Hit enter after type your search item

Σρόιτερ – Μπούκη: Στην γραφική Πάρο (φωτό)

/
/
img

Μεσημέρια στην παραλία και μετά την άφιξη ώρες παιχνίδι και χαλάρωμα. Θα μου πεις με δύο παιδιά χαλαρώνεις. Πάντα βρίσκεις τον τρόπο όταν έχει τη διάθεση. Θα το χετε διαπιστώσει όλοι.

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη φαίνεται πως λατρεύουν το νησί, αφού έμειναν για μέρες.
Διαβάστε ακόμα: Η Τσαπανίδου είπε να ξεκουραστεί τώρα που…δεν κάνει τηλεόραση
Επειδή όσο καιρό κάνουμε αυτό το ρεπορτάζ, δεν θυμόμαστε καμία, όσο ακόμα είχε προτάσεις τηλεοπτικές, ν’ αποφάσιζε να ξεκουραστεί, να χαρεί τις κόρες της και άλλα που διαβάζαμε και διαβάζουμε. Βεβαίως καμιάς και κανενός δεν είμαστε, είμαστε όμως τόσα χρόνια στην πιάτσα και βλέπουμε την ισοτρία να ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, χωρίς εξαιρέσεις.
Δηλαδή, ρωτάμε τώρα, είχε κάποια πρόταση η Πόπη Τσαπανίδου και είπε: Α! Όχι! Φτάνει! Θέλω να πάω να δω τα παιδιά μου στην Ολλανδία! Αν είχε ζητάμε συγνώμη για την καχυποψία μας!
Διαβάστε:
«Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν ποτέ εργασιομανής. Απλά, η φύση της δουλειάς είναι τέτοια που δεν έχεις ωράριο. Στην τηλεόραση πρέπει να είσαι πάντα σε συναγερμό, ειδικά αν παρουσιάζεις μια ζωντανή ενημερωτική εκπομπή, που υπογράφεις και έχεις και μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που συνεργάζεσαι και το μέλλον τους εξαρτάται από εσένα. Είναι μεγάλο το βάρος και η ευθύνη».

Η απόφασή της να σταματήσει την τηλεόραση

Όσο προχωράει η συζήτησή μας, αναρωτιέμαι αν αυτές τις περίεργες ιδέες, τις εφάρμοσε στη δουλειά της και στις εκπομπές που παρουσίαζε στην τηλεόραση. «Έχεις δει πολλούς στην τηλεόραση που σηκώνονται και φεύγουν από τη θέση τους, ενώ όλα είναι μια χαρά; Απλά, δεν αντέχω την στασιμότητα. Θέλω να εξελίσσομαι. Και η εξέλιξη συμβαίνει όταν μια ομάδα ανθρώπων, κάνει κάτι παραπάνω.
Όταν σε μια επαγγελματική συνθήκη δεν υπάρχουν τονωτικές ενέσεις, αισθάνομαι ότι πνίγομαι και κοροϊδεύω τον κόσμο. Γι’ αυτό και πάντα προσπαθούσα να κάνω το κάτι παραπάνω.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια σκεφτόμουν να σταματήσω να κάνω τηλεόραση.

Η τελευταία μου συνεργασία ήταν στη διεύθυνση του One. Στήσαμε κάτι από την αρχή και το αποτέλεσμα που βγήκε έχει διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια όσον αφορά την αισθητική. Αφού το κάναμε, αποχώρησα. Δεν με ενδιαφέρει να μείνω στην τηλεόραση και να κάνω κάτι που δεν θα μπορεί να γίνει όπως θέλω.
Πλέον οι περισσότεροι κάνουν ρεπορτάζ από το Google και από τα social media. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Δημοσιογραφία σημαίνει να βρίσκομαι στην πηγή του ρεπορτάζ. Γνωρίζω πως τα μέσα έχουν λιγοστέψει, όπως και τα χρήματα, αλλά εγώ τέτοιου είδους εκπομπή δεν επιθυμώ να κάνω. Γι’ αυτό και αποφάσισα να σταματήσω.

Και για να είμαι ξεκάθαρη: Την τηλεόραση την έβλεπα πάντα ως δουλειά.

Το κομμάτι της προβολής πάντα με καταπίεζε. Ήταν το χειρότερό μου να βάφομαι, να χτενίζομαι και να βγαίνω αλλιώς από ό,τι είμαι, διότι κανονικά είμαι αυτό που βλέπεις τώρα. Ακόμα και αυτή η διαδικασία της επιμέλειας της εικόνας μου έπεφτε πολύ βαριά. Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο και θεωρώ πως πρέπει να είμαστε απλοί, προσιτοί και αληθινοί απέναντι στους τηλεθεατές ακόμα και με την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω».
Ύστερα από τη συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο και στην οποία ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει στην τηλεόραση, την επόμενη μέρα όλα τα sites έγραφαν με πηχυαίους τίτλους πως «Η Τσαπανίδου εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία», «Τέλος η δημοσιογραφία για πασίγνωστη παρουσιάστρια». Όταν της το αναφέρω, κάνει μια παύση.
«Δεν είπα ποτέ πως θα εγκαταλείψω για πάντα τη δημοσιογραφία και πως δεν σκοπεύω να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση. Απλά, αυτή την περίοδο αποφάσισα να ασχοληθώ με το κομμάτι του wellness, που ουσιαστικά είναι πράγματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Αν στο μέλλον, υπάρξει κάτι που θα μπορεί να καλύψει τις δικές μου ανάγκες στην τηλεόραση, δεν είμαι αρνητική να το κάνω. Έχω σαν αρχή στην ζωή μου ότι ‘’Ποτέ μην λες ποτέ’’».

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Μαυρομουστακάκη δεν επιτρέπει ο χλεχλες ο Σροϊτερ σχόλια για τη γυναίκα του σε άλλες αναρτήσεις??? Βρε τη Μπούκη…… Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :