<

Σταματίνα Σταματίνα: ”Στο Λύκειο έπεσα λίγο και το έβγαλα με 17,4. ” Comments Off on Σταματίνα Σταματίνα: ”Στο Λύκειο έπεσα λίγο και το έβγαλα με 17,4. ”

Σταματίνα Σταματίνα: ”Στο Λύκειο έπεσα λίγο και το έβγαλα με 17,4. ” Comments Off on Σταματίνα Σταματίνα: ”Στο Λύκειο έπεσα λίγο και το έβγαλα με 17,4. ”

Σταματίνα Σταματίνα: ”Στο Λύκειο έπεσα λίγο και το έβγαλα με 17,4. ” Τι είπε στον «αέρα» της εκπομπής

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επίθεση στον ΣΚΑΪ ”Κάθε χρόνο θέλουνε κάτι από το Happy Day”

Με αφορμή τη χθεσινή επέτειο της 25ης Μαρτίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της θυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια και τις παρελάσεις στο σχολείο. Η παρουσιάστρια της εκπομπής μάλιστα αποκάλυψε πως στο γυμνάσιο ήταν σημαιοφόρος, λόγω των πολύ καλών βαθμών της.

ΚΑΒΓΑΣ! ΒΕΡΥΚΙΟΣ: ΜΑΖΕΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ -ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ!

«Εγώ διάβαζα πάρα πολύ στο σχολείο. Μέχρι την τρίτη γυμνασίου ήμουν σημαιοφόρος σε τέσσερα τμήματα και μάλιστα σε ένα δύσκολο σχολείο. Μετά λίγο …», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τους συνεργάτες της να ξεκινούν την κουβέντα για τους βαθμούς τους στο σχολείο.

Μαριέτα Χρουσαλά- Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μπέρδεψαν το… ΤΡΙΩΔΙΟ με την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με τη Σταματίνα να αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν πολύ καλή στην αποστήθιση. Στο Λύκειο έπεσα λίγο και το έβγαλα με 17,4. Αν σου πω ότι την τρίτη γυμνασίου την έβγαλα με 19,9».

Previous ArticleNext Article

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ετσι έχασε 6 κιλά χωρίς στερήσεις! Comments Off on Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ετσι έχασε 6 κιλά χωρίς στερήσεις!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ετσι έχασε 6 κιλά χωρίς στερήσεις! Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωή της διανύει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τις κόρες της Νάγια και Μαρία και τον σύζυγό της, δικηγόρο Θέμη Σοφό.

ΒΟΜΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: “ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΑΜΠΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΖΥΓΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ!”

Η Σταματίνα που πήρε μόνο 8 κιλά στην εγκυμοσύνη έχει ξαναβρεί γρήγορα τη γραμμή της μόλις δυο μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κορούλας της, μίλησε στο “Εγω Weekly” και τον Γιάννη Βίτσα για το πως κατάφερε να απαλλαχθεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης, χωρίς να στερηθεί.

Ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για ALTER: «Δεν ίδρωσε το αφτί κανενός για μας»!

” Πήρα 8 κιλά και έχουν μείνει τα δυο. Είμαι σε καλή φάση όμως. Δεν αγχώνομαι. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη, πρόσεχα πάρα πολύ. Δεν κάνω ούτε δίαιτα ούτε διατροφή. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα πολύ βαριά φαγητά το βράδυ. Δύο φορές την εβδομάδα μου επιτρέπω ένα γλυκό, όχι συχνότερα. Πίνω αρκετό νερό. Ούτως η άλλως με δυο παιδιά εκ των πραγμάτων, τρέχω συνεχώς.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Πήρα την αστυνομία! Πάτησα νευρικά τα κουμπιά του τηλεφωνου Τι συνέβη;

“Έχω κυτταρίτιδα, όπως όλες οι κοπέλες, εξομολογείται η παρουσιάστρια. Δεν θα ισχυριστώ ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα μου αρέσει το είδωλό μου στον καθρέφτη, απλώς πια είμαι πιο χαλαρή. Δεν έχω τον καημό της τελειότητας”

ΜΑΣΤΡΟ-ΦΕΛΙΞ Η… ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ