΕ αποκλειστικά, μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Συνεργασίες με το ΚΘΒΕ

. Ο Πουπουλένιος / Μακ Ντόνα Μάρτιν (Συγγραφέας) / Ανδρέου Μαίρη (Σκηνοθεσία) – Διαδίκτυο (08/05/2021)
[Ηθοποιός]

Σασμός: “Ο Μαθιός είναι δολοφόνος στο βιβλίο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη σειρά”

. Εορτές Ραδιοφώνου: Παιδικά Διηγήματα και Παραμύθια / Άντερσεν Χανς Κρίστιαν, Βασιλειάδη Δελίνα (Συγγραφέας) – Θεσσαλονίκη (12/04/2020)
[Ηθοποιός]
. Η κωμωδία του Αυτόχειρα / Έρντμαν Νικολάι (Συγγραφέας) / Ρήγας Γιάννης (Σκηνοθεσία) – Βασιλικό Θέατρο (06/11/2015)
[Ηθοποιός]
. Ωχ τα νεφρά μου / Τσικληρόπουλος Μπάμπης (Συγγραφέας) / Κιουρτσίδης Γιώργος (Σκηνοθεσία) – Μονή Λαζαριστών – Μικρό θέατρο (13/02/2015)

[Ηθοποιός]
. Πέρσες / Αισχύλος (Συγγραφέας) / Κοντούρη Νικαίτη (Σκηνοθεσία) – Θέατρο Δάσους (16/07/2014)
[Ηθοποιός]

. Γλυκό πουλί της νιότης / Ουίλιαμς Τενεσί (Συγγραφέας) / Νικολαΐδης Βασίλης (Σκηνοθεσία) – Βασιλικό Θέατρο (21/2/2014)
[Ηθοποιός]
. Η πτωτική άνοδος του Αρτούρο Ούι / Μπρεχτ Μπέρτολτ (Συγγραφέας) / Χαραλάμπους Νίκος (Σκηνοθεσία) – Βασιλικό Θέατρο (27/10/2013)
[Ηθοποιός]
. Ο Πειρασμός / Ξενόπουλος Γρηγόριος (Συγγραφέας) / Φεζολλάρι Ένκε (Σκηνοθεσία) – Βασιλικό Θέατρο – Φουαγιέ (12/07/2013)
[Ηθοποιός]
. Λωξάντρα / Ιορδανίδου Μαρία (Συγγραφέας) / Χατζάκης Σωτήρης (Σκηνοθεσία) – Βασιλικό Θέατρο (22/12/2010)
[Ηθοποιός]
. Δάφνες και πικροδάφνες / Κεχαΐδης

Σασμός: Θα ανακαλύψει το πιο σκοτεινό τους μυστικό;

Δημήτρης, Χαβιαρά Ελένη (Συγγραφέας) / Κιουρτσίδης Γιώργος (Σκηνοθεσία) – Ορμένιο Έβρου, Αίθουσα Σφακιανάκη (26/02/2010)
[Ηθοποιός]
. Βασικά, με λεν Θανάση / Αρμένης Γ

ιώργος (Συγγραφέας) / Χαραλάμπους Νίκος (Σκηνοθεσία) – Μονή Λαζαριστών – Σκηνή Σωκράτης Καραντινός (14/11/2009)
[Ηθοποιός]

. Προστάτες / Ευθυμιάδης Μήτσος (Συγγραφέας) / Κιουρτσίδης Γιώργος (Σκηνοθεσία)
[Ηθοποιός]

. Καλλιτεχνικός συνεργάτης -βεβαιωμένα στοιχεία από το 2015 και μετά- (Έναρξη πρώτης συνεργασίας με το ΚΘΒΕ: 02/07/2020 – Λήξη: 01/10/2021)
Φωτογραφικό Υλικό

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :