Γιάννης Τράκας

Σπύρος Στεφανουδάκης – Γιάννης Τράκας! Κοινό βιογραφικό, ηλικία και γάμος

Σπύρος Στεφανουδάκης – Γιάννης Τράκας! Κοινό βιογραφικό, ηλικία και γάμος Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο γνωστός σχεδιαστής Σπύρος Στεφανουδάκης παντρεύτηκε τον σύντροφό του, στιλίστα Γιάννη Τράκα με πολιτικό γάμο. Μάρτυρες στον γάμο ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου, με τους οποίους το ζευγάρι διατηρεί στενές σχέσεις.

Ο Σπύρος Στεφανουδάκης και ο Γιάννης Τράκας διοργάνωσαν, στη συνέχεια, ένα μεγάλο πάρτι για φίλους σε γνωστό κτήμα στο Μαρκόπουλο, ενώ έκαναν μία κοινή δήλωση στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Στεφανουδάκης και ο Γιάννης Τράκας δήλωσαν: «Ενώσαμε τις ζωές μας και επίσημα πια. Ήταν ένα βήμα που θέλαμε να κάνουμε μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας. Σε αυτό το βήμα ήταν κοντά μας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου που στην ουσία έγιναν μάρτυρες στον γάμο τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας έκανε και στον Γιώργο Καπουτζίδη να μιλήσει για εμάς και για τις ζωές μας και να κατευθύνει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την τελετή μας. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιάς ολοκλήρωσης και αρμονίας. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που ήταν κοντά μας με την παρουσία τους (και μέσα από τα social media) και για τις τόσο όμορφες ευχές που μας έδωσαν. Το πιο σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η αληθινή αγάπη και όταν τη μοιράζεσαι, αυτό γίνεται ακόμα πιο όμορφο. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

Ελπίζουμε το βήμα μας αυτό να δώσει το παράδειγμα στο ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζει να έχουν μία ίση ευκαιρία στα θέλω τους και στα αληθινά συναισθήματα που μπορεί να νιώθουν. Τα νέα παιδιά να μη φοβούνται να μιλήσουν στις οικογένειές τους και να είναι ο εαυτός τους. Η αλήθεια τους, είναι το μεγαλύτερό τους όπλο για να πάνε μπροστά».

Φαίη Σκορδά ύψος, μαγιό σώμα, Δείτε τα ΔΥΝΑΤΑ της ΣΗΜΕΙΑ και πως τα γυμνάζει

x


Δημοσιεύτηκε

σε

από