Hit enter after type your search item

Σπύρος Θεοδωρόπουλος! Αυτός ειναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος-σύζυγος της Λίνας Δρούγκα Σημαντική ήταν η χθεσινή μέρα για τη Λίνα Δρούγκα και τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο. Η δημοσιογράφος και ο επιχειρηματίας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και συγκεκριμένα με τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από προηγούμενους γάμους και τους κουμπάρους τους.

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Ποιος είναι ο διάσημος επιχειρηματίας που παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Λίνα Δρούγκα

«Ήμουν με ένα πολύ δικό μου πρόσωπο σε ένα καφέ και τους είδα. Μάλιστα, δεν ξέρω αν με κατάλαβε η κυρία Δρούγκα γιατί έτσι κοιταχτήκαμε, κάναμε ένα νεύμα. Ήταν μαζί, απολάμβαναν τον καφέ τους και έδειχναν πολύ αγαπημένοι. Να είναι καλά κι ευτυχισμένοι», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Ποιον παντρεύτηκε η Λίνα Δρούγκα! Ποιος είναι ο 2ος σύζυγος της διάσημης παρουσιάστριας

Ποιος είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος
Eίναι πολύ γνωστός στον χώρο του επιχειρείν και έχει πάρει πολλά βραβεία για τις καινοτομικές δράσεις του και επιχειρηματικό έργο του. Άλλωστε, πρόκειται για τον άνθρωπο που έκανε κολοσσό την Chipita και της έδωσε διεθνή προσανατολισμό και προοπτική.

Γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας του είχε γαλακτοπωλείο κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ονόματι Recor A.E. Όταν έφυγε από τη ζωή το 1973, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανέλαβε, σε ηλικία 16 ετών, τα ηνία της επιχείρησης.

12 διάσημοι Έλληνες που «έφυγαν» από τη ζωή το 2021

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του πέρασε στην ΑΣΟΕΕ και το 1979 ολοκλήρωσε τις σπουδές του.

Το 1981 ορίστηκε γενικός διευθυντής της Aligel Α.Ε., εισαγωγικής εταιρείας γλυκισμάτων και παγωτών. Μετά από 5 χρόνια ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή της Interia, μιας εταιρείας παραγωγής κρέμας φουντουκιού, με σημαντικές εξαγωγικές δραστηριότητες.

Το 1986 εξαγόρασε το 50% των μετοχών της Chipita και τρία χρόνια αργότερα την εξαγόρασε πλήρως.

Το 1990 εισέρχονται επενδυτικά κεφάλαια στην Chipita μέσω του Eurohellenic fund (Olayan, De Benedetti, Alpha Finance και ΤΙΤΑΝ) και αρχίζει η παραγωγή κρουασάν. Το 1994 η εταιρεία εισάγεται στο Ελληνικό Χρηματιστήριο.

Τα επόμενα 16 έτη η Chipita αναπτύσσει πολλά νέα προϊόντα και διεθνοποιείται με εξαγωγές σε πολλές χώρες. Κυρίως όμως με εργοστάσια σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Ρωσία, ΗΠΑ και Νιγηρία, καθώς και με συνεργασίες σε Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία και Μεξικό.

Το 2006 συγχωνεύτηκε με τις ελληνικές εταιρείες ΔΕΛΤΑ, GOODY’S και ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δημιουργώντας τον όμιλο της Vivartia, ο οποίος εξαγοράστηκε ένα χρόνο μετά από την MIG.

Από τον Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Απρίλιο του 2010 ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Vivartia.

Σπύρος Θεοδωρόπουλος! Αυτός ειναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος-σύζυγος της Λίνας Δρούγκα
Σπύρος Θεοδωρόπουλος! Αυτός ειναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος-σύζυγος της Λίνας Δρούγκα

Λίγους μήνες αργότερα, ο ίδιος μαζί με τον όμιλο Olayan, αλλά και με άλλους Έλληνες επιχειρηματίες εξαγόρασε εκ νέου την Chipita, η οποία στις 3 Ιανουαρίου 2022 εξαγοράστηκε και μετονομάστηκε ως Mondelēz International.

Το 2022 συμμετείχε στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΙΟΝ Α.Ε. αποκτώντας αρχικά το 45% των μετοχών της.

«Οι μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ και ο επιχειρηματίας κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμφωνία τους για τη δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας. Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αποκτώντας αρχικά το 45% των μετοχών, ενώ μελλοντικά θα δύναται να αποκτήσει και την πλειοψηφία τους», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Επίσης, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Εταιρειών Εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας, ενώ υπήρξε και αντιπρόεδρος της Helex και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Τα έτη 2021 και 2022 ήταν αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Λίνα Δρούγκα – Σπύρος Θεοδωρόπουλο: Μυστικός γάμος στο σπίτι τους, στο Κεφαλάρι

Γάμος «κεκλεισμένων των θυρών» για τη Λίνα Δρούγκα. Η low profile δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Open επισημοποίησε αθόρυβα τη σχέση της με τον σύντροφό της, τον γνωστό επιχειρηματία Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Οπως διέρρευσε χθες το πρωί, ο γάμος του ζευγαριού, που είχε καταφέρει μέχρι τώρα να κρατήσει τον δεσμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε την Κυριακή στο σπίτι όπου συμβιώνουν οι δυο τους τους τελευταίους μήνες, στο Κεφαλάρι, σε πολύ στενό κύκλο.

Σπύρος Θεοδωρόπουλος Αυτός ειναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος σύζυγος της Λίνας Δρούγκα 2

Συγκεκριμένα, η νύφη και ο γαμπρός είχαν κοντά τους μόνο τα παιδιά τους από τους προηγούμενους γάμους τους και τους τρεις κουμπάρους τους. Για την ιστορία, αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της Λίνας Δρούγκα, η οποία στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον διευθυντή ενημέρωσης του Open Χρήστο Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αλκη.

δρουγκα 2

Από την άλλη μεριά, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες στον επιχειρηματικό κόσμο και δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων, ήταν παντρεμένος με τη Λούσυ Τσώλου και έχει αποκτήσει τέσσερις γιους. Πλέον έχει τη δική του «ομπρέλα» επιχειρήσεων, τη νεοϊδρυθείσα Bespoke, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι έμπιστοι επί σειρά ετών συνεργάτες του αλλά και ο γιος του Αντώνης.

«Ήμουν με ένα πολύ δικό μου πρόσωπο σε ένα καφέ και τους είδα. Μάλιστα, δεν ξέρω αν με κατάλαβε η κυρία Δρούγκα, γιατί έτσι κοιταχτήκαμε, κάναμε ένα νεύμα. Ηταν μαζί, απολάμβαναν τον καφέ τους και έδειχναν πολύ αγαπημένοι» ανέφερε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπής της, σχολιάζοντας το ευτυχές γεγονός.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :