freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σταματίνα Τσιμτσιλή! ΑΓΩΝΑΣ για την ΖΩΗ ΤΗΣ! ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! Στο πόδι όλοι οι γνωστοί και φίλοι. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της. Ούτε στον εχθρό της δεν θα ήθελε ποτέ να συμβεί. Τζόκερ γκαντεμιάς όπως και σε άλλους βέβαια συμπολίτες μας για την όμορφη Σταματίνα Τσιμστιλή! Η παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια της από την κακοκαιρία Ελπίδα.

Ας δούμε πρώτα πως περιέγραψε π΄ρωτα στον λογαριασμό της την περιπέτεια της:

Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή! ΑΓΩΝΑΣ για την ΖΩΗ ΤΗΣ! ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!
Σταματίνα Τσιμτσιλή! ΑΓΩΝΑΣ για την ΖΩΗ ΤΗΣ! ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.

Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες.

 

Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό.

Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης.
Καλημέρα ❄️

Σταματίνα Τσιμτσιλή ΚΙΛΑ: Το σοκ της Τσιμτσιλή όταν ανέβηκε on air στη ζυγαριά

Συγκεκριμένα ανέφερε στο τόσο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha όσο και στην εκπομπή T-live: «Ντρέπομαι να μιλήσω για τα δικά μου προβλήματα γιατί ήμουν στην τηλεφωνική γραμμή και άκουγα το ρεπορτάζ, Συλλυπητήρια στην οικογένεια στην Κω και σε κάθε άνθρωπο που έχει χάσει κάποιον δικό της ή κινδυνεύει.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά! Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός!

Εμείς εδώ ζήσαμε άλλα προβλήματα που μας θύμισαν Survivor Παταγονίας, χωρίς να το έχουμε επιλέξει κιόλας».

Και τόνισε: « Επιστρέφοντας από το κανάλι, αποκλείστηκα στη Μαραθώνος και αναγκάστηκα να αφήσω εκεί το αυτοκίνητό μου και περπάτησα μέσα στη σφοδρή χιονόπτωση γύρω στη μισή ώρα για να φτάσω στο σπίτι μου. Όταν έφτασα στο σπίτι με περίμεναν τα παιδιά μου, είχαμε ρεύμα, κάνανε τηλεμάθημα, όλα καλά…».

Το άγνωστο και το γνωστό δράμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Και πρόσθεσε: «Κατά τις 2 το μεσημέρι έγινε διακοπή ρεύματος και μείναμε πάρα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Στην αρχή προσπαθήσαμε να ζεσταθούμε με κουβέρτες, το είδα και σαν περιπέτεια, αλλά μετά είδα την αγωνία. Έβλεπα και τα παιδιά πως δεν ξέραμε πως θα κινηθούμε από εκεί και πέρα, ήταν μια δύσκολη κατάσταση»!

Το Καταπληκτικό σκυλάκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner